Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kolikokrat vaši starši pridejo k vam na obisk? 8.3.2008 14:07:53
|
|
|
|
Mesečnica
|
Govorili smo že o tem, kako hodimo na obiske k svojim/partnerjevim staršem in kaj se tam dogaja ... Kaj pa vaši/partnerjevi starši? Kako pogosto oni pridejo na obisk k vam? Od kar imava z možem našega , k staršem hodiva veliko bolj pogosto kot prej, zdaj pa vedno bolj ugotavljam, da nam trenutno (mali je star 9 mesecev) veliko bolj paše, če oni pridejo na obisk k nam. Zakaj? Ker se mali v domačem okolju najboljše počuti, je bolj sproščen, če je utrujen, ga brez problema damo spat (pri starih starših včasih kar ne more (za)spati, pa če je še tako zaspan). Zaenkrat je tako, da smo mi večkrat na obisku pri starših kot oni pri nas. Zdi se mi, da se staršem kar čudno zdi, če jih midva vabiva k nam domov, da so nekako bolj navajeni, da mi hodimo na obiske k njim, oz. je to, da "mladi" hodijo na obiske k "starim" nekako samo po sebi umevno. Jaz se s tem ne strinjam. Meni se zdi logično, da obiski potekajo v obe smeri, zato vztrajam na povabilih in upam, da bo sčasoma več obiskov tudi pri nas. Kako pa imate vi to urejeno?
|
|
|
|
RE: Kolikokrat vaši starši pridejo k vam na o... 8.3.2008 14:12:49
|
|
|
|
rija
|
Skoraj vsak dan
|
|
RE: Kolikokrat vaši starši pridejo k vam na o... 8.3.2008 14:18:53
|
|
|
|
Maleal
|
Moje starše vidimo vsak dan,ker stanujeta v spodnjem štuku,partnerjeve pa ko pridejo k nam,mi ne hodimo k njim,ker pridejo oni lažje do nas,kot pa da jaz pakiram vse za oba mala otroka za zraven.
|
|
RE: Kolikokrat vaši starši pridejo k vam na o... 8.3.2008 14:23:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Mami, brat pa sestra so ene 2xmesečno pri men, včasih tud vsak teden, odvisno. Običajno pridejo po večjih nakupih in se pol še pr men ustavjo. Njegova mami je bla v treh letih tukaj ene 5x.
|
|
|
|
RE: Kolikokrat vaši starši pridejo k vam na o... 8.3.2008 14:30:21
|
|
|
|
Šarki
|
naši pa zelo malokrat pridejo. ko ima kdo rojstni dan, edino mami včasih pride po šihtu, če ima slučajno v mestu še kakšne opravke. mi gremo tja vsaj 1x na teden. imajo boljše dvorišče, ker tam ni tako prometna cesta, pa v njuni spalnici ponavadi dalj spijo kot doma (najine punce, pa sestrine tudi)
|
|
RE: Kolikokrat vaši starši pridejo k vam na o... 8.3.2008 15:20:15
|
|
|
|
eya
|
Bolj poredko, parkrat na leto. Mi gremo pa vsak drug vikend k njim (so 100 km stran).
|
|
|
|
RE: Kolikokrat vaši starši pridejo k vam na o... 8.3.2008 15:23:49
|
|
|
|
lelčy
|
moja starša prideta na obisk nekje 4-5x na mesec.
|
|
|
|
RE: Kolikokrat vaši starši pridejo k vam na o... 8.3.2008 15:25:25
|
|
|
|
Naja30
|
Cca 1x na mesec. Smo mi bolj pridni gostje
|
|
|
|
RE: Kolikokrat vaši starši pridejo k vam na o... 8.3.2008 15:30:11
|
|
|
|
srki
|
Vsak dan, ker smo v isti hiši oz. jaz sem bolj pri njih na obisku . Ko bomo na svojem ,pa se bomo verjetno tudi skoraj vsak dan videli, ker ne bomo veliko narazen, pa verjeto tudi zaradi otrok.
|
|
|
|
RE: Kolikokrat vaši starši pridejo k vam na o... 8.3.2008 15:42:32
|
|
|
|
Gina
|
Moj oče je bil nazadnje pri meni za božič 2006. Matr se grozno sliši. Je zelo bolan, praktično nemobilen, posledično težko kam gre, tako da tega ne jemljem za katastrofo. Je prišel zgolj zato, ker sem želela, da pride pogledat, kje smo sploh zdaj doma. Moja tašča še nikdar ni bila pri nas, ne v tem, ne v prejšnjem stanovanju. Prepričujem jo intenzivno že 5 let in še več, če bi jo lahko prišli iskat, da bi šla pogledat. pa se ne spravi, vedno ima kak izgovor. Res pa je, da je zelo zelo zelo resno bolana.Zdaj je zatrdno obljubila, da spomladi pride, da jo bom lahko pripeljala. Bomo videli.
|
|
|
|
RE: Kolikokrat vaši starši pridejo k vam na o... 8.3.2008 15:53:32
|
|
|
|
vaney
|
Njegovi starši parkrat na teden, ker živijo 3 km stran (zdaj, ko imava , skoraj vsak dan), moja mami pa pride približno 2x na mesec, ker je 50km stran, nima vozniške in uskaljujemo s prevozom, vlaki... , če bi pa vozila, bi bila pa sigurno večkrat pri nas tudi ona. Trenutno so starši večkrat na obisku pri naju kot mi pri njih.
