|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (184. nadaljevanje)
8.2.2005 20:40:42   
Anitka
Ahoj!

Pa smo že kar pri 185. nadaljevanju. Madonca :ups: tale čas beži. No ja glavno, da se mamo fajn a ne?;) Mi že nekaj dni pospešeno :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: O verjetno ta mesec ne bomo ujeli, ker greva z mojim naslednji četrtek v MB in bo imel dragi spermiogram tako da nekaj dni pred četrtkom odpade :sloncek::sloncek::( Ma bomo preživeli tudi to in bo potem v marcu večje veselje.:)-;)

Drugače pa sem po starem. Kot sem že pisala sva si oba nabavila smučarsko opremo in če bo vse po sreči gremo v soboto na Areh. Težava je le še v tem, da nimam smučarskih hlač in jakne. Je že vse razprodano ali pa so ostale le še velike številke. Jaz rabim pa majhne :((:( No morda najdem še kaj v četrtek v MB.

Punčke moje : SREČANJE BO V ČETRTEK, 10.2. 2005 OB 16.30, V MARIBORSKEM EUROPARKU, LOKAL TACOS.
Prijavljene: BIBA 77, BAMBI, KOALA ter moja malenkost. Kaj pa ostale...................???????????????????????? Žal naša draga TIA ne more iti, ker je na bolniški. Bo pa prišla na naslednje, ki bo pa spet v Prekmurju, a ne?;):bravo::bravo:

A že kaj razmišljate o prvomajskem dopustu? Sem iskala kataloge pa jih ni še nikjer. A ma katera kak dober predlog? Šla bi pa midva z dragim in še eni prijatelji z otrokoma.

Punce grem si sedaj malce noge namakat, ker so ledene in jutri zjutraj me spet čaka presneti mraz :grrr::grrr::grrr::grrr: spet napovedujejo najbolj mrzlo pri nas.

Če ne prej se beremo spet jutri, do takrat pa en lep mrzel pozdrav, ki naj vseeno ogreje vaše srčke.

Pa pa,

Anitka:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
8.2.2005 23:54:11   
clea
Anitka,za prvi maj TUNIZIJA - Hamamert:morje:.Če so otroci dovolj stari (7-8 let) ful priporočam še safari.

Upam da boš našla hlače prave velikosti in,da se bosta mela lepo na smučanju.

Lp,Clea:rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2005 7:03:08   
Skye
moj predlog...Hurghada - Egipt. Raj na zemlji:)
Bila pred tremi leti in komaj čakam da zopet grem.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2005 7:49:57   
Urša76
jutro, damice moje!

kako ste? ste se kaj namaškarale? ja, bom priznala, men se je čist utrgal...(tko kot vsako leto :)-:))

a je kaj hudo novga tuki gor??? kakšna novopečena srečka :nosecka:?
upam, da dežujejo/te...

lep dan vam želim,
urša

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2005 8:34:56   
GoYa
Dobro jutro, bejbike.

No, danes imam pa tudi jaz cajt se kaj javit. Sem namreč doma na bolniški. Obležala z visoko vročino. ČE bi me zdaj moj :love: videl, da sem tu za računalnikom, bi me takoj okoli ušes.

Zato bom hitra in bom šla hitro nazaj ležat in čajčka pit. Pa ful vitaminov sem si kupila. Mal prepozno, ne :zmeden2:

A katera ve, kako zgleda, če imaš vnete jajčnike? Jaz občasno čutim topo bolečino spodaj, enkrat levo, enkrat desno. PA mal sumim, da bi lahko bilo vnetje, sam sploh ne vem kako to zgleda. Sem danes to tudi zdravnici rekla, pa ni nič komentirala. Je bila ena nadomestna, ker je redna tudi zbolela. Mi je bilo prav smešno, ker je bila ena punca(zdravnica), po moje okoli 25 let. Jah, sem navajena vedno na starejšo medicinsko osebje.

Ok, zdaj pa res grem na :kava: in :zaspan: ker sem ponoči slabo spala.

Lp

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.2.2005 8:45:01   
meeryana
Dobro jutro ponovno v ZA NAS!!! NAdaljevanje pa je reeees že uuuh...hehehhe :) Pridne, pridne.

