|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je možno
14.3.2008 21:42:17   
mojcažan
moj sinek je zdaj star 2 meseca jaz pa še nisem dobila menstruacije pa ga ne dojim.bi lahko bilo možno da bi bila zopet noseča.pa večkrat mi je slabo zjutraj ali pa zvečer.pomagajte mi
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je možno
14.3.2008 21:45:05   
N _ B
Je možno. Naredi test.

Sorodnica ima oba otroka rojena v enem koledarskem letu. Prvi je februarja, drugi pa decembra istega leta.

(odgovor članu mojcažan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2008 21:47:46   
Lunc_a
če seksaš brez zašlite je možna ja.
uf,kakšna vprašanjauser posted image

(odgovor članu mojcažan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2008 21:48:27   
mojcažan
joj.pa ni s tem nič narobe če maš tako hitro še enkrat

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2008 21:50:03   
Lunc_a
zašlite sem napisalauser posted image
mojcažan odvisno pri nekaterih pride do ss,pri nekaterih se pa nosečnost obdrži.Po test  pojdi ,boš že videla kako in kaj,
pa če nočeš zanosit pa le poskrbi za zaščitouser posted image

(odgovor članu mojcažan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.3.2008 21:50:35   
Anonimen
Mojcažan, medve se pa poznava.

< Sporočilo je popravil urskaj -- 14.3.2008 21:53:58 >

(odgovor članu mojcažan)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.3.2008 22:03:07   
mojcažan
kako to misliš da se poznavi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.3.2008 8:26:12   
bastian111
Joj ,še vedno čakam rezultat! Si ga že naredila in ti lahko čestitamo ali je kaj drugega?user posted image

(odgovor članu mojcažan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.3.2008 11:55:20   
mojcažan
nisem ga še naredila.drugi teden si ga bom naredila in potem bomo videli če bomo imeli še eno bebico

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.3.2008 19:55:00   
Anonimen
Mojcažan, prenaglila sem se, sem mislila, da si ena kolegica, ki ima tamesec rok, ampak potem sem prebrala, da ti že imaš svojega malega sončeka.
Oprostiuser posted image

(odgovor članu mojcažan)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.3.2008 15:24:50   
sana76
Ja, tudi jaz ti pravim iz popolnoma svoje izkušnje, da je to možno.
Sama sem rodila septembra, dojila le delno in okoli novega leta sem čutila čudne slabosti, no nič posebnega, vse sem povezovala s prazničnim prenajedanjem, a vseeno sem se hecala z dragim, da sva seksala kot za šalo brez zaščite,... in da sem pa lahko noseča. pa sem mu rekla, a bi nardila test, on takoj, ja dej. potem sem se premislila in sem mu rekla, ma ja, če češ ga ti kupi, al pa tut ne. pa sem ga 4. januarja naredila in izrisal se je izraziti +. naročla sem se h G, ki mi je potrdila, da sem v devetem tednu nosečnosti in PDP je 21. avgust (torej, otročka bosta 11 mesecev narazen). Torej, zanosila sem, ko je bila prvorojenka stara dva meseca. Imam super G, s katero sem se veliko pogovarjala, če bo kaj narobe z otrokom,... Zelo me je potolažila in jasno rekla, če bo kaj narobe, narava sama poskrbi (npr. ss v primeru kromosomskih nepravilnosti).
S prvo nosečnostjo nisem imela nikakršnjih težav, tudi porod je lepo potekal, tako da je rekla, da bi moralo biti vse ok. Povedala je tudi, da je več njenih sorodnic zelo skupaj rodilo in da so zdravi. Priporočila mi je normalno življenje, brez posebnih navodil,... Imela sem tudi NS, kjer so mi potrdili, da je vse v redu. Tudi pregled krvi, urina,... so mi opravili in veš, da so izvidi (krvi) boljši od 1. nosečnosti, saj mi ni treba jemati železa.
Midva sva sicer želela imeti otročka drugo za drugim, ampak tako hitro spet ne (rada bi še 2-3 mesece počakala), zato sva bila malce presenečena. nekaj dni je trajalo, da sva to dejansko sprejela, najtežje mi je bilo v bistvu med testom in 1. pregledom, saj sem se bala, kako bo, kaj bo rekla G,... Potem pa sva kmalu z veseljem sprejela novega otročka in sedaj je že štiri mesece minilo od spočetja. Že komaj čakama, da bomo štirje v družini. Tudi najini starši so ful veseli, da spet pričakujema. Je pa velika razlika med pričakovanjem sedaj in prvič: sedaj imam delo s prvorojenko in spremljam njen razvoj, nimam toliko časa božati trebuščka, prav tako ne moj dragec. Čas nama kar beži in zvečer se "spomnima", da sva noseča. Prav res drugačna izkušnja in nič skrbi, kako bo potekal porod, kako zaviti malega v plenice, kaj mu obleči,... ker vse te izkušnje že imam. In prav tako ti.
Tako da, če si zares zanosila, premislita, kaj narediti, to je popolnoma vajina stvar (iskreno povedano, jaz sem pomislila tudi na splav, a hkrati me je bilo groza to realizirati, saj ne vem, kako in kdaj bi lahko spet zanosila). Ko bosta to sprejela, bo najlepše in veliko olajšanje za vaju. Če pa je še okolje razumevajoče, bodo samo ponosni na vaju. Moje prijateljice so bile tako vesele in vse sem jim morala natančno razložiti, kako je bilo, kaj sva delala,... Ja, prav hecno.  
ko boš nardila test, sporoči rezultat... in se bomo naprej pogovarjal. Drži se in vso srečo ti želim.

(odgovor članu mojcažan)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.3.2008 13:41:07   
*erika*
a si ze naredila test

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

(odgovor članu sana76)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
17.3.2008 21:02:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *erika*)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?