lex -> RE: Razlika med prvim in drugim otrokom (5.4.2008 21:04:32)
|
Moj prvi porod ni bil lahek, imela sem samo umetne popadke, na koncu vakuum, rezali so me ful, pa še posteljico so mi luščili. In tudi jaz sem bila mnenja takrat, da hitro me pa ne spravijo na tisto mizo nazaj. Pa je minilo 1,5 leta pa sva naštimala ta drugo. Tu je bil porod pesmica. V pol ure porodne sobe sem bila rešena, brez umetnih, brez vakuuma, s posteljico se je zapletlo samo zaradi babice, ki mi jo je potegnila ven in se mi je maternica strgala. So me zašili in je bilo OK. No čez 4 mesece sem delala test in je pokazal[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]. A si predstavljaš, da imaš že dva otroka in da greš na splav? No jaz si tega ne znam predstavljat, mislim da bi me psihično zlomilo, plus tega delam v vrtcu in bi morala generacijo 2008 gledat in bi skoz premišljevala kakšen bi bil moj tretji otrok. No way to ne bi bila jaz (drugo je, da bi imela SS), plus tega še moj ni za splave in tako bomo julija dobili tretje dete. Ja me je strah poroda, ampak še nobeden ni ostal not, pa tud tale štručka ne bo. Ne obremenjuj se, ene imajo večjo razliko med leti in jim je to ful super, jaz imam med prvim in tretjim 3,5 leta pa mi je cool. vsak čuti kdaj bo imel naslednjega in če ga bo imel. Včasih pa ne moreš izbirat in ti je samo dan. najbolj važno, je da s svojim otrokom/otroki uživaš. vse drugo dre nič ne briga.
|
|
|
|