naja78 -> drage moje - nasvet bt (7.2.2005 18:59:20)
|
lep pozdravček. daj da ti še jaz mal razložim. meni je g takoj rekel,ko sem šla po 6 mesecih do njega ker nama do zdaj še ni uspelo,naj si merim bt.šele,ko baje vidijo ta tvoj graf bt,vidijo,če je baje sploh prišlo do O. je pa res,da kljubtemu bt pri vsaki ne igra poglavitne vloge.graf bt -prave,se mora razlikovati vsaj za 0,4 stopinje ob dvigu,pa ostati mora povišana do :hudicek:.če ostane povišana dlje kot 14 dni,dan gor dol,je možnost da si:nosecka:.kajti rumeno telesce živi 14 dni,potem pa odmre in nastopi :hudicek:. če ti ta graf niha,kot ob potresu,imaš pravico od g zahtevati vzpodbiditev za o.to naj bi bil t.i.klomifen.je pa res,da bt ni pri vsaki ženski ključna za o. sicer pa kaj se ti sploh sekiraš,baje se v drugo :nosecka: treba več časa truditi,saj se hormončki po porodu čisto spremenijo.vsaj tako pravijo.nakaterim celo uspe v prvo-te so zame izjeme.morta bit res oba maximalno plodna. najbolj ploden dan je tik preden se ti dvigne bt in še na dan dviga. upam,da sem ti kaj pomagala,saj tem mojim zlatim:rozica: rada pomagam,kakor tudi one meni.
|
|
|
|