kdaj ven po pljučnici (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

oka -> kdaj ven po pljučnici (29.3.2008 9:42:19)

V sredo je zdravnica pri naši madam ugotovila začetek pljučnice. Predpisala je antibiotik, ki je takoj prijel, tako da je mala že dva dni brez vročine, kašlja skoraj nič več, pravzaprav izgleda kar zdrava. Kontrolo imava v ponedeljek in jaz sem pozabila vprašati kdaj lahko greva ven. Danes in jutri pa je tako lepo vreme in bi jo rada peljala malo na zrak. Zdaj sem pa v precepu, eni pravijo naj jo imam do kontrole doma, drugi spet da naj greva kar ven. Ker sem se s pljučnico srečala prvič res ne vem kaj je bolj pametno.

LP

madela -> RE: kdaj ven po pljučnici (29.3.2008 13:26:54)

Nam oziroma mojemu sino so po preboleli pljučnici strogo prepovedali obiske-torej mi nismo smeli dobiti obiskov in nikamor nismo smeli it. Niso pa nam rekli,da nebi smeli iti malo ven na zrak. Sicer še mi nismo šli na kak sprehod,sva pa vsak dan zunaj,ker mora hodit še v bolnico po antibiotike.
Tako,da če se ti zdi tvoja pupa ok,mislim da ne bi smelo biti nič narobe,če se malo pokaže na sončku.
Pa čimprejšnjo ozdravitev!

oka -> RE: kdaj ven po pljučnici (29.3.2008 14:02:42)

Hvala Madela!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.3.2008 16:20:24)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Primoza -> RE: kdaj ven po pljučnici (29.3.2008 16:32:13)

Žan takrat 2,5 leti je zbolel nekje okrog 1.1., 7.1. smo bili še na Sv.Primožu, nato je jemal antibiotike od cca. od 10.1. do 24.1.07, 17.2.07 je pa šel na prvi planinski vzpon, na Slavnik. Potem pa je v nekaj tednih že normalno funkcioniral.

Pri Ajdi, takrat 6 let je bilo enako. Pri ženi je bilo težje ker je zbolela prva in ji dolgo niso diagnosticirali bolezni in dva meseca ni bila nikjer. Sam sem pa vmes hodil le na lažje vzpone. Seveda sem bil kregan.

Stran: [1]