|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj raste vročina?
28.3.2008 13:18:44   
Maleal
..ko so rokice in nogice tople ali ko so mrzle?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj raste vročina?
28.3.2008 13:19:23   
Maxica
Pri nas vem, da je tako, da ko imata ful visoko vročino, so noge in roke mrzle.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.3.2008 13:21:57   
Volga
KO vročina raste, so roke in noge mrzle, ko postanejo tople, vročina doseže vrh.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.3.2008 13:22:07   
piamaria
če so mrzle, vročina je šele po 38,5 za svečko ali pa...lahko daš Calpol sirup, je še proti bolečini.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.3.2008 13:26:13   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Pri nas vem, da je tako, da ko imata ful visoko vročino, so noge in roke mrzle.

Pri nas je tudi tako...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.3.2008 13:26:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

KO vročina raste, so roke in noge mrzle, ko postanejo tople, vročina doseže vrh.

ja, tako je. Ko se otrok začne potiti, pa vročina pada.

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.3.2008 13:35:20   
Maleal
Punce hvala za odgovore,se mi je zdelo da je tako,samo nisem bila ziher.Koliko dni po vročini pa greste ven?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.3.2008 13:52:57   
kristinaj
ti se raje na poljub na čelu zanašej in pa na motne učke, pa ušesa, če so topla.....

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.3.2008 14:29:43   
Blueberry
Se strinjam s predhodnicami, ko so rokice in nogice mrzle.

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.3.2008 14:31:02   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina

Punce hvala za odgovore,se mi je zdelo da je tako,samo nisem bila ziher.Koliko dni po vročini pa greste ven?

KO je namanj en cel dan brez vročine.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
2.4.2008 23:04:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
2.4.2008 23:21:33   
rija
ko so mrzle in so na bedrah marogaste....

...vox populi...

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.4.2008 0:46:19   
karmy
Pri nas mamo pa ta tedn eno hinavsko vročino. se je pojavila v nedeljo zvečer, sva pila calpol, zelo veliko čaja, veliko c vitamina, in daleron C v prašku skupaj z čajem, medom,  in je ležal večino časa v postelji, ko je v ponedeljek vročina zjutraj izginila, je bil divji kot ponavadi, in sva šla v vrtec, jaz pa na šiht. ko sva se pa na torek ponoči/zjutraj zbudila je bil vroč kot žerjavca, 39,5 stopinj, in sva ostala doma. Greva do zdravnice, in pravi da je viroza, naj ostaneva doma. ker je spet ta vročina padla v torek popoldan in je ni mel do srede zjutraj ko sem jo ponovno preverila, sem si rekla pa poskusimo kako bo danes v vrtcu, nakar me kliče vzgojiteljica, da se mu je vročina vrnila user posted image , zdaj sem pa odločena da bom ostala doma do nedelje, ta  hudič se je zdaj zvečer spet potuhnil, nima vročine ( 37,2), bom vidla kako bo zjutraj, ampak to je za znort, k sem dvakrat narobe presodila...se je prvič zgodilo da je bilo tako user posted image

Sj zdj se pod prevleko poti kot da ma zimski kovter čez,...a je to dobro ali ne? Nekaj se ga loteva, vendar je zgleda nekje vmes, bi pa ne bi, pa mene to ob živce spravlja, saj če bom predolgo na "bolniški" bom premalo denarja dobila za preživetje, pa bo sranje....

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.4.2008 21:16:25   
tincci
Naša ima tudi že od četrtka vročino, od včeraj popoldne pa do sedajle je sploh ne dobim dol... roke, noge čisto mrzle, marogaste, temp se pa giblje že cel božji dan od 39 do 39.9. Svečka in pol pred spanjem je samo toliko prijela, da je zbila z 39.6 na 39.1, pa me bo itak kap, ko bo spet zrastla čez pol ure.

Ima pa tudi na izi drisko in bruhala je 1x danes.

Je kateri kaj znano tole?
Da vem, koliko dni nas še čaka, grlo ima čisto vneto, danes ji je začelo iz nosa tečt končno .. ma bogica je ful tokrat.

www.alergije.net

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.4.2008 14:24:14   
Bojananika
Pejta se zdravniku pokazat, ker so to lahko znaki al rotavirusa al angine, itd. Pr men je blo tko pa je enkrat mela angino, drugič rotavirus. Če še bruha zraven, pazi da ne dehidrira, ker moja ni hotla pit zaradi vnetega grla in sva morale it na infuzijouser posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?