|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   drage moje - nasvet bt
7.2.2005 14:01:14   
TANTRA
Punce, pozdravljene.
Sem med novimi in če imam čas malo pokomentiram, saj imam že kar precejšnje izkušnje in dve pubertetnice.
Sedaj pa ponovno v vlogi za novo :nosecka: z malce težav in bom vesela, če mi boste tudi ve svetovale, ki aktivno delate na:duda:.
Torej po prenehanju kt zaostanek M:hudicek:, vendar jutri predvidena ovulacija po pregledu na UZ. Odnose imava vsak dan že od 4.2. temperatura nekje čez 36. Zjutraj si merim temperaturo in v navodilih piše, da ob ovulaciji precej naraste in tako ostane do M ali v primeru nosečnosti.
Zanima me, kaj če ni porasta temperature, ni ovulacije? Folikl je bil v četrtek velik 14 mm.
Jutri imava obletnico - morda lucky day....:darilo:
Prosim za nasvete kako najbolj ujeti usodni trenutek
in kaj pomaga, da je čimbolj uspešno?:sloncek:
Pozdravček vsem bodočim in tistim, ki veselo pričakujete. :metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   drage moje - nasvet bt
7.2.2005 14:11:49   
Skye
Pozdravljena Tantra...dober nick;)

Ko naraste T pomeni, da je prišlo do ovulacije, seveda če lahko izključiš vse druge dejavnike, ki so lahko vzrok porastu T (npr. prehlad itd.) To pomeni da si tisti dan in še mogoče dva naslednja dni najbolj ploden in naj bi bilo v tem času :sloncek::sloncek::sloncek: najbolj priporočljivo.
Kako je z ovulacijo če BT ne naraste ne vem točno, ampak mislim, da se pri vseh merjenje BT ne obnese...tako da porast BT verjetno ni nujno vedno znak ovulacije in lahko pride do O tudi brez porasta BT.

Recepta za čimbolj učikovito :sloncek::sloncek::sloncek: ne poznam. Če bi ga poznala bi sedaj že bila srečka :nosecka:;)

Sem pa ravno včeraj gledala po TV, da so moški spermiji baje najbolj učinkoviti zjutraj, zato priporočajo :sloncek::sloncek: zjutraj okoli 8 ure. Poskusiti ni greh, čeprav jaz osebno če hočem to prakticirati mora moj dragi kar k meni v službi prit:)-:)-:)-

Upam, da ti bodo druge punce lahko bolj pomagale

Lep pozdravček
Skye

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   drage moje - nasvet bt
7.2.2005 14:13:38   
tinkamiška
Tantra,
sama se na svojo BT ne zanašam najbolj, ker me je že večkrat naflancala. Namreč odvisna je tudi od počutja(stres, prehlad,...) Zato, če je G rekla, da bo O ti čimvečkrat:sloncek::sloncek::sloncek:, sploh, če je s plavalčki tvojega dragega vse vredu. Držim pesti, da je jutri vajin lucky day in da bosta čimvečkrat:sloncek::sloncek::sloncek:, če je pa še obletnica, pa res nebo težav;)

Lepo praznujta in :miska::miska::miska:, da vama rata!:rozica:

Tinka

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   drage moje - nasvet bt
7.2.2005 14:18:04   
TANTRA
O, hvala, ja zelo si želim, da bi uspelo. Ponavadi zvečer pa še zjutraj, pa sploh bova jutri doma in še praznik...
Sicer pa piše, da spermiji kar nekaj dni preživijo:bravo::bravo:..Torej če sva včeraj je že mogoče kaj na poti...9nebesa

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   drage moje - nasvet bt
7.2.2005 14:18:55   
Skye
Tantra držim :miska::miska::miska: da so oziroma bodo plavalčki prispeli na cilj;)

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   drage moje - nasvet bt
7.2.2005 14:19:43   
tinkamiška
:bravo::bravo::bravo:, vidiš, zgleda, da vama je jutrišnji dan naklonjen:bravo::bravo::bravo:

Uživajta:rozica:

Tinka

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   drage moje - nasvet bt
7.2.2005 18:59:20   
naja78
lep pozdravček.
daj da ti še jaz mal razložim.
meni je g takoj rekel,ko sem šla po 6 mesecih do njega ker nama do zdaj še ni uspelo,naj si merim bt.šele,ko baje vidijo ta tvoj graf bt,vidijo,če je baje sploh prišlo do O. je pa res,da kljubtemu bt pri vsaki ne igra poglavitne vloge.graf bt -prave,se mora razlikovati vsaj za 0,4 stopinje ob dvigu,pa ostati mora povišana do :hudicek:.če ostane povišana dlje kot 14 dni,dan gor dol,je možnost da si:nosecka:.kajti rumeno telesce živi 14 dni,potem pa odmre in nastopi :hudicek:.
če ti ta graf niha,kot ob potresu,imaš pravico od g zahtevati vzpodbiditev za o.to naj bi bil t.i.klomifen.je pa res,da bt ni pri vsaki ženski ključna za o.
sicer pa kaj se ti sploh sekiraš,baje se v drugo :nosecka: treba več časa truditi,saj se hormončki po porodu čisto spremenijo.vsaj tako pravijo.nakaterim celo uspe v prvo-te so zame izjeme.morta bit res oba maximalno plodna.

najbolj ploden dan je tik preden se ti dvigne bt in še na dan dviga.
upam,da sem ti kaj pomagala,saj tem mojim zlatim:rozica: rada pomagam,kakor tudi one meni.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   drage moje - nasvet bt
9.2.2005 8:43:59   
TANTRA
Jutro drage moje,
za nama sta dva prečudovita dneva.9nebesa V ponedeljek sva si privoščila romantični večer v dvoje- svečke, šampanjček in seveda je bilo temu primerno ljubljenje :sloncek::sloncek::sloncek:
V ponedeljek sem imela temp. nižjo, včeraj pa se mi je povišala za 0,8 st. Zbadalo me je v jajčnikih in bila sem neverjetno vznemirjena. Očitno je nastopila ovulacija, tako kot je to videla moja ginek.na ultrazvoku.
Zjutraj me je dragi presenetil z vrtnico:rozica:, sledilo je povabilo na izlet na Bled, kosilo, večer pa je bil spet romantičen in tudi v postelji :sloncek::sloncek::sloncek:. Torej temp. ostaja enaka kot včeraj, torej sedaj lahko samo čakava ali sva bila dovolj uspešna za :duda:.
Počutim se super, saj sva zaenkrat s tem še neobremenjena, ker sva komaj začela....
Hvala vam punce za nasvete, želim vam čimprej :nosecka: in eno lepo :duda:.
Lep dan še naprej:)

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   drage moje - nasvet bt
9.2.2005 9:51:39   
tinkamiška
Tudi jst upam, da sta ga na:sloncek::sloncek::sloncek:
Držim pesti, da bojo ta mesec:modri::roza:!

LP,
Tinka

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?