beli
|
Nekatere ženske imajo tako naravo, da silijo ljudi in želijo imeti non stop stik z njimi. Želijo biti pozorne in vljudne, pa so posiležne. Sploh pa ni rečeno, da ima ta sodelavka kakšne grešne misli. Lahko ji je on pač tak zanimiv moški, super za pogovarjat, ona pa je njemu tudi očitno. No, to, če je kaj kemije med njima, to pa je drugo, če bi te povabil enkrat zraven na drink, bi sigurno občutila. Dokler sem sama svojemu gnjavila, da naj prekine stike, telefonske pogovore, pijačke z bivšo je bil kot sršen, ko pa sem rekla idi, pa se je skuliral, ker mu je predvsem smrdelo to, da bi mu jaz govorila kdo bo njegov prijatelj. Pa ga še vedno pokliče, ko pride domov-čeprav redko. In NIKOLI ji ne bo rekel, da ga naj ne kliče, ker si po svoje fila ego. Redki so takšni moški, ki zaradi žensk pustijo prijateljice,ker se v vezi še vedno hočejo počutiti svobodne. Dokler ni nekih sprememb v vajinem odnosu, ni panike, če pa opaziš razlike, zapiranje, hladnost, izgovori, nezainteresiranost zate, potem je tu problem in bo nekaj resnice v tistem, v kar dvomiš. Sicer pa nimate prav, da bi moški ali pa tudi ženske varali samo takrat, ko v vezi nekaj manjka ali nekaj ni vredu. Sploh ne!!! Veza je lahko skoraj idealna (ker idealna zame ne obstaja) pa vseeno skočijo čez plot. Vem, ker poznam takšne, ki moškim nič ne manjka- sex skoraj vsak dan, še po 10 letih zakona huda privlačnost, razumevanje, otroci, skupni hobiji.....pa si je on še privoščil kakšno. Ko sem ga vprašala zakaj, je rekel, da mu je oče enkrat rekel "probaj več, da ti ne bo enkrat, ko boš star žal". Pa ljubi svojo ženo, ampak pravi,da ljubezni je dovolj za vse. Rad bi videl, da bi mu ženska dovolila, da ima kdaj še katero zraven nje, ker pravi, da bi bila veza še boljša in da bi tudi on njej dovolil. Ampak žena je občutljiva in na to ne bi nikoli pristala, pa tudi pojma nima kaj se plete v njegovi glavi in najbrž tudi ne bo nikoli izvedela. Skrajno je previden in super oče, sicer dober mož (vse ji pomaga, kuha, nažene jo z malim na sprehod, on ta čas stanovanje pospravi, počisti, ker je redoljuben, dobro zasluži- ona še nikjer ne dela, romantičen) skratka nikoli ne vemo kaj se nam za hrbtom dogaja. Težko jih razumemo, oni pa nas. Pa sploh ni nujno, da je tak človek slab, ampak ima pač tak močan nagon. lp
|