Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Šola za starše - LJ - ta mesec 3.3.2008 9:19:57
|
|
|
|
arsha
|
Una, sicer ti ne znam odgovoriti na vprašanja, razen na to, da sem skor ziher da ti ni treba iti še 1x. Imam pa sama 1 vprašanje: KDAJ je začetek?
|
|
|
|
RE: Šola za starše - LJ - ta mesec 3.3.2008 9:20:36
|
|
|
|
urskas
|
jaz v drugo nisem šla, ker sem od prve in od prakse vedela čisto vse, kar moram vedeti. Tudi mož v drugo ni hodil. niti po nalepke nisem šla. So mi vse zrihtali ob prihodu. Za spremljevalca mislim, da ni potrebno nič prijavljati.
< Sporočilo je popravil urskas -- 3.3.2008 9:22:32 >
|
|
|
|
RE: Šola za starše - LJ - ta mesec 3.3.2008 9:23:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: arsha Imam pa sama 1 vprašanje: KDAJ je začetek? KLIK
|
|
|
|
RE: Šola za starše - LJ - ta mesec 3.3.2008 11:02:13
|
|
|
|
lunastar
|
začne se ob 16, 18 in en termin je dopoldne. Nikogar ni potrebno prijaviti. Samo tja prideta in je!
|
|
|
|
RE: Šola za starše - LJ - ta mesec 3.3.2008 11:14:00
|
|
|
|
Una
|
Mah, sej vem, da mi ni treba hodit tja, ampak bi pa šla na ene par predavanj, da "obnovim znanje" (predvsem kaj je potrebno met za porodnišnico, kakšne in koliko prvih oblekic...).
|
|
RE: Šola za starše - LJ - ta mesec 3.3.2008 15:11:32
|
|
|
|
tancho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Una Mah, sej vem, da mi ni treba hodit tja, ampak bi pa šla na ene par predavanj, da "obnovim znanje" (predvsem kaj je potrebno met za porodnišnico, kakšne in koliko prvih oblekic...). Nobenemu od vaju ni potrebno hoditi na predavanja-je rekla babica, da s tem ne bo komlicirala...lahko pa greš danes na uvodno predavanje in boš tam dobila urnik predavanj in se potem odločiš na katera predavanja bi hodila...
|
|
|
|
RE: Šola za starše - LJ - ta mesec 4.3.2008 9:17:10
|
|
|
|
eole
|
punce, jaz grem v MŠ drug mesec, pa me zanima, če se je treba prej prijaviti. in če ja kje in koliko časa prej?
|
|
|
|
RE: Šola za starše - LJ - ta mesec 4.3.2008 13:24:09
|
|
|
|
Taula
|
Če greš v porodnišnico, dvigneš le nalepko. Nič se ne prijaviš. Če greš npr. v Šiško se tudi nič ne prijaviš, le prideš na predavanje.
|
|
RE: Šola za starše - LJ - ta mesec 12.3.2008 14:27:40
|
|
|
|
cv3rklic4
|
Živjo, mogoče eno malo hecno vprašanje - za kakšne nalepke gre - a lahko greš poslušat tudi brez tega, da jih dvigneš v sprejemni pisarni? Kakšna je sploh njihova funkcija? V bistvu bi rada šla drug mesec malo poslušat, pa se sploh ne bi nič prijavila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Nifty testMichonne RRAli ste/boste v nosečnosti opravile NIFTY test?Da (
30%)
Ne (
54%)
Se še odločam (
16%)
Število vseh glasov: 37Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!