|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šola za starše - LJ - ta mesec
3.3.2008 9:15:14   
Una
Hej!

Danes se začne v lj. porodnišnici Šola za starše. Šla sem po tiste nalepke v porodnišnico in sem pozabila vprašat nekaj stvari, zato se obračam na vas. Zanima me:
* ali je pred pričetkom potrebno prijaviti tudi spremljevalca?
* a je očetu potrebno hoditi, če je sem hodil že 4 leta nazaj?
* a je meni sploh nujno hoditi na ta predavanja (če sem že hodila)?

Sem hodila točno 4 leta nazaj, pa sem pozabila, kako je to šlo takrat.

Najlepša hvala.

LP, Una
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Šola za starše - LJ - ta mesec
3.3.2008 9:19:57   
arsha
Una, sicer ti ne znam odgovoriti na vprašanja, razen na to, da sem skor ziher da ti ni treba iti še 1x.

Imam pa sama 1 vprašanje:
KDAJ je začetek?

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2008 9:20:36   
urskas
jaz v drugo nisem šla, ker sem od prve in od prakse vedela čisto vse, kar moram vedeti. Tudi mož v drugo ni hodil. niti po nalepke nisem šla. So mi vse zrihtali ob prihodu.
Za spremljevalca mislim, da ni potrebno nič prijavljati.

< Sporočilo je popravil urskas -- 3.3.2008 9:22:32 >

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2008 9:23:20   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: arsha
Imam pa sama 1 vprašanje:
KDAJ je začetek?

KLIK

(odgovor članu arsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.3.2008 11:02:13   
lunastar
začne se ob 16, 18 in en termin je dopoldne. Nikogar ni potrebno prijaviti. Samo tja prideta in je!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.3.2008 11:14:00   
Una
Mah, sej vem, da mi ni treba hodit tja, ampak bi pa šla na ene par predavanj, da "obnovim znanje" (predvsem kaj je potrebno met za porodnišnico, kakšne in koliko prvih oblekic...). 

LP, Una

(odgovor članu lunastar)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.3.2008 15:11:32   
tancho
IZVIRNO SPOROČILO: Una

Mah, sej vem, da mi ni treba hodit tja, ampak bi pa šla na ene par predavanj, da "obnovim znanje" (predvsem kaj je potrebno met za porodnišnico, kakšne in koliko prvih oblekic...). 

Nobenemu od vaju ni potrebno hoditi na predavanja-je rekla babica, da s tem ne bo komlicirala...lahko pa greš danes na uvodno predavanje in boš tam dobila urnik predavanj in se potem odločiš na katera predavanja bi hodila...

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.3.2008 9:17:10   
eole
punce, jaz grem v MŠ drug mesec, pa me zanima, če se je treba prej prijaviti. in če ja kje in koliko časa prej?

(odgovor članu tancho)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.3.2008 13:24:09   
Taula
Če greš v porodnišnico, dvigneš le nalepko. Nič se ne prijaviš. Če greš npr. v Šiško se tudi nič ne prijaviš, le prideš na predavanje.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.3.2008 14:27:40   
cv3rklic4
Živjo,
mogoče eno malo hecno vprašanje - za kakšne nalepke gre - a lahko greš poslušat tudi brez tega, da jih dvigneš v sprejemni pisarni? Kakšna je sploh njihova funkcija? V bistvu bi rada šla drug mesec malo poslušat, pa se sploh ne bi nič prijavila. 

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.3.2008 21:01:32   
ninki
Oj Una! imam odgovor na vprašanje. Jaz sem klicala prejšni teden,če mora moj mož na tečaj ker je bil že točno pred štirimi leti pa mi je babica rekla da ne da mu bodo samo napisali novo potrdilo ker ga imajo itak v evidenci. Sem pa danes šla samo na porod in dihanje in je bilo čist ok da malo ponoviš (to so prva porodna doba, druga in tretja). Danes smo imeli prvo, v torek pa še vstali dve in potem dobiš štempiljko, da si bila na tečaju . To je to, meni je blo uredu k mal se skupaj ponoviš.
lpuser posted image

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Nifty test
Michonne RR

Ali ste/boste v nosečnosti opravile NIFTY test?

Da (30%)

Ne (54%)

Se še odločam (16%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!