Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
mozoljčki po obrazu in čelu 31.1.2005 15:29:42
|
|
|
|
polona2
|
Mene je prav panika grabila zaradi tega, bila sem prepričana, da je z mojim otrokom nekaj narobe:((, potem je pa prišla patronažna8) na obisk in me je pomirila, da je to pogost pojav, da se to zgodi zaradi hormonov, torej, nč bat, ni hudega:love:, samo lepo pa tudi ne izgleda:love:, lp!
|
|
|
|
mozoljčki po obrazu in čelu 31.1.2005 15:46:45
|
|
|
|
kimi
|
Zadeve se same uredijo sčasoma tako, da kar bodi brez skrbi
|
|
|
|
mozoljčki po obrazu in čelu 31.1.2005 15:47:23
|
|
|
|
total
|
Moj pikec je že od rojstva imel čisto kožo tako,da v bistvu sploh ne vem kak to zgleda. Lp:rozica:
|
|
|
|
mozoljčki po obrazu in čelu 31.1.2005 15:51:38
|
|
|
|
Teja N
|
Nič ne skrbi, vse je v redu. Punčkino telo se na ta način čisti tvojih hormonov, ki jih je prejela med nosečnostjo. Tudi moj Timotej je postal pikast pri kakem mesecu starosti, trajalo je 3 - 4 tedne, potem se pa neha. Lahko jo mažeš z Bepantenom in umivaš s prekuhano vodo ali kamilicami, še posebej, če se ti zdi, da jo srbi. Timoteja je srbelo, se je revček z obrazom praskal v mojo bluzo...:) Lp, Teja:)
|
|
|
|
mozoljčki po obrazu in čelu 31.1.2005 15:59:43
|
|
|
|
asso
|
Ja to je res normalno. Jaz sem mojo umivala s kamilico in nato mazala (ker kamilica izredno izsuši kožo) z Bübchen-ovo kremo za obraz z ognjičem. Tako se ji je koža hitreje izboljšala in bila zelo lepa gladka. Z Bepantenom ne priporočajo, da se maže obraz, je že skoraj zdravilo... lp asso
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?