|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pregrada
14.4.2008 9:52:09   
zanositev
Ojla.
Sem v 6. tednu!!user posted image  Juhu...Vendar me je začelo malo skrbeti...

Že pol leta nazaj so mi ugotovili z ultrazvokom, da imam majhno pregrado-1cm ob strani maternice.

Skrbi me, koliko je možnosti da bi prišlo do splava???
Prosim pomagajte...Ali lahko kako tudi sama preprečim...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pregrada
14.4.2008 10:44:50   
NancyF
oj!

Tudi meni je G odkrila pregrado, katera se je kdaj videla kdaj pa sploh ne. Sedaj sem v 30. tednu in nosečnost poteka normalno. Moram pa rečt, da sem imela pred tem spontani splav, toda mislim, da pregrada ni vplivala na to, ker mi je ginekologinja rekla, da sploh ni ploda, kateri se sploh ni razvil. Zgleda, da je šlo takrat za kakšno kromosomsko napako že v začetku... ne skrbi vse bo ok!!!

(odgovor članu zanositev)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2008 11:33:05   
zanositev
Hvala ti za odgovor.
Mi lahko še poveš kiliko sem lahko aktivna v mojem primeru?  Namreč hodim v službo, faks, pa še dosti telovadim...
Ali moraš na bolniško če imaš pregrado?

(odgovor članu NancyF)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.4.2008 17:20:46   
NancyF
Ne, na bolniško ti zaradi tega res ni treba. Vse delaš normalno kot do sedaj. Vsaj pri meni ni bilo panike glede tega, pa sem ravno tako hodila v službo, športala-samo ne pretiravaj da se naprezaš (npr. da kaj težjega dviguješ, preveč tečeš....vse v mejah normale), pa ne kopaj se s prevročo vodo, probaj čimveč počivat!

(odgovor članu zanositev)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.4.2008 21:43:53   
ANA_P
naj te pomirim. Sama imam pregrado in sem umetno oplojena, je niso odstranili, ker se jim je zdela premajhna. G. mi je razložil, da obstaja več vrst različnih pregrad in v kolikor so se na reprodukcijskem oddelku odločili, da mi je ne odstranijo pred umetno oploditvijo ni večje nevarnsoti. Svetoval mi je malo več počivanja.

(odgovor članu NancyF)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2008 13:53:43   
zanositev
Slišala sem, da kasneje otroček nima dovolj prostora za rast...kar lahko sproži popreje porod???
Dva dni nazaj sem dobila še rjav izcedek...vsa panična sem odhitela k g. in mi je dala tablete...Upam, da bo res vse OK z mojim user posted image .
Sam še na njega mislim cele dneve.....v službi sem brez energije za delo...v mislih sem že na porodniški...

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?