Dolina -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (8.2.2005 13:00:05)
|
Ojla :nosecka:, Lu, jaz mal držim z ribico, sori, ampak ne 8. februarja rodit no. Da ne bo France... :)-:)- Pa ne bit huda. :rozica::rozica::rozica: Jaz tud že komi čakam, da se bo začelo. Moj pa še kr misli, da bo kr na rok in se nič ne sekira. Nč ne sprašuje, če že kej kaže. :zmeden2: Madona, fajn njemu, k ma isto telo kot prej. Jaz pa že komi sedim. Špacka, ne pretirtavi s pospravljanjem. Men pol vse odpove in lahko cel dan samo še na kauču ležim. :)- Zanč je rekel moj lubi, da bo on pomil in pospravil, kr me pol križ boli, če se skoz sklanjam. No, in sm jaz, kr se dva tedna ni lotil dela. :grrr: Pol me pa grdo gleda, zakaj za boga sm šla pospravljat. Moški. :ups: Ribica, ne smeš bit tečka za RD, uživaj, pihni svečke na :torta: in se zabavaj. Boš pol vidla, k bo minil par let (:zmeden2:), boš takrta dost tečna, k bo kr naenkrat trojka spredaj, al pa še kej več. :)-:)- Men leta bežijo kot minute. Sploh ne vem, kdaj se je vse tko hitr odvil. :zmeden2: zdej greva pa k mojim na kosilo, na pojedino... mami kuha vedno za osem, čepav nas je sam pet. :)-:)-:)- pa očiju sm :torta: spekla, kr je mel prejšnji teden RD. Sam mal se mi je ponesrečla. Pst, nobenmu povedat. :)-:)-:)- Mejte se :rozica: in uživajte na sončku (čeprav je mraz). Baj, Dolina 37t (žeeeee :bravo::bravo::bravo:):)-:zmeden2::angel:
|
|
|
|