|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   skuta
14.3.2008 13:19:21   
Nacka
Kdaj ste začele dajati svojim user posted image  skute in kakšne (ali že pripravljene- s sadjem, ali navadno skuto-ki ji samekaj dodate...). Ali je važno koliko maščob ima skuta??? Pa katere mlečne izdelke še uvajate kot prve??? Naš sedaj je že veliko sadja, zelenjave, riž, krompir... Nadaljevala bova z mesom, dala pa bi mu tudi kakšno skuto... LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: skuta
14.3.2008 13:32:31   
Naja30
Otrok do 5. leta mora uživat samo polnomastne izdelke.
Jaz sem svoji dala skuto okoli 7m in sicer sem probala v navadno pasirano dat sadje, pa tiste male od LM, kasneje tudi fruhsverge. Skuta je bila med prvimi ml. izdelki, poleg jogurta, kisla smetana, sir za mazanje. Mleko pa pri 11m.

(odgovor članu Nacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2008 13:36:58   
januskica
ta mali sem dala skuto malo pred 8m. načeloma se najprej da probat kislo smetano (dodatek k hrani) in potem šele jogurt in skutko, to naj bi dali po 8 m. vsaj tako pravijo pr nas v posvetovalnici. aja, priporočajo navadno mastno skuto in jogurt - 3,2 % m.m. sadje pa kar sam umešaš. lp

(odgovor članu Nacka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2008 13:46:09   
kristinaj
naši sem začela dajat sadne skutke, tiste male od LM in fruchtzwerge. ampak nisem bila zadovoljna z njimi. od lm so bile banane dostikrat plesnive. sedaj ji dajem skutke, ki imajo na dnu sadje, pa sadne jogurte...gledam pa da so z največjo vsebnostjo maščobe

(odgovor članu Nacka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2008 20:54:59   
Nenya
naprej kislo smetano in kak košček masla za okus, pol pa jogurte in skute, vedno 3.2 ali 3,5 in navadne, pol sem pa sama spasirala sadje in ga dala noter. Nisem zaupala raznim Montejem in FruchtZwergom, je notr cukr pa še ogromno enih stvari, ker drugače se pač ne morjo obržat. Nekje okrog osmega meseca, smo začeli.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.3.2008 21:00:57   
katra55
Nekje pri 7-ih mesecih sem ji dala domačo skuto, notr pa zmešam kakšno sadje, npr. banano. Skuta mora biti polnomastna. Kot prvo sem dala kislo smetano k zelenjavi in sladko v pire krompir.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.3.2008 22:03:22   
eya
Okoli 8. meseca sem začela dajat, vedno polnomastno, navadno ali sadne od Lj mlekarn.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.3.2008 22:29:06   
ZmajTolovaj
Nam so v posvetovalnici rekli po sedmem mesecu, dala sem ji kar navadno skuto in jogurt, zraven vmešala še sveže sadje. Občasno dobi tudi kako sadno skutko, jih obožuje, tiste male od LM, pa vedno polnomastno.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.3.2008 12:22:32   
_annela_
6 mescov odvisno kdaj mu odgovarja

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.3.2008 16:55:51   
apolonica
kateri sir za mazanje pa date, da ni preslan?
hvala in lp

(odgovor članu _annela_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.3.2008 22:47:24   
Anonimen
Nekaj čez 7 mesecev je bila stara, ko je prvič dobila skuto s sadjem. Dala sem ji tudi domačo skuto, zmešano z banano, vedno pa polnomastne mlečne izdelke.

(odgovor članu apolonica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ime za fantka
sirenetta

Katero ime vam je bolj všeč?

Simon (27%)

Tadej (54%)

Emanuel (18%)

Število vseh glasov: 271

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!