karmy
|
Pri nas mamo pa ta tedn eno hinavsko vročino. se je pojavila v nedeljo zvečer, sva pila calpol, zelo veliko čaja, veliko c vitamina, in daleron C v prašku skupaj z čajem, medom, in je ležal večino časa v postelji, ko je v ponedeljek vročina zjutraj izginila, je bil divji kot ponavadi, in sva šla v vrtec, jaz pa na šiht. ko sva se pa na torek ponoči/zjutraj zbudila je bil vroč kot žerjavca, 39,5 stopinj, in sva ostala doma. Greva do zdravnice, in pravi da je viroza, naj ostaneva doma. ker je spet ta vročina padla v torek popoldan in je ni mel do srede zjutraj ko sem jo ponovno preverila, sem si rekla pa poskusimo kako bo danes v vrtcu, nakar me kliče vzgojiteljica, da se mu je vročina vrnila , zdaj sem pa odločena da bom ostala doma do nedelje, ta hudič se je zdaj zvečer spet potuhnil, nima vročine ( 37,2), bom vidla kako bo zjutraj, ampak to je za znort, k sem dvakrat narobe presodila...se je prvič zgodilo da je bilo tako Sj zdj se pod prevleko poti kot da ma zimski kovter čez,...a je to dobro ali ne? Nekaj se ga loteva, vendar je zgleda nekje vmes, bi pa ne bi, pa mene to ob živce spravlja, saj če bom predolgo na "bolniški" bom premalo denarja dobila za preživetje, pa bo sranje....