|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj ven po pljučnici
29.3.2008 9:42:19   
oka
V sredo je zdravnica pri naši madam ugotovila začetek pljučnice. Predpisala je antibiotik, ki je takoj prijel, tako da je mala že dva dni brez vročine, kašlja skoraj nič več, pravzaprav izgleda kar zdrava. Kontrolo imava v ponedeljek in jaz sem pozabila vprašati kdaj lahko greva ven. Danes in jutri pa je tako lepo vreme in bi jo rada peljala malo na zrak. Zdaj sem pa v precepu, eni pravijo naj jo imam do kontrole doma, drugi spet da naj greva kar ven. Ker sem se s pljučnico srečala prvič res ne vem kaj je bolj pametno.

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj ven po pljučnici
29.3.2008 13:26:54   
madela
Nam oziroma mojemu sino so po preboleli pljučnici strogo prepovedali obiske-torej mi nismo smeli dobiti obiskov in nikamor nismo smeli it. Niso pa nam rekli,da nebi smeli iti malo ven na zrak. Sicer še mi nismo šli na kak sprehod,sva pa vsak dan zunaj,ker mora hodit še v bolnico po antibiotike.
Tako,da če se ti zdi tvoja pupa ok,mislim da ne bi smelo biti nič narobe,če se malo pokaže na sončku.
Pa čimprejšnjo ozdravitev!

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2008 14:02:42   
oka
Hvala Madela!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
29.3.2008 16:20:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu oka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.3.2008 16:32:13   
Primoza

Žan takrat 2,5 leti je zbolel nekje okrog 1.1., 7.1. smo bili še na Sv.Primožu, nato je jemal antibiotike od cca. od 10.1. do 24.1.07, 17.2.07 je pa šel na prvi planinski vzpon, na Slavnik. Potem pa je v nekaj tednih že normalno funkcioniral.

Pri Ajdi, takrat 6 let je bilo enako. Pri ženi je bilo težje ker je zbolela prva in ji dolgo niso diagnosticirali bolezni in dva meseca ni bila nikjer. Sam sem pa vmes hodil le na lažje vzpone. Seveda sem bil kregan.

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Katero ime vam je najlepše?

Sandra (18%)

Katja (28%)

Tinkara (40%)

Polona (14%)

Število vseh glasov: 191

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!