Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 13.4.2008 12:00:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: catisima ej ful hvala punce....brez vas bi bila še vedno "bebec"....to mi je všeč, da se lahk na kog aobrneš....no ja 9 mesecev je dolga doba tko, da zihr za mojo firs pride še kar neki zakajev in seveda vaših zatojev.....pa pa pa lahk se še pa javiš na seznam aprilk,da te tam označimo z roza barvo
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 13.4.2008 12:50:48
|
|
|
|
catisima
|
MA SM SE NEKJE DANS POFOČKALA AMPAK NE VEM ČE SM SE PROV?
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 13.4.2008 14:49:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: catisima MA SM SE NEKJE DANS POFOČKALA AMPAK NE VEM ČE SM SE PROV? si se prav
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 13.4.2008 16:40:51
|
|
|
|
uršika***
|
Catisima sem zelo happy za tebe
|
|
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 14.4.2008 8:52:54
|
|
|
|
catisima
|
EJ HVALA PUNCE! IN KAKO DANES, PRI NAS PO STAREM; SM SE KAR NAVADILA MALO POLEŽAVAT, PA VSE NA IZI DELAT....MORM DAT TA TEDEN NEKI PRGLEDOV ČEZ AMPAK BO.....
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 14.4.2008 14:43:28
|
|
|
|
mojca345
|
Jest sem čist v ŠOKU, ko sem tole zdle prebrala. Ej, sploh ne morem verjet, da se to dogaja. Zdaj ko si dala obazložitev od kje ta "jetrca" od prejšnje menstre, mi je stvar malo bolj logična in razumljiva. Res BRAVO BRAVO, da vama je uspelo. Res sem VESELA za TEBE, da se je vse dobro izpeljalo. Želim, da greš kar pogumno in pozitivno naprej tako kot do sedaj. Vse naj naj ti želim
|
|
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 22.4.2008 9:53:26
|
|
|
|
catisima
|
No tkolele po dolgem času in prav je, da veste...sem v šestem tednu, zdej so štrumfka najdli v maternici in zaenkat je vse ok. krvavim še vedno in tud jetrca so ampak pravi ginekolog (na Metelkovi), da ni to nič hudega. Sedaj imam tablete Dabroston in Buskopan; mi je razložil, da če je gensko kaj narobe bo šlo v tem tednu ven drugače bo pa kul, tko da u petek mamo pregled pol bomo pa vidl a je ostal not in kaj zrastlo ali pa je žal šlo....ostajam pesimist, res pa da moja babi počasi umira in se ji stanje slabša tko, da imam pomisleke da ni to kaj povezano. Najbrž mislite, da sm smotana ampak tko je, bolj ko je slaba bolj se moje stanje izboljšuje....pa pa
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 22.4.2008 15:16:17
|
|
|
|
mojca345
|
tut moja babi umira. stara je 94 let. in je ful boga, se ne zaveda več kdo jo je prišel obiskat. zdej je še padla in se ful udarila, pa reva skoz leži. včasih je tko, da nekdo umre pa se drugje rodi. tut pr men je bilo danes tako. muca mi je umrla. popoldne sem pa zvedla, da sem postala lastnica stanovanja. tko, da sreča v nesreči. zdej gremo pa pokopat muco našo.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?