Kdaj raste vročina? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Maleal -> Kdaj raste vročina? (28.3.2008 13:18:44)

..ko so rokice in nogice tople ali ko so mrzle?

Maxica -> RE: Kdaj raste vročina? (28.3.2008 13:19:23)

Pri nas vem, da je tako, da ko imata ful visoko vročino, so noge in roke mrzle.

Volga -> RE: Kdaj raste vročina? (28.3.2008 13:21:57)

KO vročina raste, so roke in noge mrzle, ko postanejo tople, vročina doseže vrh.

piamaria -> RE: Kdaj raste vročina? (28.3.2008 13:22:07)

če so mrzle, vročina je šele po 38,5 za svečko ali pa...lahko daš Calpol sirup, je še proti bolečini.

Aja32 -> RE: Kdaj raste vročina? (28.3.2008 13:26:13)

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Pri nas vem, da je tako, da ko imata ful visoko vročino, so noge in roke mrzle.

Pri nas je tudi tako...

Anonimen -> RE: Kdaj raste vročina? (28.3.2008 13:26:48)

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

KO vročina raste, so roke in noge mrzle, ko postanejo tople, vročina doseže vrh.

ja, tako je. Ko se otrok začne potiti, pa vročina pada.

Maleal -> RE: Kdaj raste vročina? (28.3.2008 13:35:20)

Punce hvala za odgovore,se mi je zdelo da je tako,samo nisem bila ziher.Koliko dni po vročini pa greste ven?

kristinaj -> RE: Kdaj raste vročina? (28.3.2008 13:52:57)

ti se raje na poljub na čelu zanašej in pa na motne učke, pa ušesa, če so topla.....

Blueberry -> RE: Kdaj raste vročina? (28.3.2008 14:29:43)

Se strinjam s predhodnicami, ko so rokice in nogice mrzle.

Volga -> RE: Kdaj raste vročina? (28.3.2008 14:31:02)

IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina

Punce hvala za odgovore,se mi je zdelo da je tako,samo nisem bila ziher.Koliko dni po vročini pa greste ven?

KO je namanj en cel dan brez vročine.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.4.2008 23:04:11)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

rija -> RE: Kdaj raste vročina? (2.4.2008 23:21:33)

ko so mrzle in so na bedrah marogaste....

karmy -> RE: Kdaj raste vročina? (3.4.2008 0:46:19)

Pri nas mamo pa ta tedn eno hinavsko vročino. se je pojavila v nedeljo zvečer, sva pila calpol, zelo veliko čaja, veliko c vitamina, in daleron C v prašku skupaj z čajem, medom,  in je ležal večino časa v postelji, ko je v ponedeljek vročina zjutraj izginila, je bil divji kot ponavadi, in sva šla v vrtec, jaz pa na šiht. ko sva se pa na torek ponoči/zjutraj zbudila je bil vroč kot žerjavca, 39,5 stopinj, in sva ostala doma. Greva do zdravnice, in pravi da je viroza, naj ostaneva doma. ker je spet ta vročina padla v torek popoldan in je ni mel do srede zjutraj ko sem jo ponovno preverila, sem si rekla pa poskusimo kako bo danes v vrtcu, nakar me kliče vzgojiteljica, da se mu je vročina vrnila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] , zdaj sem pa odločena da bom ostala doma do nedelje, ta  hudič se je zdaj zvečer spet potuhnil, nima vročine ( 37,2), bom vidla kako bo zjutraj, ampak to je za znort, k sem dvakrat narobe presodila...se je prvič zgodilo da je bilo tako [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Sj zdj se pod prevleko poti kot da ma zimski kovter čez,...a je to dobro ali ne? Nekaj se ga loteva, vendar je zgleda nekje vmes, bi pa ne bi, pa mene to ob živce spravlja, saj če bom predolgo na "bolniški" bom premalo denarja dobila za preživetje, pa bo sranje....

tincci -> RE: Kdaj raste vročina? (5.4.2008 21:16:25)

Naša ima tudi že od četrtka vročino, od včeraj popoldne pa do sedajle je sploh ne dobim dol... roke, noge čisto mrzle, marogaste, temp se pa giblje že cel božji dan od 39 do 39.9. Svečka in pol pred spanjem je samo toliko prijela, da je zbila z 39.6 na 39.1, pa me bo itak kap, ko bo spet zrastla čez pol ure.

Ima pa tudi na izi drisko in bruhala je 1x danes.

Je kateri kaj znano tole?
Da vem, koliko dni nas še čaka, grlo ima čisto vneto, danes ji je začelo iz nosa tečt končno .. ma bogica je ful tokrat.

Bojananika -> RE: Kdaj raste vročina? (9.4.2008 14:24:14)

Pejta se zdravniku pokazat, ker so to lahko znaki al rotavirusa al angine, itd. Pr men je blo tko pa je enkrat mela angino, drugič rotavirus. Če še bruha zraven, pazi da ne dehidrira, ker moja ni hotla pit zaradi vnetega grla in sva morale it na infuzijo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Stran: [1]