Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Razlika med prvim in drugim otrokom 5.4.2008 20:43:11
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Tudi jaz sem imela dolg in boleč porod, in takrat sem rekla da neki časa nč več. Ampak po 1 tednu sm že razmišljala, kako je blo fajn bit in met še 1 štručko. Mala bo stara 3 mesce, pa mi že po glavi roji naslednji . K pa vem. Bomo vidl sproti
|
|
RE: Razlika med prvim in drugim otrokom 5.4.2008 21:04:32
|
|
|
|
lex
|
Moj prvi porod ni bil lahek, imela sem samo umetne popadke, na koncu vakuum, rezali so me ful, pa še posteljico so mi luščili. In tudi jaz sem bila mnenja takrat, da hitro me pa ne spravijo na tisto mizo nazaj. Pa je minilo 1,5 leta pa sva naštimala ta drugo. Tu je bil porod pesmica. V pol ure porodne sobe sem bila rešena, brez umetnih, brez vakuuma, s posteljico se je zapletlo samo zaradi babice, ki mi jo je potegnila ven in se mi je maternica strgala. So me zašili in je bilo OK. No čez 4 mesece sem delala test in je pokazal . A si predstavljaš, da imaš že dva otroka in da greš na splav? No jaz si tega ne znam predstavljat, mislim da bi me psihično zlomilo, plus tega delam v vrtcu in bi morala generacijo 2008 gledat in bi skoz premišljevala kakšen bi bil moj tretji otrok. No way to ne bi bila jaz (drugo je, da bi imela SS), plus tega še moj ni za splave in tako bomo julija dobili tretje dete. Ja me je strah poroda, ampak še nobeden ni ostal not, pa tud tale štručka ne bo. Ne obremenjuj se, ene imajo večjo razliko med leti in jim je to ful super, jaz imam med prvim in tretjim 3,5 leta pa mi je cool. vsak čuti kdaj bo imel naslednjega in če ga bo imel. Včasih pa ne moreš izbirat in ti je samo dan. najbolj važno, je da s svojim otrokom/otroki uživaš. vse drugo dre nič ne briga.
|
|
RE: Razlika med prvim in drugim otrokom 5.4.2008 21:28:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva si tudi želela majhno razliko. Mene je dobesedno že takoj po porodu gnalo, da bi takoj, takoj še enega. Pa tudi moj porod ni bil lahek, niti najin sinko ni bil najbolj priden otrok - zamenjal noč in dan, krčki,... Zaščito sva imela prve 4. mesece po porodu, nato nič več... noseča pa še vedno nisem, bo pa kamlu 13 mesecev od poroda...
|
|
|
|
RE: Razlika med prvim in drugim otrokom 5.4.2008 21:56:55
|
|
|
|
Blejka26
|
moj prvi porod je bil lep in kratek-3urce..a vseeno je bila prisotna določena bolečina ki mi ni dovolila razmišlajti o tem da bi imela še enega otroka.verjela sem da bom ostala pri enem..no pa se je po 13ih mesecih zgodilo nepričakovano..ponovno sem zanosila,toda ne načrtovano.Zaradi strahu in vsega sem razmišljala o splavu,a sem si na srečo premislila in otroka obdržala.sedaj imam dve prečudoviti deklici in res sem presrečna z dvema otrokoma.Narazen sta 22mesecev
|
|
RE: Razlika med prvim in drugim otrokom 5.4.2008 22:52:09
|
|
|
|
stellam
|
naša je stara 12 mesecev pa se pogovarjava da bi drugega imela kar kmalu.Ampak prvo bi rada diplomirala.Drugače bi bila že noseča.
|
|
|
|
RE: Razlika med prvim in drugim otrokom 5.4.2008 23:14:03
|
|
|
|
pajek
|
Midva pa si nisva želela čisto majhne razlike. Jaz si nisem mogla niti slučajno predstavljat, da bi zanosila eno leto po porodu. Jaz sem si želela razliko 3 let, mož pa 6. No, potem sva se nekako uskladila, im ko sva šla v akcijo po treh letih je ratalo takoj , ampak na žalost je plodek v 12,t, umrl. Po dveh mesecih sem spet zanosila in imam ogromno težav in je veliko vprašanje, če bo tole detece ugledalo svet. Nočem te strašiti, ampak včasih nam ni usojeno da bi bilo vse po naših željah. Mislim pa, da je vsaka razlika v letih okej, le če si želiš tako.
|
|
|
|
RE: Razlika med prvim in drugim otrokom 6.4.2008 11:12:32
|
|
|
|
tičika
|
Imam dve leti starega fantka, sedaj pa sem na začetku nosečnosti (5 tednov). Ta razlika mi je najboljša.
|
|
|
|
RE: Razlika med prvim in drugim otrokom 7.4.2008 10:21:08
|
|
|
|
Clavdy
|
Lex, sej če bi jaz zanosila tako hitro, bi tud otroka definitivno obdržala. Samo jaz po 3 mesecih nisem imela več mleka in sem dobila menstro, sem takoj začela jemati kt. A ti je ginekolog/inja kaj rekla, da je to prehitro? Jaz mam sicer dobro ginekologinjo, ampak bi me pomoje kar mal ozmerjala kaj sem mislila, je zelo direktna. Pajek. želim ti vso srečo, da se bo obdržalo in da bo vse ok. Tičika tudi tebi želim vse naj, naj. Tudi meni je razlika nekje okoli 3 leta najbolj primerna, saj je prvi praktično že iz plenic in ti malenkostno že lahko pomaga, saj bo otročku že lahko dudo dal v usta. Tako, da bova midva tudi šele naslednje leto, verjetno konec poletja začela spet delat. V prvo sem imela srečo, saj se je prijelo takoj tisti dan, ko sva začela. Pa nisem nič gledala na dneve. Šele nekaj mesecv nazaj sem malo poštudirala in pogledala na koledar, in videla da sva "udela" glih 14 dni po menstri, ko je bila ovulacija.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?