Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Če partner želi otroka, ve pa ne... 4.3.2008 21:31:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess Prvo počakaj če oz. kakšen bo sploh prišel. Mogoče si pa tudi on ne bo želel (več) otrok. Konec koncev, mogoče pa si boš jih ti želela...odvisno kakšen bo, če bo. Se strinjam. Jaz bi rekla, da si postavljas metafizicna vprasanja na zalogo... . Ves kako je, zivljenje obraca, srce obrne. Ob pravem casu bos ze zvedela prave odgovore :).
|
|
|
|
RE: Če partner želi otroka, ve pa ne... 4.3.2008 21:32:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Morda boš pa, ko ti bo spet nekdo ogrel srce spremenila mnenje Ko pride pravi, padejo vsi principi :).
|
|
|
|
RE: Če partner želi otroka, ve pa ne... 5.3.2008 7:24:16
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmy IZVIRNO SPOROČILO: taja27 karmy ... a se sploh zavedaš, kakšen privilegij imaš, da lahko izbiraš ali bi ali ne bi imela otroka? drugače so ti pa že predhodnice povedale vse ... če ga ne želiš imeti, ga pač ne imeti ... lahko pa pride partner, s katerim si boš noro želela otroka ... jaz ne jemljem to kot privilegij ampak to pravico odločanja, ali bom imela otroka in to mora imeti vsaka ženska pravico izbirati ali bo mela ali ne... nič bo treba postavt ultimat na začetku da ni šans da bom mela kaj več otrok... kaj pa če se bo on na začetku veze strinjal, kasneje pa se bo izkazalo, da si ga želi? In ne vem, zakaj bi samo ženska o tem odločala, ali bo imela še enega otroka ali ne, to mi je malo mimo. Še bolj to, ko ženske hočejo, tiste ki si ga tako želijo, nekaj "podtikat".
|
|
|
|
RE: Če partner želi otroka, ve pa ne... 5.3.2008 7:36:34
|
|
|
|
Marogica
|
To vprašanje je čisto brezpredmetno, dokler nimaš partnerja...šele takrat boš vedela, kako in kaj. In vprašanje je tudi, "kakšnega" partnerja boš spoznala. Nekoga, ki že tudi ima otroka...tu je verjetnost večja, da bosta oba za to, da več otrok ne bi imela. Če pa bo to partner, ki ŠE NIMA svojih otrok, je pa verjetnost dosti večja, da si ga bo želel imeti...sigurno v 90%, kar je nekje logično. In izhajati iz tega, jaz že imam otroka, več jih nočem imeti, ti, partner, pa ko te šiša.....tako veze ne funkcionirajo. Saj ti bi si tudi otroka želela, če ga še ne bi imela, spoznala pa bi partnerja, ki že ima otroka od prej. Se ti to ne bi zdeli malo nepošteno do tistega, ki še nima otrok, predvsem pa egoistično... In to vsekakor ni za enačiti s primerom, kjer partner ne želi "nadaljnih" otrok. Le-ta že ima otroke, tvoj bodoči pa jih mogoče ne bo imel... V glavnem.....počakaj, da nekdo pride v tvoje življenje, takrat pa zopet zastavi to vprašanje...najprej sebi.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?