Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vpis v zemljiško knjigo 26.3.2008 19:01:50
|
|
|
|
lex
|
midva sva dala orginal, dobila sva 2 izvoda
|
|
RE: vpis v zemljiško knjigo 26.3.2008 19:48:55
|
|
|
|
knedli
|
Potrebuješ originalno potrjeno pogodbo, ki je potem shranjena na zemljiški knjigi.
|
|
|
|
RE: vpis v zemljiško knjigo 26.3.2008 21:12:17
|
|
|
|
Naja31
|
ja, potrebuješ original, ožigosan s strani DURSa. Saj original potrebuješ samo za zemljiško knjigo, tako tudi piše v pogodbi, za urejanje vsega ostalega so dovolj kopije. Ko bo lastništvo spremenjeno v ZK, bo ZK izpisek dokaz o lastništvu in ne pogodba.
|
|
|
|
RE: vpis v zemljiško knjigo 27.3.2008 8:30:58
|
|
|
|
srki
|
Kot je napisala Naja31. Jaz sem tudi original dala, ki jo hranijo tam, kopijo pa midva. Saj, če komu kaj ni jasno, pa si gre lahko itak v ZK ogledat, da je res vse OK.
|
|
|
|
RE: vpis v zemljiško knjigo 27.3.2008 10:44:04
|
|
|
|
sazi
|
Original res obdržijo na ZK. Sem imela pa jaz lani polno letanja naokrog in en kup stroškov, ker sem morala za pridobitev subvencije od stanovanjskega sklada zraven priložiti notarsko overjeno kupoprodajno pogodbo, pogodba pa je bila na ZK. Za znoret. Sem šla do notarja, ki je prvo pogodbo overil (hranijo kopije), so mi dlai novo, notarsko overjeno kopijo (za katero sem plačala več kot 60 EUR, ker je imela pogodba res veliko strani), da sem potem to overjeno kopijo lahko poslala na sklad. Če imaš pogodbo še doma poskrbi, da imaš narejeno kako kopijo, ki bo enakovredna originalu. Mislim, da ni potrebna overitev pri notarju (jaz žal nisme imela izbire, ker nisem imela originala) ampak se da na UE za precej manj denarja urediti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kdaj so vaši otroci prespali celo noč?pred 3. mesecem (
34%)
med 3. in 6. mesecem (
20%)
med 6. in 9. mesecem (
12%)
med 9. in 12. mesecem (
5%)
med 12. in 18. mesecem (
11%)
po 18. mesecu (
17%)
Število vseh glasov: 366Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!