|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomagajte z mnenji...
2.4.2008 11:39:52   
Tiki55
Hmm... Te razumem, da te skrbi. Kakšne šefe pa imaš? Če so v redu, sem prepričana, da tud nosečnost ne bi smel bit problem.

Ja, saj pri nas pa itak ni krize, ker službo imam. Pa smo rekli ali še eno dete ali pa menjamo službo.
Si pa bolj želimuser posted image .

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 26
2.4.2008 11:49:51   
srecna_zvezda
Ja moja sefica tako odhaja kmalu je pa zlo ok. Tudi tista ki jo bo zamenjala je bila ok, bomo vidli kako bo naprej. Si pa res ne bi upala povedat ker je strah da me zabrisejo skozi vrata mocnejsa. Ne vem pa kako bom zdrzala v sluzbi ce mi bo kr naprej slabo. mogoce bo dobro da recem da delam popoldne skoz. Tako bom imela cas za bruhanje zjutraj user posted image  kje rtega nihce ne bo opazil.

Definitivno se mi zdi da ima prednost user posted image  sluzba se VEDNO najde, vsaj pri tistem ki jo isce, kaj ne?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.4.2008 11:53:44   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda

Definitivno se mi zdi da ima prednost user posted image  sluzba se VEDNO najde, vsaj pri tistem ki jo isce, kaj ne?

s tem se tudi jaz strinjam, čeprav bom letos šele končala fax. Se mi zdi, da če čakaš na idealne pogoje in idealno službo ni nikoli pravi čas.
Služba se dobi. Mogoče ne idealna, ampak kdor rad dela, lahko vedno dela kaj.

Drugače mam pa podobne znake. Razlika je samo v tem, da ti nimaš apetita, jaz sem pa ves čas lačnauser posted image user posted image Ko pa jem, mi je pa slabouser posted image

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 2.4.2008 11:54:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 28
2.4.2008 12:09:36   
Tiki55

Ja moja sefica tako odhaja kmalu je pa zlo ok. Tudi tista ki jo bo zamenjala je bila ok, bomo vidli kako bo naprej. Si pa res ne bi upala povedat ker je strah da me zabrisejo skozi vrata mocnejsa. Ne vem pa kako bom zdrzala v sluzbi ce mi bo kr naprej slabo. mogoce bo dobro da recem da delam popoldne skoz. Tako bom imela cas za bruhanje zjutraj user posted image  kje rtega nihce ne bo opazil.

Baje so ženske šefice bolj razumevajoče, sploh če imajo same otroke. Pa tud ni rečeno, da boš bruhala. Meni je blo sicer pri prvi nosečnosti prve 3 mesece slabo za umret, bruhala pa nikoli nisem...

Jap, se strinjam, da se služba vedno najde.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 29
2.4.2008 12:18:37   
srecna_zvezda
Tocno tako. Strinjam se z obema.user posted image  Ja jaz najraje nic ne bi jedla, ko pa ze pojem en obrok na dan, takrat sem res malo lacna ampak ko zacnem jesti mi je slabo, vcasih tudi zeeelooo. Sedaj pa spet tako tuhtam in se tipam ce me prsi full bolijo in ce me bolijo s strani ampak da bi rekla da me fuuulll bolijo tako kot pri prvi user posted image  me ne. So mi pa skocile zilice cez prsi in kolobarcke fejst.
Slabost me se vedno ne mineva je pa malo bolje trenutno. Sedaj bom mogla pocasi v sluzbo in malo si bom zamotila misli da ne razmisljam prevec ali je ali...

Nic, tako. Punce pridne bodite jaz vas za danes zapuscam, se tipkamo jutri dopoldne spet. Za vse pa drzim pesti da se vam izpolnije skrite zelje!user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 30
2.4.2008 12:31:50   
košuta
Meni se je dogajalo isto. M ni bilo, napete prsi, močan beli tok... Test sem delala en teden po pričakovani M in nama je Miklavž prinesel user posted image . Prej si nisem upala, ker sem že bila zelo razočarana. Herpes sem dobila takoj za tem in se ga nisem znebila cel mesec.user posted image  

Držim pesti zate in ti svetujem, da počakaš še par dni. Upam, da zagledaš user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 31
2.4.2008 15:06:49   
_ancica_

IZVIRNO SPOROČILO: katalina

Bel tok je vsekakor bolše znamenje kot user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image   Držim pestke zate in upam na najboljše!!! user posted image user posted image user posted image  Kolk ti pa že zamuja?

