|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim pomagajte
4.2.2005 21:13:17   
lenika
Prijateljica je diplomirala in ob tem prireja zabavo. Problem je, ker je ta zabava jutri, poklicala pa me je danes. Enaostavno ne vem, kaj bi bilo primerno darilo za diplomo, ki bi ga lahko dobila tako na hitro.
Prosim vas pomagajte mi z nasveti!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prosim pomagajte
4.2.2005 21:14:22   
Anonimen
Koliko naj bi pa stalo to darilo?

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prosim pomagajte
4.2.2005 21:16:08   
lenika
Tam nekje od 3000 do 5000 tolarjev. Bolj simbolno darilo naj bi bilo.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prosim pomagajte
4.2.2005 21:17:06   
Pia73
Kak rokovnik, dobro pisalo ali jaz bi bila recimo zelo vesela kakšne rože,...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prosim pomagajte
4.2.2005 21:19:17   
urška76
Midva sva sestrični od mojega kupila kristalen zvonček od rogaške. Bil je pa tam okol 2000 SIT. Če te je klicala tako pozno itak ne pričakuje ne vem kaj. Pomoje:zmeden2:
Pa kako :rozica: dodaš.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prosim pomagajte
4.2.2005 21:20:29   
luna39
Pozdravček, kaj pa mogoče malo za hec, kaj iz Venera šop,diskretno zavito,nisem resna.... :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prosim pomagajte
4.2.2005 21:52:43   
Joe
Če se ne spomniš drugega, bon za njeno najljubšo trgovino.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prosim pomagajte
4.2.2005 22:33:39   
lin
Kaj pa pokal in gori kakšen hecen napis in spodaj tvoj podpis?
Mene je en dam moj zlati možek presenetil z pokalom na katerem piše za naj mamico od tatija in Lin.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prosim pomagajte
4.2.2005 22:43:42   
Bela
:)vilinski simbol:)
poglej v moj album, pa hitro so narejeni:), sam po fimo maso skočiš:kuza: in spečeš

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Prosim pomagajte
4.2.2005 22:43:50   
sašaš
:darilo:Darilni bon za masažo v kakšnem kozmetičnem salonu!:darilo:

Lp :muca:

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Prosim pomagajte
4.2.2005 23:03:12   
Maxica
Tudi jaz sem svoji prijateljici v ta namen dala darilni bon za v kozmetični salon. Je pa dobila tudi nekaj knjig takrat, pa nekaj zlata.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Prosim pomagajte
5.2.2005 1:45:29   
LEJLA
Jaz sem dobila od prijateljev kar nekaj knjig. Pa vejo, da nisem neka huda bralka (beri..to je sigurno lepo darilo za tako priloznost..ne pozabi na posvetilo). In najbolj mi je bila vsec Mali princ in pa Slovenski pesniki o Sloveniji (bila je istocasno tudi poslovilna zabava za nadalnji studij). Itak pa od prijateljev in kolegov jest nisem pricakovala nobenih daril. Cist tko (imam zdej malo nostalgije) nasi so mi zrihtali 3feste (na faksu, doma za zlahto in pol se "poslovilno") ...ta zadnja je bila itak moja velika zelja, ker prej ze par let ni bilo dovoljeno imeti zurke doma. Je bil pa res zur..ma sem mela kao dj-a...so sosedje vso masinerijo v kup prinesli...

ja pa babi me je pripravla do:((. Malo nazaj je govorila, da bo mogla omejit darila za rd itd, ker odkar dedka ni se kar pozna pri penziji. No in potem mi podari verizico z pravim diamantnim obeskom. Za namecek je bila oz. je verizica se iz belega zlata:love: (par let prej pa je bila jezna, ko sem si kupila bele uhane...kao to ni nic vredno)

no se enkrat sorci za off topic ampak spomini9nebesa
ja pa kaksne lepe rozice (orhideja:love::rozica: ) so tud fajn darila

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Prosim pomagajte
5.2.2005 10:26:20   
lenika
Najlepša hvala za vse odgovore. Seadj grem pa kar po trgovinah.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?