|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mozoljčki po obrazu in čelu
31.1.2005 15:25:53   
pikapoka27
Naša 6 tednov stara pupa je videt kot ena pubrtetnica. Po obrazu in čelu ima 100 in en mozoljček. Pravijo, da je to normalno in da se zadeve same uredijo. Kakšne so vaše izkušnje?
Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
31.1.2005 15:29:42   
polona2
Mene je prav panika grabila zaradi tega, bila sem prepričana, da je z mojim otrokom nekaj narobe:((, potem je pa prišla patronažna8) na obisk in me je pomirila, da je to pogost pojav, da se to zgodi zaradi hormonov, torej, nč bat, ni hudega:love:, samo lepo pa tudi ne izgleda:love:, lp!

(odgovor članu pikapoka27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.1.2005 15:46:45   
kimi
Zadeve se same uredijo sčasoma tako, da kar bodi brez skrbi

Neposredna povezava do sporočila: 3
31.1.2005 15:47:23   
total
Moj pikec je že od rojstva imel čisto kožo tako,da v bistvu sploh ne vem kak to zgleda.

Lp:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
31.1.2005 15:51:38   
Teja N
Nič ne skrbi, vse je v redu.
Punčkino telo se na ta način čisti tvojih hormonov, ki jih je prejela med nosečnostjo.
Tudi moj Timotej je postal pikast pri kakem mesecu starosti, trajalo je 3 - 4 tedne, potem se pa neha.

Lahko jo mažeš z Bepantenom in umivaš s prekuhano vodo ali kamilicami, še posebej, če se ti zdi, da jo srbi.
Timoteja je srbelo, se je revček z obrazom praskal v mojo bluzo...:)

Lp,
Teja:)

Neposredna povezava do sporočila: 5
31.1.2005 15:59:43   
asso
Ja to je res normalno.
Jaz sem mojo umivala s kamilico in nato mazala (ker kamilica izredno izsuši kožo) z Bübchen-ovo kremo za obraz z ognjičem. Tako se ji je koža hitreje izboljšala in bila zelo lepa gladka.
Z Bepantenom ne priporočajo, da se maže obraz, je že skoraj zdravilo...

lp asso

Neposredna povezava do sporočila: 6
31.1.2005 16:32:53   
Teja N
Ravno zdravnica mi je priporočila Bepanten, ki je res izboljšal kožo, sem ga prej mazala prav z ognjičevo kremo in je bilo ful slabše.

Pač vsakemu najbrž paše kaj drugega.

Lp,
Teja:)

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?