Pia73
|
:rozica: Pozdravljene!:rozica: Kot veste sem doma na bolniški in sem vsak dan bolj utrujena od tega ležanja,..:)- Sedaj že dva dni lahko ponoči spim, pa mi tak paše, da pol še celo dopoldne na pol prespim. Danes je prišel eden, ko nam mora pri oknu neki zrihtat, pa je klical ob 11.30 pa sem se komaj s postelje prevalila. Če ne še sedaj ne bi bila za rač. Če bo šlo tako naprej ne grem nič delat naslednji teden. Naj si mislijo,... Pa, da vam povem, da ima še mož vročino,...:(:(:( Samo sinko je še zdrav,.. :bravo: Zaenkrat,... Da ne govorim, da se doma nič samo ne naredi,... Me ne gane,....bo že počakalo,.... GoYa a ti si tudi bolana. Pol delima isto usodo. Jaz imam tudi vnetje spodaj. Ampak tako rahlo, se je nakazalo samo z rahlim srbenjem. In sem klicala G in je rekla naj kar začnem z Daktarinom, kremo in svečkami, pa sem imela v pon. pregled, pa sem mislila, da je vse O.K. pa je rekla, da še ni, da naj kar nadaljujem,... Tako, da le skoči do G, če se ne bo nehalo,.. Pa fajn okrevaj! :rozica: Pa neni in Klariso pozdravi, ko se boste kaj slišale,... :rozica::rozica::rozica: Ja, Anitka ti boš pa smučala,... :bravo::bravo::bravo: Sam pazi, da te kak brezvesten smučar ne podre,... Upam, da ti uspe najdit še smučarske hlače, še na kakšnem otroškem oddelku poglej, res se ne hecam, ena moja sodelavka tvoje postavew kar na otroškem kupuje, pa še take lepe stvari dobi,... Drži se,..:rozica::rozica::rozica: meeryana a tebe pa ta p....... M zajebava,... Saj vem, da bo tole zvenelo obrabljeno: ampka dokler ni M je upanje,...:miska::miska::miska: Ti pa moram povedati, ko je ravno priložnost, da se jaz velikokrat spomnim nate. Res,...spomnim se kako si nas kar nekaj časa razveseljevala s prvimi prispevki vsako jutro,... pol si pa kar naenkrat nehala,... Škoda, sem prepričana, da te nisem pogrešala samo jaz,.. Smo pa vse bolj ali manj take, da občasno potrebujemo odklop,...tudi jaz! Urša76, povej nam si bila kaj na štajersem, ko smo tu tak fajn ljudje? Si srečala kakšnega fajn štajerca :)- ? Kaj pa si bila za maškare? koala in biba77 spet se boste mastile na srečanju,... brez mene oz. pardon brez naju,.. :(( Spomnite se še kaj na naju,... :metulj: biba77 daj nam mal povej kaj si kuhala, bo sigurno kakšna dobila kako novo idejo od naše RR kuharice,... :) pika74 ti si pa tak kot jaz,... še jest mi ne paše,... kar doma bi ostala,... Ti pa le še naslednji teden ostani doma, sigurno ti pripada 10 delovnih dni. Jaz sem imela diagnostično laparoskoijo pa sem bila še 14. dni doma. To se ni za hecat, veš, saj so ti rihtali full stveri,.. V dveh dneh v službi, se pa tudi ne more ne vem kaj zgodit,... Jaz se tudi ne sekiram, če se bom v redu počutila grem v službo v pon. sicer pa ne, saj imam tudi dopust, če komu kaj ne bo pasalo, zdravnicam mislim, .... Skratka bejbike, tudi neomenjene, želim vam obilo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: , da bo potem obilo :modri::roza::modri::roza::modri::roza::modri::modri::roza: LP Pia73 :nosecka: 16t 5/7
|