|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VROČINA - pomoč
7.2.2005 10:02:24   
SašaS
sem v 28. tednu, pa že z tri dni visoko vročino, kašljam, da me že vse peče in boli... Vsakih 12 ur pojem en lekadol z C vitaminom.... Koliko časa (dni) lahko to počnem? Ginekologinje ne dobim, splošna zdravnica je šele popoldne v službi....v lekarni pa noče nihče nič rečt...
A kera kej svetuje?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   VROČINA - pomoč
7.2.2005 10:29:50   
piščanc
Nujno moraš priti do splošne zdravnice, da dobiš zdravila. Počivaj, potem pa k zdravnici.

Pa veliko tekočine spij.

lp,ninatj

(odgovor članu SašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   VROČINA - pomoč
7.2.2005 10:31:50   
Naja31
Ojla,

jaz sem tudi okrog 28. tedna zbolela. Vrocina, kaselj, grlo me je bolelo, pocutje obupno. Moja G je rekla, da naj grem k splosni zdravnici, ki je pogledala, ce mogoce rabim kaksne antibiotike.No, to hvala bogu nisem, mi je pa rekla naj doma lezim in se izogibam mnozicam.
Pa veliko vitamina C, caja, medu, in predvsem lezanja. Lekadol pa samo ce gre vrocina nad 38 stopinj, pa se to sem jaz cakala, da je padla sama od sebe. Pri meni je trajalo skoraj 10 dni, da sem se nazaj na noge postavila.
Jaz ti svetujem, da gres popoldan k splosni zdravnici.

Zelim ti cim prejsnje okrevanje!
Naja

(odgovor članu SašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   VROČINA - pomoč
7.2.2005 11:05:24   
Anonimen
Jaz sem v 40. tednu kak teden približno 3x na dan dobivala lekadol v porodnišnici, ko sem zbolela. Brez panike. Popoldan pa le pokliči in se pojdi pokazat!

(odgovor članu SašaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   VROČINA - pomoč
7.2.2005 18:28:22   
Pia73
Jaz sem tudi bolana. Jaz sem žal dobila antibiotik ampak Hiconcil in notri piše, da ga nosečnice lahko jemljejo. Mi je farmacevt povedal, da je veliko bolj nevarno, če se ne zdraviš in da ne zbijaš vročine nad 38 stopinj. Da to lahko veliko bolj škodi. Tak, da le pojdi čimprej do zdravnice,...

(odgovor članu SašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   VROČINA - pomoč
8.2.2005 12:03:06   
Jessy
Saša, meni je zdravnica prav poudarila, da lahko jem le navaden Lekadol, ne pa Lekadol C. Pa še tega lahko vzamem takrat, ko je vročina 38,3 C ali več. Takrat je treba zbijati vročino, prej pa naj se telo samo brani.

Pa čimhitrejše okrevanje!

lp, Jessy

(odgovor članu SašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   VROČINA - pomoč
9.2.2005 8:54:49   
SašaS
Jessy, zakaj pa ne Lekadol plus C, a ti je kaj razložila? Saj to je navaden Lekadol z veliko vitamina C?

Punce, hvala vsem za odgovore...sem že veliko boljše...

(odgovor članu SašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   VROČINA - pomoč
9.2.2005 13:42:15   
Jessy
Joj, Saša, tega ti pa ne vem povedati. Sploh jih nisem nič vprašala, zakaj ne, ker ko so mi to rekli, enostavno nisem razmišljala naprej ampak le to, da bom jedla le navadnega.
Se je pa tašča posebej zanimala zame okrog vročine in so ji tudi poudarili, da navaden Lekadol. Tudi moja mami se je zanimala, kaj lahko vzamem in ji je drugi zdravnik rekel isto - le navaden Lekadol.
Jaz sem jih upoštevala in res se nisem zanimala, zakaj ne z vitaminom C. Morda ima še kakšne druge primesi v sebi... ne vem...

lp, Jessy

(odgovor članu SašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   VROČINA - pomoč
12.2.2005 20:05:56   
Willson
Jaz sem v 13 t. prebolela respiratorno virozo. Jemala sem Lekadol in šumeče kalcijeve tablete s C vitaminom, pa veliko tekočine sem pila predvsem Hibiskus čaj, ima veliko vitamina C, pa še vročino zbija lp

(odgovor članu SašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?