Jaz sem taaaaaak nervozna, ker te M ni in ni. Jezna sem pa zato, ker sem v ponedeljek, ko mi je trii dni zaostajala naredila test in je bil negativen! Torej sedaj komaj čakam, da se prikaže......ona pa noče. Pa običajno je vedno točna, ne vem kaj je sedaj to.

Želim vam lep dan, čeprav je mrrrrrzzzzeeeeeel, in doma dosti stiskanja pod toplo odejo :sloncek:
M:rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.2.2005 9:45:12   
koala
Hojla punce!
En mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrzzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeelllllllllllll pozdrav iz Mb!

Pri nas je vse po starem, veselo :sloncek::sloncek::sloncek: in se imamo radi.

Na srečanje definitivno pridem, samo pripravite lopate za sneg, imam občutek da bo v petek snežilo:)-:)-:)-:)-!

Koala

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.2.2005 9:48:58   
pika74
Ojla pupike:love::love::love:,

jaz sem pa kar na toplem pod koutrom9nebesa9nebesa. Niti nosa ne vtaknem ven8).

Mi prou paše tale bolniška. Vstanem sam za WC, hrano, čaj al pa tablete (ob 6h, 10h, 14h, 22h).

V soboto grem mal k svoji dr., da mi bolniško napiše, pol pa drug tedn enkrat v četrtk najbrž delat:).

pa-pa
:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.2.2005 9:50:59   
biba77
Koala, saj v petek lahko snezi, ce je srecanje v cetrtek, ne?
Pika, le hitro se pozdravi!!!
:miska:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.2.2005 10:04:41   
koala
Ja Biba, saj v petek bo snežilo ravno zaradi četrtkovega srečanja:)-:)-:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.2.2005 10:07:13   
pika74
hvala biba77:rozica:

ve se pa fajn oblečte za na srečanje in ne pozabte na kšne slikce z MM štumfi:)- in tiramisujem :torta:, da se nam bojo sline cedile, ko bomo gledal ;).

pa-pa
:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.2.2005 12:44:00   
Pia73
:rozica: Pozdravljene!:rozica:

Kot veste sem doma na bolniški in sem vsak dan bolj utrujena od tega ležanja,..:)- Sedaj že dva dni lahko ponoči spim, pa mi tak paše, da pol še celo dopoldne na pol prespim. Danes je prišel eden, ko nam mora pri oknu neki zrihtat, pa je klical ob 11.30 pa sem se komaj s postelje prevalila. Če ne še sedaj ne bi bila za rač. Če bo šlo tako naprej ne grem nič delat naslednji teden. Naj si mislijo,...
Pa, da vam povem, da ima še mož vročino,...:(:(:( Samo sinko je še zdrav,.. :bravo: Zaenkrat,...
Da ne govorim, da se doma nič samo ne naredi,... Me ne gane,....bo že počakalo,....

GoYa a ti si tudi bolana. Pol delima isto usodo. Jaz imam tudi vnetje spodaj. Ampak tako rahlo, se je nakazalo samo z rahlim srbenjem. In sem klicala G in je rekla naj kar začnem z Daktarinom, kremo in svečkami, pa sem imela v pon. pregled, pa sem mislila, da je vse O.K. pa je rekla, da še ni, da naj kar nadaljujem,... Tako, da le skoči do G, če se ne bo nehalo,.. Pa fajn okrevaj! :rozica: Pa neni in Klariso pozdravi, ko se boste kaj slišale,... :rozica::rozica::rozica:

Ja, Anitka ti boš pa smučala,... :bravo::bravo::bravo: Sam pazi, da te kak brezvesten smučar ne podre,... Upam, da ti uspe najdit še smučarske hlače, še na kakšnem otroškem oddelku poglej, res se ne hecam, ena moja sodelavka tvoje postavew kar na otroškem kupuje, pa še take lepe stvari dobi,... Drži se,..:rozica::rozica::rozica:

meeryana a tebe pa ta p....... M zajebava,... Saj vem, da bo tole zvenelo obrabljeno: ampka dokler ni M je upanje,...:miska::miska::miska: Ti pa moram povedati, ko je ravno priložnost, da se jaz velikokrat spomnim nate. Res,...spomnim se kako si nas kar nekaj časa razveseljevala s prvimi prispevki vsako jutro,... pol si pa kar naenkrat nehala,... Škoda, sem prepričana, da te nisem pogrešala samo jaz,.. Smo pa vse bolj ali manj take, da občasno potrebujemo odklop,...tudi jaz!

