|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: porod - razrgnine
13.3.2008 22:50:26   
mateyka
perinealna masaža presredka in keglove vaje user posted image

(odgovor članu suzana1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.3.2008 5:29:57   
Neni13
Če masaža pomaga ali ne, ne vem. Res pa je, da je veliko odvisno od babice...
Pri meni se je zelo trudila, a mi je na koncu zmanjkalo moči in so mi dali zadnji popadek umeten in zato so me morali tudi prerezat. Prereza sploh nisem čutila, edino ko so me šivali sem na koncu čutila, čisto malo (kot vbod z iglo). Sem bila preveč zaposlena z opazovanjem user posted image  in presrečna.
Jaz nimam slabih izkušenj. Sedela sem res težko 2 dni. Po enem tednu se mi je zacelilo, šivi popadal...  Glejte le, da se boste že takoj po porodu (ko pridete iz porodne sobe) začele tuširati po intimnih delih s čim bolj hladno vodo in non stop menjavale vložke, da bo čim bolj suho..pijte ogromno tekočine in po vsakem lulanju pod tuš!!!
Tako ne boste fasale vnetja in se bo hitro zacelilo...
Govorim iz lastnih izkušenj..

< Sporočilo je popravil Neni13 -- 14.3.2008 5:32:03 >

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.3.2008 5:38:42   
mateyka
ma ja, v slovenji je sigurno 50% rezanj nepotrebnih.. user posted image

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 28
21.3.2008 9:54:29   
k_katja
zdravo, suzana. Jaz ga definitivno hočem imeti zraven - ker ne vem, zakaj bi šla sama čez vse bolečine. Vse kolegice, ki so že rodile, so mi povedala, da je fino, da ga imaš:  1.da te bodri, 2. da maš koga grabiti za roko in 3. da ti ni dolgčaš v primeru, da porod traja npr. 16 ur... :) Tako da mene so prepričale. Po moje tudi ni strahu, da bi se mu zagabila, ker je 1. tudi on čisto preč od vsega veselja in čustev in 2. te ne rabi gledat tja spodaj - večino naj bi bili možje pri ženini glavi, tako da če se mu gabi kri in to, pač ne rabi tam spodaj skakat - itak bo samo gužvo delal ...
lp,k

(odgovor članu suzana1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
21.3.2008 22:53:38   
ninu
Punce, najboljši "recept" za elastičnost in izognitev rezanju, pa še veliko bolj prijetno je..... veliko seksa!!user posted image user posted image
Meni so v nosečnosti noreli hormončki, tako, da sem na naraven način poskrbela, da je bilo "spodaj" vse dobro v formi. Potrjeno tudi od G.
In, nisem bila nič rezana, zdravnika niti videla nisem, je bil samo podpisan na papirju. Ko so me pripeljali iz porodne sem že vesela jedla kosilo za mizo, kot da bi bilo vse že daleč za mano. Vse pohvale tudi babici, ki ga je varovala. Niti najmanj nisem pričakovala takega izida, ker mi je bilo takrat vseeno, če bi mi izrezali še eno luknjo.

Ne rečem, da je to vse, ampak definitivno pomaga. Tisto o masaži presredka se mi je zdi prav kruto. Odvisno je tudi od vašega telesa na splošno, kako elastično tkivo imate. Vem pa, da tveganje povečajo tudi kakšni beli toki, gljivice, ker delajo tkivo porozno oz. manj elastično. Take okužbe v nosečnosti bi morali ginekologi obvezno zdraviti. To vem, ker so povedali moji "sostanovalki" v porodnišnici, ker je bila res veliko šivana in strgana.

Prijetno pričakovanje, lepe praznike in brez šivanja, ko bo šlo zares!!!

(odgovor članu k_katja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?