Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 30.5.2008 7:17:08
|
|
|
|
tuna
|
Midve prideva ob 10ih v Pomarančo. Velja?
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 30.5.2008 8:52:03
|
|
|
|
tuna
|
Nekaj je prišlo vmes in ne moreva priti. Se zmenimo za ponedeljek ob 10h? LP vsem
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 30.5.2008 9:15:25
|
|
|
|
zoya24
|
Velja, v ponedeljek ob 10 uri - kaj pravite druge? LP
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 30.5.2008 19:00:54
|
|
|
|
BUBICA17
|
Oj! Jaz sem za. Nisem imela časa sporočiti, da me ne bo. Predvidevam, da se niste dobile. Birdy se nič ne javi...le kje se potika
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 31.5.2008 16:09:06
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
joj, ste pa čvekale... nekaj časa nisem pokukala na to temo, pa danes vidim da ste bile pridne. sem pa čisto zmedena, ste se dobile pa potem ne verjemem da vam zmeri kaj pride vmes. smo tudi novemberske se danes hotele dobiti pa ni bilo zanimanja evo, sem se samo na hitro oglasila, se spet malce slabo počutim in grem nazaj v posteljo. mejte se!!
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 31.5.2008 17:02:58
|
|
|
|
mya26
|
Živjo! Jaz sem iz Kamnika (Duplica) in imam doma triletnico in 4 dni starega fantička. Pa še ena kemičarka . Če je še kakšna s Kamnika se lahko dobimo za kak sprehod. No čez kak teden ali dva, ker zdajle sem še kar precej utrujena in težko hodim dalj časa.
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 31.5.2008 21:04:31
|
|
|
|
mary_lou
|
MYA 26 najprej cestitke za hroscka Maja kok je lustkan, če bom jest imela še enega fantka mu bo ime Mai, hehehe pa kemicarka kot jest no ko bos ready pa pri moceh za kak sprehod kar sporoci jest sm sicer iz domzal sam naju je velik vidit tud v kamniku
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 31.5.2008 21:05:38
|
|
|
|
mary_lou
|
Jest bi zelo rada prsla v pon, samo mam v sredo izpit in se morm ucit tko da naslednic prideva
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 2.6.2008 8:45:40
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
punce, bom tukaj vpršala, da ne bom odpirala nove teme. rabim frizerja! kam lahk grem, da bom zadovoljna? sem prej hodil v radomlje, potem me je barval dragi, zdaj pa pravi, da sem prezahtevna in da si naj najdem novega frizerja. kam ve hodite pa da ste full zadovoljne?
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 2.6.2008 8:46:18
|
|
|
|
tuna
|
Midve prideva ob 10h v Pomarančo. LP
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 2.6.2008 10:13:10
|
|
|
|
zoya24
|
Oj punce, upam, da ste se uspele dobiti, meni ni ratalo, imam ob mulčka doma, starejši nekaj šepa, sva šla k pediatrinji, pa se mu baje voda v kolku nabira .... SE priporočam za naslednjič, če se boste kej preko ZS dogovarjale, bodite dobre in me obvestite, a prav, res bi vas rada spoznala.....
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 2.6.2008 10:58:20
|
|
|
|
BUBICA17
|
Oj! Jaz sem prespala kavo in jo sedaj sama pijem. Imeli smo naporen vikend (dva piknika in ribolov) in še težko noč. Se je Anej spomnil, da bi ponoči nagajal, ker je popoldan spančkal na svežem zraku. Mya jaz sem iz Homca, tako da nisva tako zelo narazen. Če boš kdaj potikali po teh koncih mi kar javi...imamo zelo fajn lokalček Pelikan, ki ima ogromno parkirišče in če se odloči, da bi se rad vozil z vozičkom...greš parkrat po parkirišču in je zadeva rešena...sem enkrat že sprobala. Pa še ful dober naravni pomarančni sok imajo in udobne stole. Drgač pa midva plujeva proti dopolnitvi drugega meseca. No manjka še 14 dni.
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 2.6.2008 12:09:25
|
|
|
|
tuna
|
Ojla! Pomaranča, enkrat se nam je že uspelo dobiti Danes sva bili pa sami na kavici Zdaj pa ve povejte, kdaj se dobimo. Medve bova spet prišli..., če le ne bo starejše doma; Zoya, vem, kakšen kaos zna biti z obema. Upam, da bo vse ok s kolki LP VSEM
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 5.6.2008 16:51:19
|
|
|
|
birdy
|
Hoj, hoj, sem hotla v ponedeljek prit, pa sem pozabila Sej ne vem kako mi je ratal. Kdaj bi se naslednjič duble??? Jst naslednji teden sredo pa četrtek ne morem, ostale dni pa lahko.
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 8.6.2008 9:29:53
|
|
|
|
tuna
|
Se dobimo v torek ob 10h? Vreme za torek vredu kaže...
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 8.6.2008 11:02:42
|
|
|
|
zoya24
|
Tuna jaz sem za, samo upam, da bo mali OK, je neki prehlajen (vsaj upam, da je samo to), če bo OK prideva, sporočim na forum v torek, ob cca 8-zjutraj....
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 8.6.2008 13:43:03
|
|
|
|
birdy
|
Sporočim jutri če pridem. Se tud z avgustovkami dobimo, sam pomoje ne bom mela prevoza do Ljubljane.
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 10.6.2008 8:25:39
|
|
|
|
zoya24
|
Tuna in ostale, Matic je še vedno bolj bogi, tako, da danes žal ne moreva...
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 10.6.2008 8:52:05
|
|
|
|
tuna
|
Bo katera prišla?
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 16.6.2008 9:04:46
|
|
|
|
BUBICA17
|
A ste se vse izgubile?
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 17.6.2008 14:51:21
|
|
|
|
Isabellabina
|
Zdravo ! Najprej ti sporočam ,da te na naši debatni strani že pogrešamo,obenem pa ti sporočam ,da imamo v četrtek srečanje v naši bližnji okolici.Destinacija je GRadiško jezero.Seveda če te zanima,nas bo tam okoli 15 kom.in bi tudi tebe rade spoznale.Seveda ,če si za!Zaenkrat je zbirno mesto Gostilna Rus v Šentvidu pri Lukovici(ta gostilna je čisto ob cesti) ob 10.uri! Če si zaenteresirana ,se nam pridruži! Lp,sabina(big mamma)
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 17.6.2008 14:53:12
|
|
|
|
Isabellabina
|
Joooj sem narobe pritisnila tole zgoraj velja za BUBICO. Se oproščam!!!!
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 3.7.2008 7:31:14
|
|
|
|
tuna
|
Ste vse na morju?
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 3.7.2008 14:40:21
|
|
|
|
BUBICA17
|
...Jaz nisem....
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 10.7.2008 13:00:01
|
|
|
|
tuna
|
A je katera za kofi?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.