Urša76, povej nam si bila kaj na štajersem, ko smo tu tak fajn ljudje? Si srečala kakšnega fajn štajerca :)- ? Kaj pa si bila za maškare?

koala in biba77 spet se boste mastile na srečanju,... brez mene oz. pardon brez naju,.. :(( Spomnite se še kaj na naju,... :metulj:

biba77 daj nam mal povej kaj si kuhala, bo sigurno kakšna dobila kako novo idejo od naše RR kuharice,... :)

pika74 ti si pa tak kot jaz,... še jest mi ne paše,... kar doma bi ostala,... Ti pa le še naslednji teden ostani doma, sigurno ti pripada 10 delovnih dni. Jaz sem imela diagnostično laparoskoijo pa sem bila še 14. dni doma. To se ni za hecat, veš, saj so ti rihtali full stveri,.. V dveh dneh v službi, se pa tudi ne more ne vem kaj zgodit,... Jaz se tudi ne sekiram, če se bom v redu počutila grem v službo v pon. sicer pa ne, saj imam tudi dopust, če komu kaj ne bo pasalo, zdravnicam mislim, ....

Skratka bejbike, tudi neomenjene, želim vam obilo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: , da bo potem obilo :modri::roza::modri::roza::modri::roza::modri::modri::roza:

LP Pia73 :nosecka: 16t 5/7

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.2.2005 12:51:10   
meeryana
Ja Pia hvala, to pa je lepo slišat :) Ja, saj sem vsake toliko kaj prebrala, pisala pa skoraj nič.
No, pri meni ni več upanja, ker sem pred dvema urama dobila M...ampak sedaj rečem hvala bogu in končno....v pon. sem pa delala test, pa je bil tako ali tako negativen, tako, da je bilo le še vprašanje časa.
Najbolj je pa to neprijetno, ker sem do sedaj vedno imela točne M, včasih celo 2 dni prej in sem nekako predpostavljala kdaj je O, sedaj pa vidim, da je lagko tudi en teden kasneje in sedaj več nebom vedla kako pa kaj.....Pa cel teden me je šraufalo, pa ščipalo, pa joške so me bolele,.....tak da niti seksala nisva :zmeden2:...pa še sedaj 5 dni nebova.... :zmeden::zmeden:, pa kje je oni jezni smajli???
Hehe, pa neeeee, nebomo se jezili......veselo na delo drug mesec ;)
Imam pa napotnico za nadaljne preiskave pri sebi, tako, da se samo odločit še moram in poklicat!

LP
Meeryana

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.2.2005 13:06:35   
Pia73
meeryana kaj naj ti rečem,... brcni to :hudicek::hudicek::hudicek: v rit,... pa glede na to, da se že dolgo trudita, le pokliči, saj ni tako hudo,...ni fajn, sam cilj :duda: opravičuje vsa sredstva,.... je škoda živcev, saj G so tam, da nam pomagajo, kajne? :zmeden:

A ti draga naša, si mislila, da te nihče ne pogreša? Ha, ha,...si se motila,... :love::love::love:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.2.2005 13:12:16   
biba77
Jaz vas vse pogresam... :):):):love::love::love::):):)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.2.2005 13:15:51   
Pia73
biba77 :)-:)-:)- mene ne moreš, ti ne dam možnosti,...:)-:)-:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.2.2005 13:22:46   
biba77
Pia, to pa ti ne ves :)-:)-:)- - zakaj pa ne debatiras z nami malo visje???
Aja, Pika, tokrat pa ne vem, ce bodo MM stumfi in tiramisu. :zmeden2::zmeden2::zmeden2: Jaz zagotovo nimam casa za peko danes, pa se dieta mi ne dovoli sladkega... No, stumfi pa ja...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.2.2005 13:50:53   
Pia73
Sem spet mal nazaj priletela,.... se mi ne da brat, saj vas je dovolj, ko ste že tolk strani naklofale,....

