|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izpuščaji po ličkih in čelu
31.3.2008 9:09:35   
anca9
Naš mišek je star skoraj 6 mesecev in pred 4 dnevi so se mu po ličkih in čelu naredili izpuščaji ali mozolji, nekateri kar veliki. Srbi ga ne (vsaj praska se ne), hrana pa.. Ne je nobenih kupljenih kašic, vse sama delam doma, je pa le prekuhano sadje in zelenjavo.  Alergija torej verjetno ni (edina nova stvar, ki jo je jedel je hruška, prekuhana). Ampak pikice so le po obrazu, nikjer drugje. Pa še precej raskave so. Sem namazala z bepanthenom, pa ni nič boljše.. Kaj menite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izpuščaji po ličkih in čelu
31.3.2008 9:14:41   
jaša2
jaz bi na tvojem mestu ga peljala k P pokazat. user posted image  naša je imela rdeče pikice od potenja, al pa od 6.otr.bolezni (samo so se ji čez kak dan, dva razpasle še po telesu). samo, če niso samo pikice, ampak prav mozoljčki, bi jaz šla k P - že zaradi mirne vesti. ne vem, morda ti bodo ostale vedle še kaj pametnega povedat.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu anca9)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2008 9:16:34   
noe
Lahko da je od hruške, je alergena. A si zamenjala prašek?
Jaz sem moji pikici prala brezz mehčalca, vzadnič pa sem dodala čisto malo lenorja sensitive in je bila vsa pikasta, tako da sem še potem enkrat vse sprala.

(odgovor članu anca9)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2008 9:18:09   
BlackyMouse
Tudi, ce sama kuhas, ima otrok lahko alergijo na katero hrano.. Poklici P, ali pa pojdi tja, ceprav odsvetujem. Kar poklicat.

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.3.2008 9:18:35   
anca9
Ja, sem pomislila na peto, pa na šesto bolezen tudi. Samo vročine nima.

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.3.2008 9:19:34   
anca9
ne, praška nisem zamenjala. Mehčalca pa itak ne uporabljam.

(odgovor članu anca9)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.3.2008 11:01:35   
Naja31
Alergijo ima lahko tudi od doma kuhane hrane,

(odgovor članu anca9)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Kaj je pri m_m novega?
m_m

pripravlja se ohcet (35%)

pakiramo za selitev (11%)

prihaja nov član (41%)

ata odpotuje za 6m (6%)

moram na operacijo (6%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!