dvojčica
|
Hojla pupike, jaz sem bila v septembru na IVF pri dr.Rešu, poseg opravljajo menda samo v Postojni (no, ne vem, jaz sem šla v Po). Stroški za samoplačniški IVF-Et je okoli 193.000sit, temu pa dodaj okoli 120.000sit (malo manj) za hormone. Moj jih je šel iskat v Italijo, so cenejši, potem pa mi jih je po navodilih dr.Reša, dajal kar sam (z inekcijami). Žal je bil najin 1.postopek neuspešen, saj telo ni reagirlo na hormone. Ampak, upanje ostane! Ko sem imela mesec (oktober/november) brez hormonov ali kakršnih koli dodatkov pred ponovnim postopkom (ki bi ga plačalo zdravstvo, seveda), pa se je zgodilo tistih malo %možnosti, da zanosim naravno. Sedaj sem v 15. tednu, še vedno malce presenečena in še bolj neopredeljeno sprejemam. Po tolikem času upanja, želja, terapij, mi je bilo skoraj nemogoče verjeti in zaupati, kaj šele sprejeti, da je to TO! Pa je, UZ je pokazal, da je. Psiha je največ, ker sem bila "prepričana", da drugače ne bo šlo, če sploh bo šlo. Pa sem si vzela čas samo zase, šla na morje za vikend, živela bolj kot ne za službo in potem, nenaden izostanek, pa slabosti in v podzavesti cista na desnem jajčniku, ki smo jo videli na zadnjem UZ. No, po enem tednu izostanka, pa je moj kar ponorel in šel kupit CB, kako je norel šele potem, sem morala delat dvojnega. Kakor ponavadi reče Pika74, upanje umre zadnje! :rozica::rozica::rozica: Solzice se pa še vedno prikradejo oči, ko vas berem. Držim pesti in kar pogumno! Lp, dvojčica
|