|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj prvi pregled?
4.2.2005 9:03:45   
Tejčika
Pozdravljene,

zanima me,v katerem tednu ste imele prvi pregled pri ginekologu.

:rozica: za vse vas.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kdaj prvi pregled?
4.2.2005 9:09:30   
rozi81
Jaz sem ga imela v 6t. Je pa čisto odvisno od tvoje G ker ji poveš 1. dan zadnje menstruacije in potem te ona naroči.
A si že poklicala in če si kdaj te je naročila?

Aja pa čestitke :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:!!!

Jaz sem bila tut tok vesela ko sem zagledala plusek!:love:

LP S:nosecka: in :duda:19t

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kdaj prvi pregled?
4.2.2005 9:18:21   
inara
Jaz sem imela prvi pregled v 9 tednu , ker sem kar pozno in po spletu raznih okoliščin izvedela, da sem noseča.

Čestitke za:nosecka:

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kdaj prvi pregled?
4.2.2005 9:33:24   
Tejčika
Se klicala,pa je rekla, da še mam čas (asem noseča 5 tednov) in da naj pokličem v začetku marca. Sem bla tako žalostna:((

a se je že videl srček ko si bila na prvem pregledu?

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kdaj prvi pregled?
4.2.2005 9:36:18   
lelaval

Jaz sem 1. pregled imela v 5. tednu in tudi dobila slikico z ultrazvoka, ker se je tako lepo videl :duda: (pa ne le kot pikica, ampak kot cel otroček)

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kdaj prvi pregled?
4.2.2005 9:37:02   
rozi81
Ne jaz ga nisem videla, samo ena okrogla pikica je bila to je vse. Kje pa imaš to čudno G mene je naročila takrat ko sem povedala da sem noseča saj nima veze ali imaš čas ali ne datum bi ti pa lahko povedala oz. te naročila!!!:grrr:

A drugače si zadovoljna z njo? ker če nisi jo hitro zamnejaj ker je ful od tvoje G odvisno tudi kako nosečnost doživljaš! moja je enkratna čisto na vsakem pregledu mi dela UZ ker drugače ti pripada samo 3X.

LP S:nosecka: in :duda:19t

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kdaj prvi pregled?
4.2.2005 10:48:58   
Grascakinja
Ojla,

jaz sem bila prvič v 5t, sicer zaradi enih težav pred nosečnostjo, sem morala takoj preverit.

Časa je res še dosti - če tako pogledaš, je časa 9 mesecev... ampak če boš v začetku marca poklicala, te bo 14 dni kasneje naročila, takrat boš pa že v 11t! Mislim, da bi ti morala bit na voljo G že prej, da se z njo pogovoriš, kaj povprašaš, narediš krvne teste in vse ostalo, kar zraven spada... da veš, kako se pazit med nosečnostjo, da te pregleda za vnetja ali glivice, da nimaš kake pregrade in tako... da veš, da pikici bije srček, da je primerne velikosti in se lepo razvija...
Vem da si želiš, da tvoja nosečnost poteka zdravo in normalno in da se boš trudila, da boš naredila vse v tvoji moči, da bo tako. Naj se tudi tvoja ginekologinja!!! Med nosečnostjo ti pripada 1 pregled na mesec, v 9 mesecu pa vsak teden! Pokliči še enkrat in vztrajaj! Če ne, pa razmisli o menjavi ginekologa!

Želim ti lepo nosečnost!

Btw, Rozi, samo 2 ultrazvoka časti zavarovalnica, ne treh....

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kdaj prvi pregled?
4.2.2005 10:51:36   
rozi81
Sori, ne vem zakaj imam v glavi tri. Hvala ker si me opozorila.

LP S:nosecka: in :duda:19t Ljubljana

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kdaj prvi pregled?
4.2.2005 11:36:17   
Jessy
Jaz sem bila na prvem pregledu noseča 6t in 3 dni, pa se je videla le gestacijska vrečka, ploda pa nikjer. Zato me je naročil čez 14 dni na ponoven UZ, kjer pa se je, na srečo, prikazal tudi plodek (slikica pod nickom).
Po mojem mnenju je pred 8. tednom nesmiselno hoditi, ker se je že večim pripetilo isto, kot meni, pa v tistih 14. dneh samo trpiš, ker ne veš, ali je plod v tebi ali ga ni.

Pa čimveč sreče!

lp, Jessy

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kdaj prvi pregled?
4.2.2005 11:37:48   
dory
Pri sestem tednu :)

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kdaj prvi pregled?
4.2.2005 11:39:21   
pupika
Jaz sem bila prvič na pregledu ko sem bila noseča dobrih 8 tednov. Pa se še ni videlo ploda, sedaj pa čakam na drugega, ki ga imam naslednji teden. Ginekologinja me je naročila čez dober teden, ker je lahko prišlo do prazne zanositve. Zato bodi vstrajna in ji poskušaj dopovedati, kajti v 8 ali 9 tednu bi morala že imeti en pregled za sabo.

Želim ti lepo in zdravo nosečnost.

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kdaj prvi pregled?
4.2.2005 22:55:15   
andrejaz
Jaz šele v 12 tednu. So mi obrazložili, da je pač po novem tako, da če ni nobenih problemov imaš prvi pregled šele 11 oz. 12 teden.

:sloncek:

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?