|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako se spopadate s tem, da ste ostale sa...
29.3.2008 19:48:58   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: viv
Če imaš vse pošlihtano zgleda partnersko življenje točno takole!

Sicer pa, glavo gor in gremo naprej! Srečno!

---------------------
Ja, potem pa ti lahko samo čestitam, VIV user posted image !

P.S.: In še nasvet: spi z enim budnim očesom, da ti katera ne zmakne tastarga user posted image ....         user posted image user posted image user posted image

ROŽICA

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
30.3.2008 17:55:11   
Gina
Jaz sem ostala sama z otroki nekoč. Oz. sem odšla proč. IN bilo mi je mnogo bolj fajn kot prej. Končno sem čutila, da mi nihče več ne teži, da mi je lepo v življenju, da lahko počnem kar hočem in se imam lahko vsak hip fajn, brez nekega nerganja, obtoževanja in prilagajanja nečemu, kar mi ni bilo fajn. Za otroke skrbet mi ni bilo težko, čeprav nisem imela nikogar, ki bi mi pomagal, pa še v nov kraj sem se odselila. Samo radost ob tem, da ni več pritiskov, da sem zmogla narediti rez, je bila velika. Posledično sem imela veliko energije.
Kasneje sem spoznala drugega človeka in imava skupaj še enega otroka, prav fajn mi je, nimam se kaj pritoževat. Pa tudi moj bivši ne. Dobro se razumemo vsi. otroci so tudi fajn. Včasih je ločitev dobra stvar, samo prvi hip tega ne vidiš.

Jaz razumem, da ste imele partnerje rade, pa razumem,d a pogrešate stare čase, ko ste se imeli še radi, vsak to počne, vendar ne razumem, zakaj se še kar tepete za njihovo ljubezen, če je ni. OK, če ne mine še dovlj časa, ej žalost logična posledica, ampak 3 leta, lube duše, toliko časa se vam pa ni treba samih sebe kaznovat za bedarije, ki so vam jih naredili vaši deci? Halo! Če te nekdo nima dovolj rad, te pač nima. Menda se pa ja imate toliko rade, da ne hrepenite po nekom, ki ne čuti do vas dovolj. menda ja si boste privoščile nekoga, ki vas bo imel dovolj rad, ki vam ne bo postavljal takih pogojev, kot bivši. Malo morate pa vendarle razmislit o ceni, ki ste jo plačevale za nek odnos. Pa četudi niste plačevale cene, ali se vam je odnos zdel ok, se očitno vašemu bivšemu ni zdel. Torej je bil itak odnos brez prave iskrice. Če je bil človek do vas toliko hinavski, da vam tega ni prej povedal, pa ga tudi ne rabite, a ne. Še manj vam je treba jokat za njegovo ljubeznijo, saj vas itak za vogalom čaka boljša in manj pogojna.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 27
30.3.2008 18:43:34   
Anonimen
Jaz sem pa cele dneve brez deca tako, da sploh ne znamo, ko smo vsi skupaj funkcionirati kot družina. Tak, da morebit ne bi bla slaba zamisel....

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
31.3.2008 16:52:40   
hoobinoo
Zdaj je poteklo že nekaj tednov, odkar sva z mojo malo dojenčico sami. Čeprav se mi je takrat, ko je rekel, da gre stran, nekoliko "stemnilo" pred očmi, pa presenetljivo zadnje dni ugotavljam da gre svet naprej, da mi prijatelji in moja (ter celo njegova) družina stojijo ob strani.

Zdaj sva v nekakšnem prijateljskem odnosu, ker verjamem, da bo tako za hčerko najbolje, neglede na to, kaj se je zgodilo.

Verjetno res dolgoročno oba ne bi bila srečna. Sem pozitivno naravnana, da bo vsem ponovno sijal sončekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
31.3.2008 19:08:23   
SINEJA
Želim ti vso srečo.Za dežjem vedno posije sonček.user posted image

(odgovor članu hoobinoo)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.4.2008 8:25:44   
anitaz
IZVIRNO SPOROČILO: hoobinoo

Zdaj je poteklo že nekaj tednov, odkar sva z mojo malo dojenčico sami. Čeprav se mi je takrat, ko je rekel, da gre stran, nekoliko "stemnilo" pred očmi, pa presenetljivo zadnje dni ugotavljam da gre svet naprej, da mi prijatelji in moja (ter celo njegova) družina stojijo ob strani.

Zdaj sva v nekakšnem prijateljskem odnosu, ker verjamem, da bo tako za hčerko najbolje, neglede na to, kaj se je zgodilo.

Verjetno res dolgoročno oba ne bi bila srečna. Sem pozitivno naravnana, da bo vsem ponovno sijal sončekuser posted image user posted image user posted image

Vso srečo tebi in tvoji hčerkici. user posted image user posted image

(odgovor članu hoobinoo)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?