|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mrzle in potne rokice
2.2.2005 14:43:43   
Pilar
no, kaj pa to pomen, men se ze mesa...nas :duda: joka ( enkrat bolj, drugic manj) in res vec ne vem zakaj,...ima kakec cudne barve in vonja, sedaj ma pa tud mrzle in potne roke....:( kaj je to?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mrzle in potne rokice
2.2.2005 15:06:25   
rubin
meni je patronažna rekla, da ima otrok mrzle in potne rokice, kadar mu je vroče (jaz sem pa mislila da ga zebe in ga še bolj oblačla), no tko da sem ga začenjala oblačiti normalno in sedaj je v redu.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   mrzle in potne rokice
2.2.2005 18:22:30   
BONI*
Moj ima tudi ravno sedaj mrzle in potne rokice:zmeden: Sem tudi jaz mislila, da ga zebe. V stanovanju imam slabih 23 stopinj, oblečen pa je v dve bombažni majčki, bombažne žabice in copatke. Ali naj bi mu bilo prevroče? Jz sem že cel dan v flis puloverju, spodaj pa imam spodnjo majico, pa mi ni nič prevroče.

Lp, Boni

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mrzle in potne rokice
2.2.2005 18:41:34   
mika
jaz tudi :duda: tako oblačim kot Boni, pa ima mrzle rokice. Ko pa spi pa ima tople. Nša patronažna je rekla da to ni nič narobe, ampak ne sme imeti mrzlih nogic. Ampak jaz ji kljub temu dam tanke rokavičke.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   mrzle in potne rokice
2.2.2005 20:19:36   
cinci
moja jih je mela zadnč tko k je bla prehlajena:( pa ponoč je pol še vročino dobla...mogoče se pa kej loteva,jst močno upam da ne no.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: mrzle in potne rokice
13.5.2010 22:58:06   
Alisa25
hej.
moja 3 mesece stara pupika ima večino časa, tudi ponoči potne rokice. kaj bi naj to pomenilo? Vedno, ko jo previjam ima tudi potne nogice in mrzle. Nevem več ali jo zebe ali ji je vroče? Oblačim jo tako kot sebe. Je možno da je to dobila po očetu,ker ima tudi on velikokrat potne noge, ko ga zebe v noge? Ker ene pa pišejo, da če ima otrok potne in mrzle roke in noge, da mu je vroče.. Hvala za odgovore že vnaprej. Lp

(odgovor članu cinci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: mrzle in potne rokice
14.5.2010 8:30:30   
ellie
Moj Anej ima tud včasih mrzle in potne nogice...ko ga na previjalni slečem. Če ima zoknčke gor, ni tega. Mogoče ga takrat malo zazebe v noge oz. pride do temperaturne razlikeuser posted image  ampak temu ne posvečam pozornosti. Če pa ima potne in mrzle rokice, pa sem prepričana, da je otroku vroče.

(odgovor članu Alisa25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Ime
Ela123

Ali vam je všeč ime Danijela?

Da (24%)

Ne (76%)


Število vseh glasov: 345

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!