Kje naj kupim... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

luka jan -> Kje naj kupim... (17.3.2008 10:46:41)

....posodo Tupperware?
Berem tale blog in se spomnim da je bila moja mami ful zadovoljna s to posodo, jaz pa jo ne najdem nikjer več. Ponavadi so jo prodajali zastopniki in je ni bilo mogoče kupit v trgovini, danes pa ne vem kako je stem. A je katera že zasledila kje ta program posode?
Jaz kupujem kar eno no name posodo, pa sem pol razočarana ko mi al ne tesni, al se takoj zlomi al je pa čist neuporabna. Res da nisem ne vem kaj še iskala, a tam kjer sem jo nimajo.
Imate ve idejo kje se da to dobit?

fragola -> RE: Kje naj kupim... (17.3.2008 11:37:22)

še zmeraj jo prodajajo zastopniki, tako, da bo potrebno poiskat zastopnika! Pa kliči na Tupperware in ti bojo oni povedli, kdo je tebi najbližji zastopnik!

smigli -> RE: Kje naj kupim... (17.3.2008 13:44:20)

Imam kar nekaj te plastične posode, ki sem jo kupila v sparu in je super. Jo veliko uporabljam, stalno perem v pomivalcu in so še vedno super.

Za Tap. pa ne vem kje bi se jih dalo dobit.

lp

Hans -> RE: Kje naj kupim... (17.3.2008 15:05:41)

Poznam zelo prijazno gospo na Dolenjskem, ki to prodaja, če si iz kje bliz ti po zs lahko pošljem njeno številko.

luka jan -> RE: Kje naj kupim... (18.3.2008 11:21:22)

Hvala za vaše nasvete, sem iz okolice Celja zato bi bilo fajn najt katero s tega konca. Ker pa se verjetno dajo stvari poslat po pošti pa tud ni panike če je iz kje drugje.

enya27 -> RE: Kje naj kupim... (21.3.2008 21:58:20)

Če še nisem prepozna...poznam gospo, ki je zastopnica za Tupperware, je iz okolice Maribora. Če te še zanima, mi javi, ti pošljem njene kontaktne podatke.
lp, D.

Balonchy -> RE: Kje naj kupim... (23.3.2008 13:27:13)

Tupperware - Makra international d.o.o., Špruha 33, Trzin (01 652-15-81).

Vem pa za gospo, ki dela predstavitve na celjskem (ga. Cveblar Majda - 031 627 751).

Stran: [1]