|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ICSI
12.4.2008 18:19:50   
SBDJ
Živijo,

glede na to, da sem nova na forumu vam za začetek opišem kakšen je moj problem?
Pred tremi leti sva s partnerjem spontano zanosila, vendar sem zaradi odkritja trisomije 21 /downov sindrom/ nosečnost prekinila. Po dobrem letu truda do naju napotili na dodatne preglede, kjer so pri partnerju odkrili azoospermijo. Danes imava za seboj tri postopke ICSI. Pri prvem in drugem poskusu test negativen in pravijo v tretje gre rado -res je test pozitiven(vstavili dve blastovisti). 14 dan po testu se odpraviva na prvi UZ, kjer ni bilo ničesar videti (ne v maternici, kot tudi ne izven maternice).Še isti dan (čet)grem na odvzem krvi beta hcg - rezultat 1137. Pregled ponovim čez 4 dni(pon), hormon še naraste 2340. V sredo zjutraj se pojavi zelo močna krvavitev (kar v kosih), katera je traja dobro uro. Še isti dan (sre)ponoven odvzem krvi-rezultat 2847. O tem obvestim svojega zdravnika. Pravi, da gre verjetno za SS, zato me na pregled naroči tri dni kasneje - šele v pon.(pregled naj bi imela včeraj) in predlaga naj preneham z jemanjem prometrium-a, kajti mnenja je, da bo hormon sigurno padel. Da pomirim samo sebe se odpravim na ponoven odvzem krvi(včeraj) in hormon še vedno raste. Rezultat 3041. Kot sem omenila krvavitev se je ustavila, danes samo malo rjavega izcedka, počutim se dobro (morda malo bolečin v križu). Ne vem več kaj lahko pričakujem? Prosim za kakšen nasvet?

pozdravček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ICSI
12.4.2008 21:04:59   
blanč
Joj, tole pa res ni fajn. Nislim, da moraš it še enkrat na UZ. Sigurno si noseča pri tako visokem B-HCG.

Želim ti, da se ti vse dobro izteče.

< Sporočilo je popravil blanč -- 12.4.2008 21:05:27 >

(odgovor članu SBDJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2008 21:07:25   
tassi1
najbrž ti hormon prepočesi narašča,da bi bila nosečnost v redu!pri meni je bilo tudi tako in po abraziji so ugotovili,da je šlo za delno molarno nosečnost-to je stanje,kjer raste samo posteljica,ni pa plodka!je pa to nevarno,ker se lahko razvije rak in po tej diagnozi nisem smela zanosit eno leto in skozi so mi kontrolirali hormon beta hcg,če ne narašča več oz. imela sem kontrole dokler ni bile vrednost 3* negativna.upam,da sem ti malo pomagala.veš,ko so mi povedali,da najbrž ne bo nič od te nosečnosti,sem bila po eni strani vesela,da so mi delali abrazijo in me niso več tako matrali v bolnici-en dan so rekli,vse v redu,drug dan-ni v redu,tretji-vse bo ok,pol spet drug zdravnik-ni ok,...
držim ti pesti ,do mogoče pa pri tebi ni isto!!

(odgovor članu SBDJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.4.2008 1:26:47   
SBDJ
ČAO

Blanč prav imaš -sigurno sem noseča! Vendar na žalost me skrbi kako?
TASSI malo si me prestrašila-rak? Kakšen rak? 1 leto čakanja na ponovni postopek?
Hormon naj bi se podvajal na 48 do 72 ur-tako pravijo? Ne vem kaj se dogaja z menoj.? Najbolj bi bila vesela, če bi mi rekli, da se je zgodil čudež in da je vse ok.....Če smo pa malo bolj realni pa upam, da bo v najslabšem primeru abrazija, da ni kakšna IMN...?

Pozdravček

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?