honey
|
Moram se zlajat. Sicer sem že sestro po telefonu nakurla, ampak sem še vedno jezna. Moram še njenega fanta dobit, da ga nakurim . No, naj razložim: dopoldan govorim z njo po telefonu in pravi, da sta šla včeraj v Supernovo na Rudniku. In mi razlaga, kaj in kako, razne trgovine, restavracije, kafiči... No in nato pride do tega, da sta bila v Mullerju. In seveda sta prišla tudi do igrač (ja, moram povedati, da čakata 1. konec aprila). In nakar njen zagleda mešalec za beton - igračo, ki je stal 40 €. In da bo on to kar kupil za našega razbojnika, da bo lahko mešal beton, ko se bo pri njima igral. Potem sem ji pa predlagala, da, glede na to, da sta dala 40 € zraven za darilo za r.d. za našega 3-letnika, ki ga ima 1. aprila, da jima vrnem teh 40 € in da naj kupi mešalec, če ga hoče. Da to pa ne, da mu bo kupil to čisto tako . In potem se jaz sprašujem, zakaj je naš mulc razvajen Mislim, mi2 z možem mu ne kupujeva igrač za 40 €, pa mu jih bosta onadva . Pa da ne govorim o tem, da ima doma kakšne 3 velike bagre od Bruderja, pa noben ni bil manj kot 30 € - ampak tudi noben ni bil od naju. Mislim, kar nabutala ga bom, ko ga srečam!!! Saj vem, da sem tečna, ampak se mi zdi neumno, da onadva, ki bosta tudi v kratkem starša, zapravljata denar za našega mulčka, ki ima že tako vsega polno rit. No tako, zdaj sem se malo zlajala in sem bolšje volje. Sicer pa, konec koncev, kar naj mu ga kupita, saj je njun denar, a ne . Mah, saj ne vem več, kaj naj, se mi zdi vse skupaj že brez veze.
|