za buškico (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

gojska -> za buškico (3.2.2005 8:46:41)

Dobro jutro

Rada bi se ti opravičila za včeraj:rozica::rozica:

bila si tako vesela, jaz pa sem zamorila s svojim sranjem

res oprosti

ti si dala že vse to skozi in upam da me razumeš

Hvala tudi vsem ostalim puncam.

Reš je govoril o stroških umetne oploditve, enkrat na leto ti krije zavod, če hočeš večkrat stane poskus 300 tisoč. Me zanima če je ta cena enotna po vsej Sloveniji , Če katera ve ???

čestitke buškica:bravo::bravo::bravo:

anadejka -> za buškico (3.2.2005 8:51:28)

Jutrčka Goja69:rozica:

Ja jest bi se tut opravičla Buškici.Sem imela tudi slab občutek,ker je bila ona tako vesela.Saj to ji iz srca privoščim.Potem pa naju je z Gojo čist v ene bolj ne tok lepe debate zanesl.

Buškica oprosti in šopek:rozica::rozica::rozica::rozica:zate!!!!

dvojčica -> za buškico (3.2.2005 9:11:51)

Hojla pupike,

jaz sem bila v septembru na IVF pri dr.Rešu, poseg opravljajo menda samo v Postojni (no, ne vem, jaz sem šla v Po). Stroški za samoplačniški IVF-Et je okoli 193.000sit, temu pa dodaj okoli 120.000sit (malo manj) za hormone. Moj jih je šel iskat v Italijo, so cenejši, potem pa mi jih je po navodilih dr.Reša, dajal kar sam (z inekcijami). Žal je bil najin 1.postopek neuspešen, saj telo ni reagirlo na hormone.

Ampak, upanje ostane! Ko sem imela mesec (oktober/november) brez hormonov ali kakršnih koli dodatkov pred ponovnim postopkom (ki bi ga plačalo zdravstvo, seveda), pa se je zgodilo tistih malo %možnosti, da zanosim naravno. Sedaj sem v 15. tednu, še vedno malce presenečena in še bolj neopredeljeno sprejemam. Po tolikem času upanja, želja, terapij, mi je bilo skoraj nemogoče verjeti in zaupati, kaj šele sprejeti, da je to TO!

Pa je, UZ je pokazal, da je. Psiha je največ, ker sem bila "prepričana", da drugače ne bo šlo, če sploh bo šlo. Pa sem si vzela čas samo zase, šla na morje za vikend, živela bolj kot ne za službo in potem, nenaden izostanek, pa slabosti in v podzavesti cista na desnem jajčniku, ki smo jo videli na zadnjem UZ.
No, po enem tednu izostanka, pa je moj kar ponorel in šel kupit CB, kako je norel šele potem, sem morala delat dvojnega.

Kakor ponavadi reče Pika74, upanje umre zadnje! :rozica::rozica::rozica:

Solzice se pa še vedno prikradejo oči, ko vas berem. Držim pesti in kar pogumno!

Lp, dvojčica

gojska -> za buškico (3.2.2005 9:13:44)

andrejka:bravo:bravo::bravo:

a ne da je dans že mal bolš,,

včeraj si mi ful pomagala, pa nena tud,

jaz imam laporo tudi v Postojni, povej kdaj imaš datum bova šli na kofe:kava::kava:

goja:zmeden:

anadejka -> za buškico (3.2.2005 9:17:38)

Dvojčica pejt sem da te stisnem in dam lupčka.Tvoja zgodbica je tut men privabla solzico.Tako lepoooo!!!Po vseh mukah sta le dobila svojo pikico!!!Full sem vesela ko preberem take zgodbe,ker potem vem da je upanje za VSE nas:bravo::bravo::bravo::bravo:!!!!

Dvojčika ti pa zdaj le merkaj nase in svojo pikico,pobožej bušita in do konca uživeeeeeej!!!

