Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KT - krajši cikel - zanesljivost? 24.3.2008 11:02:03
|
|
|
|
Anonimen
|
ne zaščita ni zanesljiva, nikakor se ne zanašaj na to.
|
|
|
|
RE: KT - krajši cikel - zanesljivost? 24.3.2008 11:22:58
|
|
|
|
polona5
|
Če si potem, ko si prenehala s KT, naredila le 7 dnevni premor in nato nadaljevala z novim zavitkom, je zaščita zanesljive!!! LP
|
|
|
|
RE: KT - krajši cikel - zanesljivost? 24.3.2008 11:56:26
|
|
|
|
emmy
|
Se strinjam s polona5. Sem to že večkrat storila pa potem po 7 dnevnem premoru spet normalno jemala KT naprej in je bilo vse ok.
|
|
|
|
RE: KT - krajši cikel - zanesljivost? 24.3.2008 12:00:45
|
|
|
|
ninataja
|
Ne, mislim da to ne drži kar pravita predhodnici. V zavojčku je 28 tablet in te moraš pojesti, da se ti ohrani zaščita in ne smeš nehati jemati (recimo v 20 dnevu). Lahko kvečjemu nadaljuješ z naslednjo škatlico tablet in s tem prestaviš krvavitev ...
|
|
|
|
RE: KT - krajši cikel - zanesljivost? 24.3.2008 13:51:01
|
|
|
|
polona5
|
Ninataja, v zavojčku je 21 tablet in dr.Pušenjak pravi tako, da če narediš le 7 dnevni premor in nato začneš z novim zavojčkom je kontracepcijski učinek zanesljiv, če pa narediš daljši premor, moraš pojesti vsaj 7 tableta, da začne zaščita ponovno delovti. Saj čene si lahko vsaka na njegovi strani to lahko prebere. Tudi sama sem to že prakticirala in je delovalo. LP
|
|
|
|
RE: KT - krajši cikel - zanesljivost? 24.3.2008 13:58:50
|
|
|
|
polona5
|
Spetkrena no saj sem lih kar opazla, da ti je verjetno prav tebi Pušenjak odgovoril prav tako kot jaz. Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?