Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jezna na sestro in njenega fanta 26.3.2008 15:57:13
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: honey Od moževih staršev in njegove sestre je dobil le za božička nekaj malenkosti, ki so jih nafehtali bog ve kje. Tako da mi je ta situacija zelo zelo znana. In ja, razlika zelo boli, čeprav zdaj smo se že sprijaznili s tem. K sreči vem, da ga imajo po moji strani toliko bolj radi (babi in dedo, pa teta - moja sestra in njen fant). 1. A to pa tud ni bilo vredu, da je dobil maleknost? 2. kje je potem problem, če mu kupijo kaj dražjega?
|
|
RE: Jezna na sestro in njenega fanta 26.3.2008 21:45:43
|
|
|
|
PIRANJA
|
Zamima, mislim da nisi razumela konteksta najinega dialoga z Honey. Vem kaj mi je napisala, ker imam sama zelo podobno sceno. In potem ti ni vseeno, ker gre včasih za skrajnosti. Eni bi dali full, drugi ti pa prinesejo nekaj, s čimer te dobesedno ponižajo. In Honey se mi zdi, da mi je pojasnjevala prav to. Jaz sem jo med vrsticami zelo razumela. Primer; meni sta moj tast in tašča za 30 let prinesel en keramični podstavek od skodelice za kavo. Kaj si misliš ob tem?
|
|
|
|
RE: Jezna na sestro in njenega fanta 26.3.2008 21:47:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: honey Saj vem, da sem tečna Res je...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?