Ja, resnicno upam na najboljse. Ce mi je slabo zaradi mojega otrocka, verjemite mi da bom z veseljem in pojoc bruhala se naprej in brez pritozb cakala da pac to mine.user posted image   Tako zadnja M je bila na 30.dan, predzadnja pa 29.dan. Danes je ze 33.dan, torej najdaljsi cikel, ki ga imam, pa M ni. Ker sem pa bila ze takooo razocarana prej, si res se ne upam narediti test. Ce bo slo, bi rada pocakala vsaj do nedelje, ker prvi test sem naredila sedaj v nedeljo, se pravi pred dvema dnevoma, in ni bil plusek.user posted image

midve sva pa nekako na istem. Jaz je tudi se ne cakam. Danes je 33. dan. Ponavadi jo dobim na 28. dan, najdaljsi cikel v pol leta pa je bil 34. dan, tako da bom pocakala se kak dan in ce se ne prikaze, bom delala test. Me pa ze kar nekaj dni vse boli. Prsi za znoret, spodaj me pa kar naprej spika...se pa bojim, da je to znak prihajajoce M, ker me vsak mesec tako boli user posted image vseeno pa upam na najboljse user posted image Tudi zate drzim pesti, da ugledas plusek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 32
2.4.2008 18:17:33   
Anonimen
tudi jaz sem danes delala bejbi ček in mi je zelo rahlo črtico pokazal medtem, ko mi je pred 3 dnevi pokazal negativno. O mislim, da je bila nekje 20.3.2008. V petek bom test ponovila pa da  vidimo ,če bo user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
2.4.2008 18:56:24   
D.Mateja
user posted image user posted image user posted image  da bi se v petek še vedno pokazaliuser posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo za vse nas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
2.4.2008 19:17:35   
Anonimen
Tudi zameuser posted image , prosim! Jaz bom tudi v nedeljo delala test, danes je 32. dan..pridejo pa na 30-34 dni...tud moja O bi mogla bit okrog 20.3., pa si se ne upam delat testa...no, anonimna drzim pesti, da bo test v petekuser posted image
D. Mateja in ancica navijam tudi za vaju!

anonimnauser posted image

(odgovor članu D.Mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
2.4.2008 19:50:38   
D.Mateja
zate velik user posted image user posted image user posted image . Pa navijam, da bo tako kot si želiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
2.4.2008 22:14:45   
faka
Ej, anonimen, mislim, da imaš kar user posted image v trebuščku. Ne vem, čwe testi pokažejo rahlo črtico in potem ni nič. Ponavadi je že rahla črtica znak nosečnosti. Isto je blo pri meni!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 37
3.4.2008 11:11:12   
srecna_zvezda
Pozdravljene!

Naj vas obvestim da je nedeljski test pokazal pravilno-NAZALOST!user posted image  Vceraj pozno zvecer so se zaceli krvavi izcedki, danes pa se je ulila,kot da ve da je to zadnji mesec njenega prihoda k meni!

Nic, glavo pokonci in v nove boje! Za vse ki je pa se nimate, drzim pestke da je tudi ne docakate!!!user posted image

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
3.4.2008 11:22:11   
aqua77
srecna_zvezda,
user posted image user posted image user posted image user posted image . Bo pa drugi mesec sigurno šla coprnica user posted image  ne en dooooooog dopust. Ti kar pozitivno pa bo!!! Držim pesti zate, da ti rata v mesecu ljubezni! user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 39
3.4.2008 11:27:18   
srecna_zvezda
Katalina hvala ti! Jaz pa tebi zelim da cimprej ugledas svoji magicni user posted image user posted image  in nas s to veselo novicko cimprej razveselis.user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 40
3.4.2008 11:37:53   
aqua77
Hvala za lepe želje!user posted image
Itak, da vam pridem takoj povedat, ko bom polulala palčko. user posted image user posted image user posted image  Pa naj bo rezultat + ali -. Jaz se ne dam kar tako in bom coprnico pregnala nazaj od koder je prišla in se bo tako prestrašla, da je tudi k vam več ne bo!!! user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 41
3.4.2008 11:40:39   
Tiki55
srecna_zvezda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne daj se, me smo s tabo!

Grdoba user posted image grda šč šč, tale bo tazadnja, potem je pa dolgo ne bo več!
Le pogumno v naslednji kroguser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 42
3.4.2008 11:41:54   
Tiki55
katalina, ti boš pa kmalu na vrsti za testek, če se ne motim?

Držim pesti tudi zateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 43
3.4.2008 11:47:38   
aqua77
Ma ne še tako zelo kmalu. Ne pričakujem je 09.04. Tako da imam še doooooolg teden pred sabo. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak hvala za spodbudo!! Sem je zelo vesela... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 44
3.4.2008 12:04:25   
srecna_zvezda
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

srecna_zvezda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne daj se, me smo s tabo!

Grdoba user posted image grda šč šč, tale bo tazadnja, potem je pa dolgo ne bo več!
Le pogumno v naslednji kroguser posted image user posted image user posted image

tiki55 hvala ti za spodbudo. To zelo veliko pomeni! Iz srca zelim tudi tebi da se ti uresnicijo sanje!

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?