Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Po izteku porodniške: bolniška ali dopust 27.3.2008 8:19:26
|
|
|
|
Mesečnica
|
Imam tako situacijo: čez tri tedne se mi izteče porodniška (oz. dopust za nego in varstvo otroka), sem pa v 3. mesecu druge nosečnosti in se ful slabo počutim. Zdaj razmišljam, kaj storiti, če se vse skupaj ne bo izboljšalo. Počutim se namreč veliko slabše, kot sem se v prvi nosečnosti, poleg slabosti in utrujenosti se mi že pojavljajo tudi druge težave, kot so omedlevica, mravljinčaste roke, huda nespečnost, bolečine v križu . Se mi kar dozdeva, da ta nosečnost ne bo tako brez problemov, kot je bila prva. Naj koristim lanski dopust, kot sem imela namen storiti, ali naj grem raje na bolniško (za en mesec, kolikor ga lahko dobim od osebne zdravnice) in potem koristim še dopust, da mi ne bo propadel? Saj veste, lanski dopust moram porabiti najkasneje do 30. junija.
|
|
|
|
RE: Po izteku porodniške: bolniška ali dopust 27.3.2008 8:31:59
|
|
|
|
urskas
|
jest bi najprej koristila lanski dopust, potem bolniška, nato še letošnji dopust in tako dalje...
|
|
|
|
RE: Po izteku porodniške: bolniška ali dopust 27.3.2008 8:57:13
|
|
|
|
kristinaj
|
koristi najprej lanski, če se boš potem bolje počutila pejdi delat ali pa na bolovanje in pred porodniško koristi še cel letošnji...
|
|
|
|
RE: Po izteku porodniške: bolniška ali dopust 27.3.2008 9:34:52
|
|
|
|
jajula
|
najprej se v službi pozanimaj če ti bojo odobrili uporabo lanskega dopusta takoj po bolniški, potem pa si zrihtaj še bolniško.
|
|
|
|
RE: Po izteku porodniške: bolniška ali dopust 27.3.2008 9:36:36
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj koristi najprej lanski, če se boš potem bolje počutila pejdi delat ali pa na bolovanje in pred porodniško koristi še cel letošnji... jaz bi enako naredila
|
|
|
|
RE: Po izteku porodniške: bolniška ali dopust 27.3.2008 9:58:40
|
|
|
|
Netopirčy81
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj koristi najprej lanski, če se boš potem bolje počutila pejdi delat ali pa na bolovanje in pred porodniško koristi še cel letošnji... Tudi jaz. jaz bi enako naredila
|
|
RE: Po izteku porodniške: bolniška ali dopust 28.3.2008 6:34:50
|
|
|
|
Mesečnica
|
Punce, zakaj pa bi šle najprej na dopust, potem pa na bolniško? Jaz razmišljam, da bi storila ravno obratno, to pa zato, ker upam, da se bom sčasoma le boljše počutila in bom dopust dejansko imela kot dopust, ne pa da ga bom preležala v postelji ...
|
|
|
|
RE: Po izteku porodniške: bolniška ali dopust 28.3.2008 11:49:14
|
|
|
|
sazi
|
Punce, zakaj pa bi šle najprej na dopust, potem pa na bolniško? Jaz razmišljam, da bi storila ravno obratno, to pa zato, ker upam, da se bom sčasoma le boljše počutila in bom dopust dejansko imela kot dopust, ne pa da ga bom preležala v postelji ... Po mojem zato, ker se lahko dgodi, da je do nastopa porodniške na bolniški in potem naj ne bi prekinjala bolniške zaradi dopusta.
|
|
|
|
RE: Po izteku porodniške: bolniška ali dopust 1.4.2008 16:41:14
|
|
|
|
POLAND
|
Najprej koristi lanski dopust.Letošnji ti pa v bistvu ne bo pripadal,če ne boš v letošnjem letu nič delala oz.ga imaš potem 14dni manj.Najdi čim boljši dogovor z delodajalcem.
|
|
|
|
RE: Po izteku porodniške: bolniška ali dopust 1.4.2008 16:44:21
|
|
|
|
POLAND
|
Če se ti stanje izboljša imaš še cel letošnji dopust,če pa ne ti pa lanski propade.Očitno imaš razumevajoče delodajalce,da ti bodo omogočili takšno kombinacijo.
|
|
|
|
RE: Po izteku porodniške: bolniška ali dopust 7.4.2008 14:44:04
|
|
|
|
zabica26
|
A ni tle ene finte? Če si prej na bolniški, morš it na porodniško 42 dni pred PDP? Jaz bi vsekakor koristila dopust, ker je bolje plačan in ti gre poleg vsega skupaj spet v obračun za naslednjo porodniško. Je pa nekaj drugega tukaj...če ti bo delodajalec dovol koristiti toliko dopusta v paketu, ker si le strošek. Tako da... bolje je dopust, ni pa nujno, da je izvedljivo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?