|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aspirin ali lekadol
7.3.2008 20:22:23   
Anonimen
Ima katera probleme z migreno? Meni je g. rekla da naprosina ne smem, povedala sem ji da mi lekadol ne pomaga in mi je dejala da lahko vzamem aspirin! Veliko jih pravi da aspirina ne. Kaj menite ve?

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 7.3.2008 21:50:13 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ASPIRIN ALI LEKADOL
7.3.2008 20:23:30   
BUŠICA
se ve da se aspirina ne sme!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2008 20:23:33   
N _ B
Lekadol.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2008 20:33:36   
Hans
se ve da se aspirina ne sme!!!!!!!!!!!!!!!!!

mene tudi mučijo hudi glavoboli in mi je rekel da lahko lekadol.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2008 20:59:57   
šnucika
lekadol
(aspirin redči kri,možnost krvavitev)

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2008 21:02:35   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika

lekadol
(aspirin redči kri,možnost krvavitev)

user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.3.2008 21:04:17   
Seven*
dva lekadola.

Gospa sem.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.3.2008 21:09:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ima katera probleme z migreno? Meni je g. rekla da naprosina ne smem, povedala sem ji da mi lekadol ne pomaga in mi je dejala da lahko vzamem aspirin! Veliko jih pravi da aspirina NE? KAJ MENITE VE?

Kaj menim. Poznam nosečnice ki preventivno celo nosečnost jemlejo Aspirin zaradi zapletov v preteklosti.Ne poznam pa nobene, ki bi morala celo nosečnost jemati Lekadol. Iz tega si pač potegnem nek zaključek...

Imam pa tudi jaz migrene in oboje našteto je kot bi jedel tik tak ali pez bonbone. Zato mi je osebna zdravnica svetovala da bolje en Nalgasin 550 v prvih 10 minutah kot pa škatla Aspirina ali Lekadola ali pa celo na inekcije da o Avamigrani in Imigranu sploh ne zgubljamo besed...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
7.3.2008 21:19:47   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Kaj menim. Poznam nosečnice ki preventivno celo nosečnost jemlejo Aspirin zaradi zapletov v preteklosti.Ne poznam pa nobene, ki bi morala celo nosečnost jemati Lekadol. Iz tega si pač potegnem nek zaključek...

V tem primeru se ne jemlje običajni Aspirin, temveč Aspirin 100 Protect. Ena tableta Aspirina 100 (na recept!)vsebuje 100 mg acetilsalicilne kisline, medtem, ko tableta običajnega Aspirina, ki je v prosti prodaji vsebuje kar 500 mg acetilsalicilne kisline.

Sama sem ga jemala v drugi nosečnosti od 16. do 37.tedna preventivno z namenom redčenja krvi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.3.2008 21:56:47   
andie
Mene je tut dost bolela glava, ko sem bla noseča, nisem hotla jemat nobenih tabet.
Sam vem, kak so migrene zoprne, mene je matral najbolj prot koncu nosečnosti, ponavadi zjutri.
Mi je ginek. svetoval, naj spijem kavo, pol pa pod tuš in se izmenično tuširat s toplo in hladno vodo.
Ful je pomagal in večinoma me je pol nehla bolet glava,še posebi, če sm si glavo tut umila, ne sam telo.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.3.2008 0:32:00   
Majuska
Aspirin lahko povzroči krvavitev, jaz ga ne priporočam ... jaz v teh primerih vzamem lekadol, ali pa se nalivam s čaji, ki jih priporočajo, meto, meliso ... 

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.3.2008 10:26:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

V tem primeru se ne jemlje običajni Aspirin, temveč Aspirin 100 Protect. Ena tableta Aspirina 100 (na recept!)vsebuje 100 mg acetilsalicilne kisline, medtem, ko tableta običajnega Aspirina, ki je v prosti prodaji vsebuje kar 500 mg acetilsalicilne kisline.

Sama sem ga jemala v drugi nosečnosti od 16. do 37.tedna preventivno z namenom redčenja krvi.

Seveda imaš prav jemlje se Aspirin 100 ali tako imenovani otroški Aspirin, moja prijateljica ga jemlje 2 na dan preventivno po naročilu G. In dobi pa se ga tudi brez recepta ne samo na recept.
In seveda imaš prav da so doze različne. Moj namen je bil samo da povem, da se tudi Aspirin jemlje in nič drugega...

Drugače pa saj sem že povedala da najbolje bi bilo nič toda pri pravih nevrološko dokazanih migrenskih napadih je tako Aspirin pa magari najmočnejši in prav tako Lekadol kot tik tak bonbon. Ne pomaga...
Prav gotovo pa je za navaden glavobol če se že ne da potrpeti bolje vzeti Lekadol kot pa Aspirin.

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
8.3.2008 20:22:58   
špelin@
Drugače pa saj sem že povedala da najbolje bi bilo nič toda pri pravih nevrološko dokazanih migrenskih napadih je tako Aspirin pa magari najmočnejši in prav tako Lekadol kot tik tak bonbon. Ne pomaga...

Ja, žal res... user posted image  Sama pač ne vzamem nič - drugače mi pomaga Naprosyn ali Imigran. Aspirina pa jaz ne smem jemati - tudi v nenosečem stanju ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.3.2008 23:36:27   
Anonimen
Ja tudi jaz bi naraje vzela naprosin ampak mi gin. ni dovolila in sedaj se ubadam z tezkimi migrenami in trpim in počnem vse da nebi vzela nobene tablete. Tako kot je napisala ena Lekadol je zame kot bonbon zato pa rajši Aspirin.

Hvala sem za odgovore!

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
9.3.2008 8:36:14   
bastian111
Tudi mene je zelo bolela in še včasih močno boli glava. Ker navadnega Lekadola nisem mogla pogoltniti mi je če se ne motim na tem forumu svetoval naj poskusim vzeti ta novi Lekadol.In res je ko vzamem novi lekadol ne bruham po njem in mi celo mal pomaga.Sama pa dobro vem ,da ko boli pač boli, in bolečine se ne da opisat.Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?