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.2.2005 14:21:51   
Gea1
Ja res nismo nič več kaj pridne. Izgleda kot da smo se vse fosilke predale, novih pa tema ne pritegne toliko.
Pa kje ste vse? Goya, Neni, Bambi, Klarisa, Tia74, SimonaS????? :zmeden:
Se spomnite časov, ko smo visele na RR toliko, da se je kar kadilo.
Sicer tudi jaz nisem bila zadnje čase med ta pridnimi, a sem enostavno rabila premor. Počitek od vsega skupaj. Sedaj pa so ti dnevi mimo. Tudi malo manj gužve je v službi in sem zopet polna optimizma in želje po :duda:. Upam, da se sanje končno uresničijo, saj sem že namreč 2x sanjala, da sem srečka :nosecka:. In če je kaj resnice na tem, potem :bravo::bravo:???

Pia ti si pa tako neumorna, da si kar vse čestitke zaslužiš. :sloncek::sloncek::sloncek: Še več takih in naš RR bo ponovno oživel. To bo veselje. :bravo:

V glavnem vsem že tiste tako želene :roza:, vsem že :nosecka:, pa čim lepšo nosečnost.

Aja pa še nekaj moram vprašati, ali mislite da glivično vnetje kaj vpliva na zanositev? :zmeden:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.2.2005 14:34:13   
Pia73
Ne, Gea1 moja draga, glivično vnetje naj ne bi vplivalo na zanositev. Sicer pa vprašaj malo dr. Pušenjaka, saj nič ne stane. Jaz sem se vnetij znebila, tako, da se umivam izključno z intimnim milom, pa baje tangice tudi niso priporočljive,... :ups: Pa baje ni fajn, da se pred odnosom umiješ z navadnim milom, ker imajo baje tako močan ph, da ubijejo semenčice. Tako, da je intimno milo prava izbira iz več vidikov,...

Hvala ti za pohvalo,... :ups::ups::ups:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.2.2005 14:52:07   
larisa
Ja Gea maš prav da se vse mal zgubljamo. No jaz sem po dolgem času spet nazaj in upam da tud ve ostanete ker drugače mi bo dolgčas če bom edina fosilka:((
Sem pa ravno prej študirala kje je SimonaS, ker ostale se še kar oglašajo, res ne več tako pogosto kot prej ampak se.
Veš tud jaz sem rabila odklop in sem zato kar za pol leta prekinila z RR-jem ampak mi ni pomagalo do :nosecka:, in zdaj sem se vrnila, ker tako vsaj veš da nisi sam v tem čakanju:bravo::bravo::bravo:

Vse vas pozdravljam in pošiljam :rozica::rozica: pa lupčke.
Kdaj se pa kej v lj. dobivate???

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.2.2005 15:08:23   
Urša76
ja, pia (tista 73) moja zlata!

kaj si kej boljš???
pa prosim ne pretiravej z aktivnostmi doma, ker si bolna! jaz namreč ne znam doma potrpet in rinem ven & na šiht, zdaj sem pa že ta četrti teden vsa fuč...

ti, če boš pri močeh, največ kar ti dovolmo je: za kompjutor se usest in mal nam poročat o aktualnih zadevah...

na štajersko pa nisem mogla it...:(:((, ker sem mogla nujn avto na servis peljat.
jaz sem se pa že odločla, da se na ptuju ustavim, pa kakega kurenta zapecam :)-

in pol ni blo nič iz tega :(

pia & co., držte se, pa se beremo.

urša

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
9.2.2005 16:00:48   
Pia73
Saj jaz nič ne delam, ne na šihtu, ne doma,...še mal pa bo ko v svinjaku pri nas, ker je še mož zbolel,... :)-:)-:)- Pa mi dol visi, saj vse počaka,...

Zdajle se še tamal uspe oblečit, pol se bom pa mogla Pokemon karte igrat,... to pa mi ne uide,...:)-:)-:)-

Pa še pridem kaj,...ne se bat,... :)-:)-:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
9.2.2005 16:24:15   
emaa
larisa srečanja v ljubljani so, ko se zmenimo, predlagaj kak termin se bomo nakapljale. Jaz pridem, če se bo dalo, kaka druga se bo pa verjetno tud pridružila.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.2.2005 16:25:36   
GoYa
Pia, jaz sem mislila na vnetje jajčnikov, ne glivično vnetje. Po moje me od prehlada zbada tudi v jajčnikih, tako kot pri O. Ah, bo že mimo.
Uspela sem vročino zbit iz 37,9 na 37,1 :bravo::bravo:

Nas je pa res kar nekaj na bolniški. Hudič tale viroza :hudicek:

LP

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.