|
|
RE: Kolikokrat vaši starši pridejo k vam na o... 8.3.2008 17:45:19
|
|
|
|
nuala
|
Žal premalokat, ko smo tako daleč. Ampak tudi ko smo v Sloveniji hodimo veliko več mi k njim kot oni k nam, ne vem zakaj ( no, rada vnukom pokažeta vrt, mačke, pa da pojejo jagode,... ) Mene to ne moti čeprav zelo rada vidim, da pridejo oni k nam.
|
|
RE: Kolikokrat vaši starši pridejo k vam na o... 8.3.2008 18:13:25
|
|
|
|
Mesečnica
|
Aja, nisem povedala pomembnega podatka: pri nas oddaljenost ni problem, ker od obeh starši živijo zelo blizu, 10 do 15 minut vožnje z avtomobilom. Ta navajenost, da ta mladi pridemo k njim na obisk, mi je pa res hecna. Jo bom skušala spremeniti .
|
|
|
|
RE: Kolikokrat vaši starši pridejo k vam na o... 8.3.2008 19:06:28
|
|
|
|
yellowcrystalstar
|
z obojimi se vidimo v povprečju 1x na teden. hodimo mi tja in oni prihajajo k nam.
|
|
|
|
RE: Kolikokrat vaši starši pridejo k vam na o... 8.3.2008 20:13:58
|
|
|
|
VITA74
|
Od kar je škrat v šoli je moja mama večkrat pri nas kot mi vsi skupaj pri njej, oče pride bolj poredko zraven je bolj zapečkar in ga ne spravimo iz stanovanje. Oddaljena sta cca. 60km Njegovi (stran cca. 4km) pridejo samo, ko imamo kakšno praznovanje in izrecno povabiva Ko smo stanovali v podnajemniški hiši in imeli ogromno teraso so bili oboji večkrat pri nas - pikniki in podobno.... lp
|
|
|
|
RE: Kolikokrat vaši starši pridejo k vam na o... 8.3.2008 20:21:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Moji, odkar imamo hčerko, pridejo kadar so v Ljubljani, povprečno pa je to enkrat na mesec. Njegov oče pa pride do naju mogoče enkrat na leto ali še poredkeje, ampak težko hodi, mi imamo stopnice... Se slišimo po telefonu vsak dan in mi gremo k njemu nekje na 14 dni do tri tedne.
|
|
|
|
RE: Kolikokrat vaši starši pridejo k vam na o... 8.3.2008 20:41:36
|
|
|
|
mami_miki
|
moji k nam,,,enkrat na dva mesca, ker smo mi v lj, oni pa v mb...mi gremo večkrat tja, kot oni k nam
|
|
|
|
RE: Kolikokrat vaši starši pridejo k vam na o... 8.3.2008 20:51:02
|
|
|
|
*kinnie*
|
Mi živimo z moževimi starši, tako da se z njimi vidimo skoraj vsak dan. Moja mami pa pride, hmmm kaj pa vem 1-2x mesečno.
|
|
|
|
RE: Kolikokrat vaši starši pridejo k vam na o... 8.3.2008 21:42:17
|
|
|
|
sneguljčica
|
Živimo z mojimi starši, tašča pride 3x letno - za njegov in za rojstni dan obeh otrok, živi pa 10 minut peš od nas.
|
|
|
|
RE: Kolikokrat vaši starši pridejo k vam na o... 8.3.2008 21:45:07
|
|
|
|
luc24
|
Z moževimi starši smo sosedje z mojimi pa tko 4x na leto to za otrokove rojstne dneve pa za mojga in moževega to pa je vse.Pa smo čist bliz 10 min z avtom.Ne vem kaj naj si mislim,da je tko težko hodit na obisk k svoji hčerki?
|
|
|
|
RE: Kolikokrat vaši starši pridejo k vam na o... 8.3.2008 21:53:33
|
|
|
|
memole
|
Z mojimi se vidimo vsak dan ker živimo skupaj v istem stanovanju! Z njegovimi pa enkrat na mesec so malce daleč! Oče od mojega pa je mogoče enkrat ali dvakrat na leto na obisku mami pa zaradi zdravstvenih razlogov ne more na dolge poti!
|
|
RE: Kolikokrat vaši starši pridejo k vam na o... 8.3.2008 23:01:08
|
|
|
|
piščanc
|
tašča ne vozi, tako da smo večkrat mi pri njej, če bi bilo pa potreba bi šla pa tudi na vlak. moja dva pa prideta enkrat letno, pa še to rabita posebno povabilo. sicer smo pa mi taki, da radi zamenjamo okolje in hodimo na obiske..
|
|
RE: Kolikokrat vaši starši pridejo k vam na o... 9.3.2008 6:14:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Dokler je bila moja mama še živa, je bila pri meni najmanj enkrat na teden, enako pa tudi jaz pri njej. Očeta sem nazadnje videla pred desetimi leti, pa še to mimogrede - nimamo stikov že 25 let. K staršem mojega Dragega hodim jaz največ enkrat mesečno, moj Dragi pa enkrat ali dvakrat tedensko. Oni pridejo sem ponavadi enkrat ali dvakrat na mesec.
|
|
|
|
RE: Kolikokrat vaši starši pridejo k vam na o... 9.3.2008 15:35:04
|
|
|
|
Dadi
|
Moji premalo , moževa mama pa večkrat...
|
|
RE: Kolikokrat vaši starši pridejo k vam na o... 9.3.2008 15:45:23
|
|
|
|
CatJa
|
Ene 5x/leto, pa čeprav je tašča v spodnjem štuku, moja mama 1 km stran, oče pa 5 km. Žalostno.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?