Prosim pomagajte (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

lenika -> Prosim pomagajte (4.2.2005 21:13:17)

Prijateljica je diplomirala in ob tem prireja zabavo. Problem je, ker je ta zabava jutri, poklicala pa me je danes. Enaostavno ne vem, kaj bi bilo primerno darilo za diplomo, ki bi ga lahko dobila tako na hitro.
Prosim vas pomagajte mi z nasveti!

Anonimen -> Prosim pomagajte (4.2.2005 21:14:22)

Koliko naj bi pa stalo to darilo?

lenika -> Prosim pomagajte (4.2.2005 21:16:08)

Tam nekje od 3000 do 5000 tolarjev. Bolj simbolno darilo naj bi bilo.

Pia73 -> Prosim pomagajte (4.2.2005 21:17:06)

Kak rokovnik, dobro pisalo ali jaz bi bila recimo zelo vesela kakšne rože,...

urška76 -> Prosim pomagajte (4.2.2005 21:19:17)

Midva sva sestrični od mojega kupila kristalen zvonček od rogaške. Bil je pa tam okol 2000 SIT. Če te je klicala tako pozno itak ne pričakuje ne vem kaj. Pomoje:zmeden2:
Pa kako :rozica: dodaš.

luna39 -> Prosim pomagajte (4.2.2005 21:20:29)

Pozdravček, kaj pa mogoče malo za hec, kaj iz Venera šop,diskretno zavito,nisem resna.... :)-:)-:)-:)-

Joe -> Prosim pomagajte (4.2.2005 21:52:43)

Če se ne spomniš drugega, bon za njeno najljubšo trgovino.

lin -> Prosim pomagajte (4.2.2005 22:33:39)

Kaj pa pokal in gori kakšen hecen napis in spodaj tvoj podpis?
Mene je en dam moj zlati možek presenetil z pokalom na katerem piše za naj mamico od tatija in Lin.

Bela -> Prosim pomagajte (4.2.2005 22:43:42)

:)vilinski simbol:)
poglej v moj album, pa hitro so narejeni:), sam po fimo maso skočiš:kuza: in spečeš

sašaš -> Prosim pomagajte (4.2.2005 22:43:50)

:darilo:Darilni bon za masažo v kakšnem kozmetičnem salonu!:darilo:

Lp :muca:

Maxica -> Prosim pomagajte (4.2.2005 23:03:12)

Tudi jaz sem svoji prijateljici v ta namen dala darilni bon za v kozmetični salon. Je pa dobila tudi nekaj knjig takrat, pa nekaj zlata.

LEJLA -> Prosim pomagajte (5.2.2005 1:45:29)

Jaz sem dobila od prijateljev kar nekaj knjig. Pa vejo, da nisem neka huda bralka (beri..to je sigurno lepo darilo za tako priloznost..ne pozabi na posvetilo). In najbolj mi je bila vsec Mali princ in pa Slovenski pesniki o Sloveniji (bila je istocasno tudi poslovilna zabava za nadalnji studij). Itak pa od prijateljev in kolegov jest nisem pricakovala nobenih daril. Cist tko (imam zdej malo nostalgije) nasi so mi zrihtali 3feste (na faksu, doma za zlahto in pol se "poslovilno") ...ta zadnja je bila itak moja velika zelja, ker prej ze par let ni bilo dovoljeno imeti zurke doma. Je bil pa res zur..ma sem mela kao dj-a...so sosedje vso masinerijo v kup prinesli...

ja pa babi me je pripravla do:((. Malo nazaj je govorila, da bo mogla omejit darila za rd itd, ker odkar dedka ni se kar pozna pri penziji. No in potem mi podari verizico z pravim diamantnim obeskom. Za namecek je bila oz. je verizica se iz belega zlata:love: (par let prej pa je bila jezna, ko sem si kupila bele uhane...kao to ni nic vredno)

no se enkrat sorci za off topic ampak spomini9nebesa
ja pa kaksne lepe rozice (orhideja:love::rozica: ) so tud fajn darila

lenika -> Prosim pomagajte (5.2.2005 10:26:20)

Najlepša hvala za vse odgovore. Seadj grem pa kar po trgovinah.

Stran: [1]