|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kolikokrat vaši starši pridejo k vam na o...
9.3.2008 18:51:38   
Anonimen
Moji ne pridejo nikoli (nimamo stikov), moževih iz spodnjega štuka pa tudi ni, odkar ne kuham več za njih.
Kaj čmouser posted image

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
10.3.2008 10:08:25   
Bejba
Za moje pojme moji pridejo dosti premalokrat. Posebej od kar imamo otročke, se mi zdi, da bi se lahko večkrat oglasili user posted image . Pa vabim in vabim, pa gre kar čez ena ušesa not, čez druga ven. Veliko raje imajo, če pridemo mi k njim. Jaz bi pa raje obratno.
Njegovi živijo pod nami, pa jih vseeno redko vidimo. Zadnje čase še tašča pride samo  za par minutk, če kakšno pošto prinese, pa prec gre user posted image . Ma ne vem, a res ni več takšnih babic in dedkov k so včasih bli?

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.3.2008 13:08:36   
Maxica
Živimo v hiši mojih staršev, tako da se z njimi videvamo vsak dan, seveda.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.3.2008 13:37:20   
Mesečnica
IZVIRNO SPOROČILO: Bejba

Za moje pojme moji pridejo dosti premalokrat. Posebej od kar imamo otročke, se mi zdi, da bi se lahko večkrat oglasili user posted image . Pa vabim in vabim, pa gre kar čez ena ušesa not, čez druga ven. Veliko raje imajo, če pridemo mi k njim. Jaz bi pa raje obratno.
Njegovi živijo pod nami, pa jih vseeno redko vidimo. Zadnje čase še tašča pride samo  za par minutk, če kakšno pošto prinese, pa prec gre user posted image . Ma ne vem, a res ni več takšnih babic in dedkov k so včasih bli?

Ja, o tem govorim. Vabim, a bolj malo pridejo. Moji stari starši so večkrat prišli k nam na obisk, najini starši pa user posted image user posted image user posted image

Imam občutek, da se današnji generaciji starih staršev zdi povsem normalno, da se njihovi otroci (z vnučki) "vračajo" na svoj stari dom, sami pa grejo kar težko na obisk k otrokom ...

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 29
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 13:58:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mesečnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
11.3.2008 7:38:25   
sneška_
Dvakrat na leto mi gremo k mojimi in dvakrat na leto oni pridejo k nam ker so daleč.Drugač pa Skype komunikacija vsak dan . 

Najdojenček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 31
12.3.2008 13:24:25   
beli
Z moževimi starši se dobimo enkrat na teden-živimo v isti hiši. Včasih še to ne, se pa zgodi tudi spontano tu in tam. Moja mami pride 1x ali 2x na leto, ker mi vedno pravi, da morajo otroci k staršem in to njeno staromodno razmišljanje me blazno moti. Oče z ženo pride ene parkrat na leto. Sem zelo vesela. Včasih,če nihče ne pride imam občutek kot da me res nič ne pogrešajo ali pa da je res težko priti v tisti oddaljen kraj med bregovi-30 km je mama oddaljena in 40 oče. Tašča in tast pa imata obilo svojih obveznosti in če že prideta, ne zdržita več kot pol ure maksimalno. Tašča verjetno zato,ker ne more kaditi, tastu se pa zmeraj mudi nekaj delat. Ne zastopim to, no. Preveč ni fajn, premalo pa tudi ne!

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 32
12.3.2008 16:11:09   
Yana1
Ej, beli, tudi naši imajo to staromodno razmišljanje. Stanujemo v sosednjih hišah, vedno moram priti jaz, ker so oni najraje doma in se spodobi, da pridejo ta mladi na obisk.  Jaz grem enkrat tedensko, drugače je halo v hiši. Oni pa ne pridejo k nam niti na kakšno praznovanje.

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 33
17.3.2008 23:57:56   
tinas
to je najbrž zato, ker se oni pri vas ne počutijo 'doma', ti pa se pri njih počutiš bolj 'doma', čeprav je tvoj dom zdaj drugje. mi živimo 100 km narazen. mi gremo skoraj vsak vikend k njim in se vsi trije tam počutimo domače. onadva tudi večkrat prideta na obisk (zeloooo redko prespita), pa vidim, da se ne počutita tako domače, zato jima je po parih urah dovolj. 

(odgovor članu Yana1)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?