|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (184. nadaljevanje)
9.2.2005 20:30:50   
tia
Hojla punce,
naj se malce oglasim,da ne bost mislile ,da semkje v bolnišnici ali pa da sem pozabila na vas,nisem tukaj sem živa " zdrava ".
Vsaki dan vas berem ali :( se mi ne da pisat,kajti čez dan tako tja se mučim,sama sebi grem za na živce od tega da sem doma,dopolden mace kuham potem pa malce tv,pa je kar hitro zvečer.Zvečer se z mojim malce stiskava,kati drugo na :(:(( ne smeva ,moje vnetje.Nevem kak o pa naj povem kako je vnetje nevem lai se je poboljšalo ali je enako,mislim da sem nekje na sredi.Zvečer pa me utrujenost in :zaspan: daje,:nosecka: pač.
Tako sem jaz.

Žal mi je da jutri ne bom na srečanju,saj moje šefe nikoli ne veš,pa od mojega doma so le 500 m po cesti,drugače pa če želijo vedo kako in kaj počnem samo dalnogled vzamejo ;):)-.

Mislim na vse vas,upam da tudi ve mislite kaj na mene.

Anitka,res upam da nama uspe priti do te :kava: ,ki jo planirave že nevem kako dolgo.

Gea1 bom tudi jaz začela sanjat ,da si :nosecka: lahko se pa moje sanje uresničijo.

Pika74 ti kar uživaj doma,ko spet prideš v službo boš spet delala 100/h.

Bambi me res veseli,da sta z možekom pogladila spor,saj tudi pri nas ni nič drugače.:ups:

Koala ,biba77 in vse ostale ve kar bodite priden ,stiskam pesti za vas,da čimprej zagledate :modri:.

Pia73 a tudi ti jemlješ kakšen anitibiotik?

Tako to bo od mene,res upam da se oglasim kar se da hitro,obljubim bom bolj pridna kot sem bila doslej!!!!

LP

:sloncek::sloncek::sloncek::angel::angel::rozica::rozica::rozica:

Tia
13 4/7

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
9.2.2005 21:06:09   
pika74
ojla bejbike, vas sam mal pozdraulam :love::love::love:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
9.2.2005 21:52:50   
Anitka
Ahoj!

Pa sem si končno spet uspela vzeti malce časa za nadaljevanja, zato si bom kar zaploskala :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: A veste kak mrrrrrrrrrrrrazzzzzzzzzzzzzzz je pri nas? Zjutraj, ko je šel moj ragi v službo mu je v eni vasi, kjer je res ponavadi najbolj hladno, poakazalo kar 26 pod ničlo. Me kar zmrazi ob misli na jutri zjutraj, ko začnem delati že ob 6.uri (seveda zaradi našega srečanja) in sem slišala da bo pri nas že spet okrog 20, pod ničlo seveda. Joj kako se že veselim poletja in :morje:

CLEA IN SKYE hvala za dober namig glede prvomajskih počitnic,a žal so tisti otroci še premajhni za tako avanturo. Starejši je star tri leta, mlajša pa je rojena oktobra 2004. Razmišljamo bolj o hrvaški obali, pa žal še ni nobenih ponudb.

Ja kaj pa je zdaj to z vašimi bolniškimi. A ste vse omagale? Boge revce - Tia, Pia 73, GoYa, Pika 74 (zaradi laparoskopije) Upam, da boste kmalu spet vse čile in zdrave in da boste lahko malo svoje drage jezile:)-:)-:)-

MEERYANA tako je nič se kislo držat, malo grdo pa le lahko pogledaš :grrr: Potem pa gremo hopa cupa hop hop hop v nov napad z vsemi močmi naprej:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Pa nič ne misli na O, :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: ko vama bo pasalo in ni vrag :ups: da nam ne bi ratalo. Če maš napotnico pa kar pokliči, če prej rata jo itak zabrišeš v koš, če pa slučajno ne, pa prideš prej na vrsto. Tudi jaz te zadnje čase pogrešam na RR-ji.:rozica::rozica::rozica:

KOALA a misliš, da bo snežilo zaradi jutrišnjega čveka?:)-:)-:)-:)- Če pridem jutri kaj prej v MB te pokličem in če boš imela čas ali pa katera druga bi te/jo prosila, da mi pokaže kje je ta ambulanta za neplodnost, ker nimam pojma :zmeden2::zmeden:o lokaciji.

BIBA 77,KOALA IN BAMBI mastile se bomo spet v Prekmurju, prav?;) Sicer pa smo sedaj itak vse site krofov.:)-

PIKA 74 prav je, da niti nosu ne pomoliš v ta mraz. Ti le počivaj in pisti se malce razvajati.:rozica::rozica: MM štumfi pa že čakajo na jutri:bravo::bravo::bravo::bravo: Tokrat bodo na vrsti črne.

PIA 73 tudi ti se čimprej pozdravi, pa možek tudi in upam, da sinček ostane čil in zdrav. Delo pa naj le čaka. Ja jutri bom šla v nabavo za smučarskimi hlačami in jakno in upam, da kaj najdem, če ne drugje na otroškem oddelku. Glede tega, da mi me kdo podrl (na smučišču mislim :)-:)-:)-:)- ) se jaz bolj bojim, da jaz koga ne podrem, če se ne bom znala zaustaviti.:)-:)-:)-

GEA 1 a te ne bo na srečanje? Si zadnjič pisala, da bi v četrtek lahko prišla. Škoda, če te ne bo :( Če pa boš imela čas, pa se nam kar pridruži, te bom zelo vesela. In držim pestke,:miska::miska::miska::miska: da v tretje ne bodo le sanje, ampak, da boš resnična srečka :nosecka:

LARISA tudi tvoje vrnitve na RR-jo sem zelo vesela in srčno upam, da se fosilke kmalu vse skupaj znajdemo v 9nebesa

EMAMAIR :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

TIA me veseli, da si se le oglasila. In res upma, da se kmalu dobive na :kava: Zdaj je pa že skrajni čas. Živiva nekaj km narazen, pa se nisva že videli ohoho časa. Drži se, čimprej se pozdravi in se kaj slišive. Aja še to, a pride on gospod v ponedeljek?

Punce pridne bodite in se slišimo jutri zvečer, nekatere pa vidimo popoldne v MB. Če ima še katera voljo pa naj se nam kar pridruži v Europarku. Bomo vsake vesele.:bravo::bravo::bravo::bravo:

Pa pa,

Anitka:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.2.2005 8:50:10   
biba77
Pika74, je post mimo?!? :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
10.2.2005 8:52:23   
pika74
Ja, biba77, nism zdržala včeraj do konca :)-:)-:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
10.2.2005 8:54:50   
biba77
Uh, nisem mislila, da bos tako hitro odgovorila. Kaj mi sledis?!? :zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.2.2005 8:58:52   
pika74
Ne, glih slučajn sm pršla na RR pokukat. Sej počas že lezem nazaj proti postli9nebesa.

Grem še nak dremuckat9nebesa9nebesa9nebesa.

Fajn bot še naprej pa spij še kšn :kava: na moj račun:).

pa-pa
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.