|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje naj kupim...
17.3.2008 10:46:41   
luka jan
....posodo Tupperware?
Berem tale blog in se spomnim da je bila moja mami ful zadovoljna s to posodo, jaz pa jo ne najdem nikjer več. Ponavadi so jo prodajali zastopniki in je ni bilo mogoče kupit v trgovini, danes pa ne vem kako je stem. A je katera že zasledila kje ta program posode?
Jaz kupujem kar eno no name posodo, pa sem pol razočarana ko mi al ne tesni, al se takoj zlomi al je pa čist neuporabna. Res da nisem ne vem kaj še iskala, a tam kjer sem jo nimajo.
Imate ve idejo kje se da to dobit?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje naj kupim...
17.3.2008 11:37:22   
fragola
še zmeraj jo prodajajo zastopniki, tako, da bo potrebno poiskat zastopnika! Pa kliči na Tupperware in ti bojo oni povedli, kdo je tebi najbližji zastopnik!

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2008 13:44:20   
smigli
Imam kar nekaj te plastične posode, ki sem jo kupila v sparu in je super. Jo veliko uporabljam, stalno perem v pomivalcu in so še vedno super.

Za Tap. pa ne vem kje bi se jih dalo dobit.

lp

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2008 15:05:41   
Hans
Poznam zelo prijazno gospo na Dolenjskem, ki to prodaja, če si iz kje bliz ti po zs lahko pošljem njeno številko.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2008 11:21:22   
luka jan
Hvala za vaše nasvete, sem iz okolice Celja zato bi bilo fajn najt katero s tega konca. Ker pa se verjetno dajo stvari poslat po pošti pa tud ni panike če je iz kje drugje.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.3.2008 21:58:20   
enya27
Če še nisem prepozna...poznam gospo, ki je zastopnica za Tupperware, je iz okolice Maribora. Če te še zanima, mi javi, ti pošljem njene kontaktne podatke.
lp, D.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.3.2008 13:27:13   
Balonchy
Tupperware - Makra international d.o.o., Špruha 33, Trzin (01 652-15-81).

Vem pa za gospo, ki dela predstavitve na celjskem (ga. Cveblar Majda - 031 627 751).

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?