|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   denar od bolniške?
10.4.2008 14:34:53   
arabela*
Pozdravček user posted image
Mene zanima,če katera kaj ve slučajno.Sem na bolniški že od februarja.Do prejšnjega meseca sem še dobila plačo od firme,seda ko pa sem pod komisijo pa?
Ali to gre tud preko firme,al kako,oz.kdaj sploh to nakažejo??
Hvala za inf.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: denar od bolniške?
10.4.2008 14:36:43   
Anonimen
Vedno dobiš od firme. Njihovih refundacij ti ne vidiš.

(odgovor članu arabela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.4.2008 14:41:09   
simona pirc
A ni tko, da delodajalec plača samo, če je bolniška krajša od 30 dni. Zato pa ti komisija najraje prekine preden greš čez to omejitev, ker padec na grbo državi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.4.2008 14:41:17   
ključek
prvi mesec dobiš plačo od firme, ko si pa več kot 1 mesec na bolniški, pa plačo plačuje zavod za zdra.zavarovanje. dobiš pa normalno plačano kot dobiš plačo. to mislim isti dan, znesek je seveda nižji. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.4.2008 14:43:19   
Anonimen
Ja, plačo ti vedno nakaže deodajalec, ker on vse refundira od ZZZS.user posted image

(odgovor članu ključek)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.4.2008 14:43:31   
simona pirc
..padeš...
Študirala sem to področje pa ne poznam izraza refundacije. Pa zagotovo ne drži, da vedno krije firma. to je pa mal mem.

(odgovor članu simona pirc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.4.2008 14:45:57   
sazi
sama nisem bila na bolniški v breme ZZZS-ja, ampak v primeru nege za otroka je tako, da ti plačo skupaj  z bolniško izplača delodajalec, potem pa delodajalec dobi to refundirano od ZZZS-ja - pologiki bi lahko za daljše bolniške odobrene s strani komisije enako

Neposredna povezava do sporočila: 7
10.4.2008 14:47:29   
Anonimen
Kaj ti ni jasno?
1 plača pri delodajalcu je njegovo pleče, če si na bolniški.
Vsaka naslednja plača je izplačana ravno tako pri delodajalcu, s to razliko, da je refundirana pri ZZZS.
In ti dobiš vsako naslednjo plačilno listo pri delodajalcu, ne? Ali jo pač ti dobiš pri ZZZS?user posted image  Jaz je dosedaj še nisem nikoli.

Neposredna povezava do sporočila: 8
10.4.2008 14:49:47   
Anonimen
In Saraya ima bolniško neprekinjeno, z odločbo komisije.user posted image  Samo brez skrbi punca, važno da je vsak mesec ob istem datumu nakazano.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.4.2008 14:51:30   
mojsoncek
Placo vedno nakaze delodajalec, na podlagi izpolnjenega bolniskega lista pa dobi potem refundirano od ZZZS-ja

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.4.2008 14:54:27   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: simona pirc

..padeš...
Študirala sem to področje pa ne poznam izraza refundacije. Pa zagotovo ne drži, da vedno krije firma. to je pa mal mem.

Saj ne krije firma, firma ti plačo nakaže in obračuna pač takšno, ki je za tisti mesec ona pa potem na zahtevku za refundacijo to zahteva od ZZZS-ja nazaj. To je to.

Neposredna povezava do sporočila: 11
10.4.2008 14:55:04   
simona pirc
Se opravičujem za nesporozum in bom na tem mestu raje zaključila s temo, ker si ne želim kakšnega napada iz tvoje strani.
Nisem dobila bolniške od nikogar, ker sem absolventka socialnega dela in imam opravljan izpit iz področja, ki pokriva zdravstveno zavarovanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.4.2008 14:56:30   
Anonimen
Ja no, saj refundacija je tako ali tako področje računovodstva.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
10.4.2008 14:58:47   
simona pirc
No v računovodstvu sem pa mrzla. Sam zakone poznam...tam se pa konča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.4.2008 14:59:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: simona pirc

No v računovodstvu sem pa mrzla. Sam zakone poznam...tam se pa konča.

user posted image  nič bat. Niso vsi za vse.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
10.4.2008 15:03:38   
arabela*
hvala vam za inf.A pol me pa tud plačilna lista kar v firmi čaka verjetno.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.4.2008 15:05:39   
bučkabb
ja simona eno je piflarija in opravljeni izpiti, drugo pa je pol realnost, ko prideš delat in ugotoviš da nič ne veš oz. da te pol stvari ki jih pol rabiš pri delu sploh niso naučil v šoli.

