Izpuščaji po ličkih in čelu (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

anca9 -> Izpuščaji po ličkih in čelu (31.3.2008 9:09:35)

Naš mišek je star skoraj 6 mesecev in pred 4 dnevi so se mu po ličkih in čelu naredili izpuščaji ali mozolji, nekateri kar veliki. Srbi ga ne (vsaj praska se ne), hrana pa.. Ne je nobenih kupljenih kašic, vse sama delam doma, je pa le prekuhano sadje in zelenjavo.  Alergija torej verjetno ni (edina nova stvar, ki jo je jedel je hruška, prekuhana). Ampak pikice so le po obrazu, nikjer drugje. Pa še precej raskave so. Sem namazala z bepanthenom, pa ni nič boljše.. Kaj menite?

jaša2 -> RE: Izpuščaji po ličkih in čelu (31.3.2008 9:14:41)

jaz bi na tvojem mestu ga peljala k P pokazat. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] naša je imela rdeče pikice od potenja, al pa od 6.otr.bolezni (samo so se ji čez kak dan, dva razpasle še po telesu). samo, če niso samo pikice, ampak prav mozoljčki, bi jaz šla k P - že zaradi mirne vesti. ne vem, morda ti bodo ostale vedle še kaj pametnega povedat.

noe -> RE: Izpuščaji po ličkih in čelu (31.3.2008 9:16:34)

Lahko da je od hruške, je alergena. A si zamenjala prašek?
Jaz sem moji pikici prala brezz mehčalca, vzadnič pa sem dodala čisto malo lenorja sensitive in je bila vsa pikasta, tako da sem še potem enkrat vse sprala.

BlackyMouse -> RE: Izpuščaji po ličkih in čelu (31.3.2008 9:18:09)

Tudi, ce sama kuhas, ima otrok lahko alergijo na katero hrano.. Poklici P, ali pa pojdi tja, ceprav odsvetujem. Kar poklicat.

anca9 -> RE: Izpuščaji po ličkih in čelu (31.3.2008 9:18:35)

Ja, sem pomislila na peto, pa na šesto bolezen tudi. Samo vročine nima.

anca9 -> RE: Izpuščaji po ličkih in čelu (31.3.2008 9:19:34)

ne, praška nisem zamenjala. Mehčalca pa itak ne uporabljam.

Naja31 -> RE: Izpuščaji po ličkih in čelu (31.3.2008 11:01:35)

Alergijo ima lahko tudi od doma kuhane hrane,

Stran: [1]