mrzle in potne rokice (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Pilar -> mrzle in potne rokice (2.2.2005 14:43:43)

no, kaj pa to pomen, men se ze mesa...nas :duda: joka ( enkrat bolj, drugic manj) in res vec ne vem zakaj,...ima kakec cudne barve in vonja, sedaj ma pa tud mrzle in potne roke....:( kaj je to?




rubin -> mrzle in potne rokice (2.2.2005 15:06:25)

meni je patronažna rekla, da ima otrok mrzle in potne rokice, kadar mu je vroče (jaz sem pa mislila da ga zebe in ga še bolj oblačla), no tko da sem ga začenjala oblačiti normalno in sedaj je v redu.




BONI* -> mrzle in potne rokice (2.2.2005 18:22:30)

Moj ima tudi ravno sedaj mrzle in potne rokice:zmeden: Sem tudi jaz mislila, da ga zebe. V stanovanju imam slabih 23 stopinj, oblečen pa je v dve bombažni majčki, bombažne žabice in copatke. Ali naj bi mu bilo prevroče? Jz sem že cel dan v flis puloverju, spodaj pa imam spodnjo majico, pa mi ni nič prevroče.

Lp, Boni




mika -> mrzle in potne rokice (2.2.2005 18:41:34)

jaz tudi :duda: tako oblačim kot Boni, pa ima mrzle rokice. Ko pa spi pa ima tople. Nša patronažna je rekla da to ni nič narobe, ampak ne sme imeti mrzlih nogic. Ampak jaz ji kljub temu dam tanke rokavičke.




cinci -> mrzle in potne rokice (2.2.2005 20:19:36)

moja jih je mela zadnč tko k je bla prehlajena:( pa ponoč je pol še vročino dobla...mogoče se pa kej loteva,jst močno upam da ne no.




Alisa25 -> RE: mrzle in potne rokice (13.5.2010 22:58:06)

hej.
moja 3 mesece stara pupika ima večino časa, tudi ponoči potne rokice. kaj bi naj to pomenilo? Vedno, ko jo previjam ima tudi potne nogice in mrzle. Nevem več ali jo zebe ali ji je vroče? Oblačim jo tako kot sebe. Je možno da je to dobila po očetu,ker ima tudi on velikokrat potne noge, ko ga zebe v noge? Ker ene pa pišejo, da če ima otrok potne in mrzle roke in noge, da mu je vroče.. Hvala za odgovore že vnaprej. Lp




ellie -> RE: mrzle in potne rokice (14.5.2010 8:30:30)

Moj Anej ima tud včasih mrzle in potne nogice...ko ga na previjalni slečem. Če ima zoknčke gor, ni tega. Mogoče ga takrat malo zazebe v noge oz. pride do temperaturne razlike[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ampak temu ne posvečam pozornosti. Če pa ima potne in mrzle rokice, pa sem prepričana, da je otroku vroče.




Stran: [1]