Neposredna povezava do sporočila: 17
10.4.2008 15:06:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

hvala vam za inf.A pol me pa tud plačilna lista kar v firmi čaka verjetno.user posted image

Vsak mesec bolniške.user posted image

(odgovor članu arabela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
10.4.2008 15:36:51   
Mijavček
refundacija = povračilo   (recimo povračilo stroškov)

Predvidevam, da je bil v tej besedi problem.... se pravi, po 30 dneh delodajalec izplača znesek, potem mu ga pa ZZZS refundira oz. povrne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.4.2008 16:29:50   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Ne verjetno, sigurno.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.4.2008 18:14:10   
simona pirc
Ljuba bučka! Nima piflarija nič zraven, ker če ne poznam nekega izraza še ne pomeni, da sem piflarka ali da je moj študij piflarski. Realno stanje pa poznam zelo dobro, ker imam ogromno praktičnih izkušenj. Sam sem mislila, da je bilo mišljeno vprašanje iz drugega vidika....mislila sem, da jo zanima kdo bo prispeval denar namenjen za bolniško, ki je daljša od 30 dni in ne na kakšen način bo nakazana. Če pa česa ne razumem ali poznam pa vprašam. Ne maram pa nobenega pokroviteljstva, ker na podlagi nesporazuma še ne pomeni, da ko delam nimam nobenega znanja, ker smo z znanjem zelo dobro opremljeni. V 38. tednu še vedno delam, ker ne dobijo zamenjave....si še vedno mnenja, da si piflar, če ne poznaš izraza refundacija. sori, ker imam narejeno vzgojiteljsko šolo in tako rekoč socialno delo in tega nismo jemali. leksikon pa tud nisem,....tko da ne rabš dajat študijev v nič, ker eni se resnično trudimo, da si naberamo znanje in izkušnje, zato celo nosečnost delam in si naberam izkušnje in novo znanje, tudi na forumu.
no zdaj sem napisala, kar sem želela.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.4.2008 20:09:53   
BUŠICA
...beseda refundacija spada pod splošno izobrazbo in ne pod pojem določenega študija.

Neposredna povezava do sporočila: 22
10.4.2008 21:59:08   
ANA_P
Vidim, da ste načele temo o izplačilu bolniške. Sem na bolniški od začetka januarja in od firme še do zdaj nisem dobila niti ene plačilne liste, niti za prvi mesec bolniške, ko mi je še bolniško plačala firma. In kaj je še huje. Gledam bančne izpiske za mesec marec in ugotovim, da imam od firme dva nakazila. Pazite, en je plača oz. bolniška drugi pa prevoz in malicauser posted image , jaz pa na bolniški že od začetka letauser posted image

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
10.4.2008 22:00:21   
Anonimen
Sem na bolniški od začetka januarja in od firme še do zdaj nisem dobila niti ene plačilne liste, niti za prvi mesec bolniške, ko mi je še bolniško plačala firma.

Mogoce te cakajo v firmi user posted image

(odgovor članu ANA_P)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
10.4.2008 22:05:57   
ANA_P
Po vsej verjetnosti so tam, samo so jih potem dolžni poslati - sploh nisem pomislila na njih, sem mislila da tako je, ko si v bolniški preko ZZZS, da jih pač ne dobim. Očitno pa bi jih mogla, ne.
Glede nato da sem iz Ptuja, delam pa v MB in v bolniškiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?