|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: denar od bolniške?
10.4.2008 22:07:20   
Anonimen
Ne vem, ce so ti jih dolzni poslati.

(odgovor članu ANA_P)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
10.4.2008 22:32:52   
ANA_P
hmm... saj ne vem.... bom jutri poklicala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.4.2008 23:05:47   
benika
Meni firma še sedaj, ko sem na porodniški, pošilja plačilne listke z zneskom nakazila 0€user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.4.2008 21:21:02   
johnie
Punce, delam na tem področju in vam na kratko povem tako:

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 29
11.4.2008 21:27:08   
johnie
ups, no v glavnem:Bolniško do 30 delovnih dni oz. 43 vseh dni krije delodajalec, to pomeni da ti on nakaže denar iz svojih sredstev. Nad 30 delovnih dni pa ti delodajalec obračuna plačo, ki jo izplača iz svojega transakcijskega računa (dobiš tudi izplačilno listo), vendar potem lahko ta denar zahteva od ZZZS in oni mu ta denar nakažejo na trr, kar pa ni isti dan kot izplačilo plače ampak malo kasneje. Delodajalec dobi povrnjene vse stroške (to kar je direktno izplačal tebi in še tisto kar je nakazal državi - prispevki itd.), tako da s tabo nima nobenega stroška.
če pa je še kakšno vprašanje pa kar vprašajte,

(odgovor članu johnie)
Neposredna povezava do sporočila: 30
11.4.2008 21:34:01   
johnie
Plačilne liste morate prejeti za vsak mesec, tudi če ste v bolniški. Običajno se v takem primeru kar pošljejo po pošti. In tudi priporočam, da jih kontrolirate (to velja ne glede na to če delate ali ste na bolniški).
Ko ste na bolniški ne pripada ne malica in ne prevoz, res pa je da se to pojavi na izplačilni listi če ste bili del meseca na bolniški, del pa v službi in sicer za vsak dan ko ste bili v službi morate dobiti povračilo za malico in prevoz.

(odgovor članu johnie)
Neposredna povezava do sporočila: 31
12.4.2008 23:32:49   
keti910
Mi prosim kdo pojasni še mojo situacijo. Jaz sem bila na bolniški približno 2 meseca, mesec na račun delodajalca in mesec na račun ZZZS-ja. Po preteku bolniške sem koristila dopust, sedaj so se mi težave ponovile, ginekologinja pravi (včeraj sem imela pregled) da grem zopet na bolniško. Kdo bo sedaj plačeval, delodajalec ali ZZZS? 

(odgovor članu johnie)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.4.2008 8:49:01   
Naty*
keti910 če bolniško prekineš, gre spet od začetka. Prvih 30 dni delodajalec, potem ZZZS.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu keti910)
Neposredna povezava do sporočila: 33
13.4.2008 15:33:01   
Katy\o/
Tudi jaz imam eno vprašanje. Kako pa je z višino plače, če si na bolniški? Zaposlena sem samo za 80%. Bo torej moja plača polna, ali bo kaj zmanjšana (glede na to, da je že zmanjšana)?

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 34
13.4.2008 17:37:00   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO. Katy
Tudi jaz imam eno vprašanje. Kako pa je z višino plače, če si na bolniški? Zaposlena sem samo za 80%. Bo torej moja plača polna, ali bo kaj zmanjšana (glede na to, da je že zmanjšana)?

Najprej je odvisno ali si na bolniški na račun delodajalca ali na račun ZZZS. Če si na račun delodajalca, ti pripada od 70-90% bruto plače ki jo prejemaš (odvisno od delodajalca). Jaz sem jo naprimer imela 90%. Bravo za mojega delodajalca user posted image user posted image user posted image .
Če pa si na račun ZZZS ti pripada 70% tvoje bruto plače.

In to je to!!!

SREČNO in dobro reši!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?