|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9nebesa (****. nadaljevanje)
5.2.2005 13:09:43   
Anonimen
Ojlaaaaaaaa!

Kje ste, :nosecka:?

Zuni sonce, snega baje še 5 cm...:zmeden: Bom šla pol mal ven...pa dones se moram že učit začet, ker grem jutri smučat, v pondelk pa ven zvečer:(

Sem dala fotke gor...sem se našemla v tigrico:)- Če kero zanima, naj piše na privat za geslo:)

Ej, Špacka, dudko bom poslala šele v sredo nažalost, ker mi mora mami prinest iz službe eno mehurčkasto kuverto, ker nimamo nobene doma.

lp,:fis:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
5.2.2005 13:28:19   
urši77
No, da se na 9nebesa enkrat pofočkam tudi jaz:)
Sem ravno prišla s faxa-smo imeli kar zanimivo predavanje o ginekologiji in porodništvu in sicer smo obravnavali vse vrste splavov.

Zdaj pa kosilo, potem pa malo ven, lovit mrzel zrak(mene itak vedno zebe) in pretegnit zasedene kosti:)
Pol pa... ne vem, verjetno topel čaj in malo cartanja.

LP nosečkam in nenosečkam:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2005 15:32:05   
Anonimen
Juhuuuuuuuuuu, Nita je rodilaaaaaa:bravo::bravo::bravo:

Elo:love: Pa še fuuuuull ma lep datuum;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2005 14:16:41   
Lu
Ojla!

Ja kje pa ste spet vse?

No pri nas se že nekaj pripravlja. Skoz me po malem nekaj špika, šraufa, v križu me boli. No mogoče bo jutrišnja polna luna kaj vplivala name in mojega :duda:, da bi prej pokukal na svet.

Pripravljeno je zdaj pa res že skoraj vse. Hi, hi, hi šele včeraj sem si dokončno pripravila torbo za sabo. No ja. Ni kaj.

Z avtom se ne smem več vozit. Mi je dragi prepovedal. Je pa tako pozoren, da je kaj. Skoz me sprašuje kako sem. Če kam gre imam non stop mobi pri sebi. Mislim kakšna pozornost. Full dobr. Za mojega :bravo::bravo: Jutri bi šel rad smučat pa se ne upa. Sem mu rekla, da naj kar gre. Me zanima kaj bo naredil. Pa saj tako hitro se pa menda ne rodi, a? Dekleta kaj menite ve?

Sem šla pa danes še v knjižnico po leksikon imen, ker še vedno ne vem točno kakšen ime naj izbereva za fantka. Upam, da bom našla kaj.

No javite se kaj.

lp Lu in :duda:
38t 6/7:love::bravo::sloncek::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2005 16:37:24   
Anonimen
Ojla!

Končno ena...LU:rozica::rozica::rozica:

Jutri je mlaj, za moj rd je polna luna:)- (uh joj, kok bom tečna:)-)

Ma Lu, pa ne no..:) Ne 8.:)- Vsaj do četrtka potem počakaj:)- Ampak jaz sme za soboto al pa ponedeljek:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2005 20:06:36   
Špacka
Pozdravček vsem!
Preveč zgovorna ni nobena z mano vred, kot da smo vse februarke mal onemele zdaj ko gre pa že skoraj zares:love: ja kar ne morem verjet, da je že skoraj konec:)- le kam so šli ti meseci...

Sem pa danes mal pretiravala s pospravljanjem po stanovanju, likanjem... pa me zdaj vse boli:( bi mogla še pomit po tleh, pa se bojim, da se ne bom več mogla zravnat:)- mojga dragega pa ni doma, da bi me mal zmasiral.

Lu ti bi pa že kar rodila?:bravo:9nebesa
Je pa lepo prebrat, da je tvoj dragi tako pozoren:bravo:- no jaz se itak glede tega nimam za pritoževat, za moje pojme je moj kar preveč pozoren, mi včasih kar po živcih hod s tem, mi je pa najbolj hecno, če ga slučajno pokličem po telefonu se javi v trenutku in vprašanje kaj je al že greva:)-:)-:)-
Po eni strani se mi moški kar malo smilijo, so še bolj zmedeni kot me;)
Lu kar izkoristi ta čas, tud če se bo dragi odpovedal enem dnevu smučanja pa kaj? Uživajta skupaj te dni, sanjajta o :duda:...

Lepo preživite večer in se še beremo:rozica:

Špacka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.2.2005 13:00:05   
Dolina
Ojla :nosecka:,

Lu, jaz mal držim z ribico, sori, ampak ne 8. februarja rodit no. Da ne bo France... :)-:)- Pa ne bit huda. :rozica::rozica::rozica:

Jaz tud že komi čakam, da se bo začelo. Moj pa še kr misli, da bo kr na rok in se nič ne sekira. Nč ne sprašuje, če že kej kaže. :zmeden2: Madona, fajn njemu, k ma isto telo kot prej. Jaz pa že komi sedim.

Špacka, ne pretirtavi s pospravljanjem. Men pol vse odpove in lahko cel dan samo še na kauču ležim. :)- Zanč je rekel moj lubi, da bo on pomil in pospravil, kr me pol križ boli, če se skoz sklanjam. No, in sm jaz, kr se dva tedna ni lotil dela. :grrr: Pol me pa grdo gleda, zakaj za boga sm šla pospravljat. Moški. :ups:

Ribica, ne smeš bit tečka za RD, uživaj, pihni svečke na :torta: in se zabavaj. Boš pol vidla, k bo minil par let (:zmeden2:), boš takrta dost tečna, k bo kr naenkrat trojka spredaj, al pa še kej več. :)-:)- Men leta bežijo kot minute. Sploh ne vem, kdaj se je vse tko hitr odvil. :zmeden2:

zdej greva pa k mojim na kosilo, na pojedino... mami kuha vedno za osem, čepav nas je sam pet. :)-:)-:)- pa očiju sm :torta: spekla, kr je mel prejšnji teden RD. Sam mal se mi je ponesrečla. Pst, nobenmu povedat. :)-:)-:)-

Mejte se :rozica: in uživajte na sončku (čeprav je mraz).
Baj, Dolina 37t (žeeeee :bravo::bravo::bravo:):)-:zmeden2::angel:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?