kdaj prvi pregled? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Tejčika -> kdaj prvi pregled? (4.2.2005 9:03:45)

Pozdravljene,

zanima me,v katerem tednu ste imele prvi pregled pri ginekologu.

:rozica: za vse vas.

rozi81 -> kdaj prvi pregled? (4.2.2005 9:09:30)

Jaz sem ga imela v 6t. Je pa čisto odvisno od tvoje G ker ji poveš 1. dan zadnje menstruacije in potem te ona naroči.
A si že poklicala in če si kdaj te je naročila?

Aja pa čestitke :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:!!!

Jaz sem bila tut tok vesela ko sem zagledala plusek!:love:

LP S:nosecka: in :duda:19t

inara -> kdaj prvi pregled? (4.2.2005 9:18:21)

Jaz sem imela prvi pregled v 9 tednu , ker sem kar pozno in po spletu raznih okoliščin izvedela, da sem noseča.

Čestitke za:nosecka:

Tejčika -> kdaj prvi pregled? (4.2.2005 9:33:24)

Se klicala,pa je rekla, da še mam čas (asem noseča 5 tednov) in da naj pokličem v začetku marca. Sem bla tako žalostna:((

a se je že videl srček ko si bila na prvem pregledu?

lelaval -> kdaj prvi pregled? (4.2.2005 9:36:18)

Jaz sem 1. pregled imela v 5. tednu in tudi dobila slikico z ultrazvoka, ker se je tako lepo videl :duda: (pa ne le kot pikica, ampak kot cel otroček)

rozi81 -> kdaj prvi pregled? (4.2.2005 9:37:02)

Ne jaz ga nisem videla, samo ena okrogla pikica je bila to je vse. Kje pa imaš to čudno G mene je naročila takrat ko sem povedala da sem noseča saj nima veze ali imaš čas ali ne datum bi ti pa lahko povedala oz. te naročila!!!:grrr:

A drugače si zadovoljna z njo? ker če nisi jo hitro zamnejaj ker je ful od tvoje G odvisno tudi kako nosečnost doživljaš! moja je enkratna čisto na vsakem pregledu mi dela UZ ker drugače ti pripada samo 3X.

LP S:nosecka: in :duda:19t

Grascakinja -> kdaj prvi pregled? (4.2.2005 10:48:58)

Ojla,

jaz sem bila prvič v 5t, sicer zaradi enih težav pred nosečnostjo, sem morala takoj preverit.

Časa je res še dosti - če tako pogledaš, je časa 9 mesecev... ampak če boš v začetku marca poklicala, te bo 14 dni kasneje naročila, takrat boš pa že v 11t! Mislim, da bi ti morala bit na voljo G že prej, da se z njo pogovoriš, kaj povprašaš, narediš krvne teste in vse ostalo, kar zraven spada... da veš, kako se pazit med nosečnostjo, da te pregleda za vnetja ali glivice, da nimaš kake pregrade in tako... da veš, da pikici bije srček, da je primerne velikosti in se lepo razvija...
Vem da si želiš, da tvoja nosečnost poteka zdravo in normalno in da se boš trudila, da boš naredila vse v tvoji moči, da bo tako. Naj se tudi tvoja ginekologinja!!! Med nosečnostjo ti pripada 1 pregled na mesec, v 9 mesecu pa vsak teden! Pokliči še enkrat in vztrajaj! Če ne, pa razmisli o menjavi ginekologa!

Želim ti lepo nosečnost!

Btw, Rozi, samo 2 ultrazvoka časti zavarovalnica, ne treh....

rozi81 -> kdaj prvi pregled? (4.2.2005 10:51:36)

Sori, ne vem zakaj imam v glavi tri. Hvala ker si me opozorila.

LP S:nosecka: in :duda:19t Ljubljana

Jessy -> kdaj prvi pregled? (4.2.2005 11:36:17)

Jaz sem bila na prvem pregledu noseča 6t in 3 dni, pa se je videla le gestacijska vrečka, ploda pa nikjer. Zato me je naročil čez 14 dni na ponoven UZ, kjer pa se je, na srečo, prikazal tudi plodek (slikica pod nickom).
Po mojem mnenju je pred 8. tednom nesmiselno hoditi, ker se je že večim pripetilo isto, kot meni, pa v tistih 14. dneh samo trpiš, ker ne veš, ali je plod v tebi ali ga ni.

Pa čimveč sreče!

lp, Jessy

dory -> kdaj prvi pregled? (4.2.2005 11:37:48)

Pri sestem tednu :)

pupika -> kdaj prvi pregled? (4.2.2005 11:39:21)

Jaz sem bila prvič na pregledu ko sem bila noseča dobrih 8 tednov. Pa se še ni videlo ploda, sedaj pa čakam na drugega, ki ga imam naslednji teden. Ginekologinja me je naročila čez dober teden, ker je lahko prišlo do prazne zanositve. Zato bodi vstrajna in ji poskušaj dopovedati, kajti v 8 ali 9 tednu bi morala že imeti en pregled za sabo.

Želim ti lepo in zdravo nosečnost.

andrejaz -> kdaj prvi pregled? (4.2.2005 22:55:15)

Jaz šele v 12 tednu. So mi obrazložili, da je pač po novem tako, da če ni nobenih problemov imaš prvi pregled šele 11 oz. 12 teden.

:sloncek:

Stran: [1]