Lupčka za mamico:love:!!!

anadejka -> za buškico (3.2.2005 9:23:45)

Čavči Goja:rozica:.Ja danes bo še lep dan to sem začutla že zjutraj,tra la la la ......;):)-:bravo:

Jap tut jest grem na laparo v Postojno.Moj osebni G je Tašev,ki prav tako dela v Postojni.Sem šla k njemu pa napotnico za spermiogram,pa sem ga povprašala mal za laparo.Najprej je rekel da bi jo imela marca,potem je rekel aprila,na koncu pa maja.Ampak jest ne mislm čakat še pol leta!!!Če do marca še ne bo +++++ grem nazaj in mu ne dam miru dokler mi ne napiše napotnice.Mi je pa rekel da se v Postojni nič ne čaka.To mi je ful čudno,ker vem da punce drugje,npr.v Ljubljani čakajo po par mesecev.Ne vem....uglavnem jest ne mislm nč kej dost čakat.
Goja lepo bi pa bilo,če bi se srečale v bolnici:bravo::love::bravo:

gojska -> za buškico (3.2.2005 9:27:29)

Dvojčica, tvoja zgodba pa je res za dvignit moralo.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Zanima me koliko časa sta potrebovala od prvega obiska do sreče. Meni dr. Reš skozi govori da sem stara, ja prav stara sem in mudi se zelo se mudi.

Ampak vse gre tako počas, vse je vezano na ciklus in vrste itd. Če bom čakala še slabo leto bom prišla še v nižji procent možnosti. Letnico rojstva sem vam pa tako obesila na zvon.:ups::ups:

Polno glavo imam skrbi, tako da komaj:sloncek::sloncek: na vsake dva dni

gojska -> za buškico (3.2.2005 9:30:37)

Andrejka, ti kar pejd in mu reč za 7 april.:bravo::bravo::bravo:

anadejka -> za buškico (3.2.2005 9:41:17)

O.K.Goja bom.Potem je zmenjeno 7.aprila v Postonjski bolnišnici s pidžamo na čajček.Važi!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:

Kar se pa let tiče,mislim da imaš še vse šanse.In sploh se ne obremenjuj.Nisi še prestara.

dvojčica -> za buškico (3.2.2005 9:43:23)

Stara!!! Ja kaj pa potem čaka???

Jaz sem bila pa malček preveč okrogla, pa mi je moja G, ki je sicer hči dr.Reša rekla, da ni hudega!?

Ne čaka se namreč zato, ker tam dela tudi dr.Reš in mislim, da dr.Merlo tudi. midva sva resno o otroku začela razmišljati tudi "pozno"... Sem letnik '74, kao, da sem pozna! Trudila sva se skoraj, ne bo kar 2 leti. Prej pa sem imela še endometriozo, pa operacijo in nato komplikacije, so moji jajcevodi kot kakšni dolgi , prepleteni ovinki, ja pač reakcija po operaciji. Mi ni prej tega nihče omenjal, pa sem zamenjala G in izvedal 100 in 1 novo stvar o mojem stanju...

Ma ima da se sprav čimprej napisat napotnico.

Aja, spermiogram je moj dal tudi 3x, pa je bilo OK, jasno, jaz sem bila tista. In kdaj sva skupaj jokala? Ko sem zanosila! Prej je rekel, da je moral biti močan še zame... Boli, še vedno!

Ampak pupe, naj bo tudi jutri srečen dan, pa potem še en in še en... :rozica::rozica::rozica:

Lp, dvojčica

buškica -> za buškico (4.2.2005 8:18:20)

oj, punce
hvala za rožice, sej nebi bilo treba.
vazen da si zvedela kar te je zanimalo. Saj je vedno tako da iz ene debate pride druga tako da se ne sekiraj goja69. Če pa vaju kaj zanima pa pišita na privat.
lp buškica
pa :rozica: za vse punce

Stran: [1]