Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 10.7.2008 13:29:05
|
|
|
|
BUBICA17
|
A je katera za Arboretum pa tud kofi v senčki? Letna karta pride 17,5 evrov za nas. Res je dober .
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 11.8.2008 18:36:34
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
hej punce.. kako ste kaj, vaši sončki rastejo? že kar nekaj časa se nisem oglasila... pri meni je vse ok, imela bova fantka, pa že komaj čakam da rodim arboretum je pa res primeren za mamice z vozički. sem kar precej let delala v arboretumu in sem vedno pravila, da ko bom mamica, da bom pa ziher hodila v arboretum in komaj čakam da bom tudi jaz tiščala voziček med rožicami.... lepo se imejte, če ne prej- trenutno sem polno zasedena z pripravami, ampak vi itak veste kako je to, se oglasim ko rodim. pozdravček!!
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 11.8.2008 18:41:17
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
joj, neki sem pa pozabila vprašati... sem že tolikokrat klicala v zd kamnik, da mi je pa zdaj že nerodno, pa bom kar vas povprašala...glede materinske šole v kamniku. začne se 1.septembra in me zanima če je to vsak dan, kolikokrat je, po koliko časa... ali ste hodile same (moj dragi hoče zravem, ampak če bo ednimi moški med samimi ženskami bo hitro ušel)? se je potrebno naročiti ali kar pridem? po drugi strani bi pa šla v šolo oktobra, novembra pa že rodim... bi bilo oktobra prepozno?
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 11.8.2008 20:38:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti lahko jest odgovorim. V Kamniku traja 4 dni (pon.,torek,sreda in čet.) po približno uro pa pol.Pa ponavad grejo fantje oz. možje zraven,dobi tud potrdilo,da je hodil v MŠ in če bo zraven pri porodu potem manj plača kot če ne bi.Naročit se ni treba pa nič,sam prideš. Jest sm šla aprila,rok sm mela pa junija.
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 12.8.2008 8:28:11
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
nina7, najprej čestitam za pupiko, pa hvala za informacijo.
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 19.8.2008 9:18:25
|
|
|
|
mary_lou
|
Zdej bi pa res lahko kako kavico ponovil....
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 10.10.2008 14:24:53
|
|
|
|
tuna
|
Se strinjam! Je katera za kavico še ta mesec? LP vsem
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 10.10.2008 16:06:29
|
|
|
|
tan1
|
ja jst sem
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 12.10.2008 15:03:40
|
|
|
|
jada
|
Živjo no jst sm še en a nosečka, PDP imam 11.11. sem pa iz Radomelj. Če se boste dobile kaj na kavici sem takoj za, pa če se le da še v tem mesecu, dokler sem še v enem kosu . LP
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 12.10.2008 15:47:50
|
|
|
|
mary_lou
|
Jest sm tud za kavico
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 17.10.2008 12:58:10
|
|
|
|
tuna
|
No, povejte kdaj in kje se dobimo. Jaz samo v torek ne morem. LP!
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 19.10.2008 21:43:12
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
hej mamice, se vam lahk pridružim? končno sem v porodniški in imam celo čas! pa kakšno vprašanje bi imela za vas, glede na to, da sem čisto zmedena kaj še rabim pa kaj sem preveč kupila...
< Sporočilo je popravil pomar*ANČA* -- 19.10.2008 21:44:55 >
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 19.10.2008 22:40:44
|
|
|
|
jada
|
Živjo punce torej kaj pravite na ta teden, bi se kakšen dan dobile? Morda torek? Sreda? Ko je napovedano še lepo vreme (za četrtek je nek dež in ohladitev napovedana) Okoli 11-12 ure, imate kakšen predlog kje? LP
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.