|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko časa kuhate golaž?
15.4.2008 15:35:15   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni
Saj nisem rekla, da je bil dober.user posted image
user posted image user posted image user posted image  Ta je pa dobra!

Jaz golaža nič ne zgoščam z dodatki. Ker je čebule vsaj toliko kot mesa, je gosto že od tega. Jaz zalijem samo toliko vode, da dosežem primerno gostoto.

Če bi pa morala posebej zgostiti, bi pa z moko, ki se jo prej razžvrklja v vodi.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Koliko časa kuhate golaž?
13.5.2008 11:53:19   
blre
Vsaj eno uro in pol. Če je pa starejša govedina pa tudi več.
Jaz ga delam po receptu na tej strani

http://www.jedilnik.si

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Koliko časa kuhate golaž?
13.5.2008 14:05:36   
Aja1
Jaz tudi pražim čebulo vsaj dve do tri ure, potem pa še meso (1kg čebule, 1 kg mesa). Torej se pri nas pravi golaž kuha vsaj 4 ure (raje več) in je njami, njami. Kuhamo pa ga ponavadi samo na morju (zunaj)...zvečer prepražim čebulo in dam meso, zjutraj pa dokončam. Ne uporabim pa niti pikice moke. Se zagosti s čebulo.

_____________________________




(odgovor članu blre)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?